Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hava bir garip ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senin canın sıkılmış o yüzden öyle geliyor.

hava güneşli bizim burda mis gibin[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
imirde öle, böyle havalara deprem havası derler bizimkiler, dünde 44 tane deprem olmuş egede.. tırs tırs.. :D[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
Ya böyle derin bir nefes alınca bile ciğerlerim dolmuyor gibi geliyor, rutubet oranına bakacam birazdan zaten.

Sıkıntım yok benim hatta gayet mutluyum ehe.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Mesaj tarihi:
bende bugün haberlerde izledim bir yerde 5.4 ve 5 büyüklüğünde deprem olmuş ismi aklıma gelmio goztepe idi sanırım.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
|Xharloan| Fredy
Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 04 Ağustos 2004 13:09 tarihinde demiş ki:
bende bugün haberlerde izledim bir yerde 5.4 ve 5 büyüklüğünde deprem olmuş ismi aklıma gelmio goztepe idi sanırım.

Gökova Körfezi.
3 gündür sürekli deprem oluyor oralarda.
30 küsür.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 04 Ağustos 2004 13:21 tarihinde demiş ki:
deprem oldumu ben demistim depremler azmisti havada fenaydi boyle icime dogmustu demek icinmi aciyon hee?

Iyi kafayla forumlara girmeyelim, gireceksekte post atmayalım.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Mesaj tarihi:
harbı ya ruzgar bıle esmıor dogru duzgun acaıp bı hava...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
  • Yeni Oluştur...