Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Farkettiyseniz hava durgun, puslu biraz. İlginç bir sıkıntı var havada.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 fırtına öncesi sessizlik...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ya yok, bi sıkıntı bi durgunluk var. Nenem gibi konuştum aynı ehe.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çok DOĞRU dün taksime gittim içimde bi sıkındı böyle bi monotonlaşma,yağmur yağar sonra yerler ıslak kalır öyle bi koku öyle bi his sanki,garip bişey.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 senin canın sıkılmış o yüzden öyle geliyor. hava güneşli bizim burda mis gibin[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ben diorum kaçın Istanbul'dan bir an once.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 imirde öle, böyle havalara deprem havası derler bizimkiler, dünde 44 tane deprem olmuş egede.. tırs tırs.. :D[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ya böyle derin bir nefes alınca bile ciğerlerim dolmuyor gibi geliyor, rutubet oranına bakacam birazdan zaten. Sıkıntım yok benim hatta gayet mutluyum ehe.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende bugün haberlerde izledim bir yerde 5.4 ve 5 büyüklüğünde deprem olmuş ismi aklıma gelmio goztepe idi sanırım.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Nem %65.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Xharloan, 04 Ağustos 2004 13:09 tarihinde demiş ki: bende bugün haberlerde izledim bir yerde 5.4 ve 5 büyüklüğünde deprem olmuş ismi aklıma gelmio goztepe idi sanırım. Gökova Körfezi. 3 gündür sürekli deprem oluyor oralarda. 30 küsür.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ismi oyle kalmış aklımda gokova sanırım haklısın Alexi_Sep..[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Alexi, sadece Alexi...[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Dolu mu eşşek gibi yağmur damlası mı çıkartamadım. Ama birşey yağıyor.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hepimiz burada ölücez![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hayır, burada ölmeyecez. Başka yerde.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 deprem oldumu ben demistim depremler azmisti havada fenaydi boyle icime dogmustu demek icinmi aciyon hee?[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Infeqted, 04 Ağustos 2004 13:21 tarihinde demiş ki: deprem oldumu ben demistim depremler azmisti havada fenaydi boyle icime dogmustu demek icinmi aciyon hee? Iyi kafayla forumlara girmeyelim, gireceksekte post atmayalım.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole."
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bir ben var bende benden içeru[signature][hline]kender on the roof
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 harbı ya ruzgar bıle esmıor dogru duzgun acaıp bı hava...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yarabbim koru bizi :D[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kedi köpek yağıyor :horace:[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 boyle halavalrda ne yapacagımı sasırıoyrum evden atıyorum kendımı kapana sıkılmıs gıbı hıssedıyorum[signature][hline]paticik gece vardiyasinda
Öne çıkan mesajlar