bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ya yahoo msn den arkadaş resim yolladı. Fakat şimdi resimleri bulamıyorum resim gelirken dizinde sinbjk(kullanıcı adı)/recervier olarak gözüküyor. Ama sinbjk klasorune giriyorum böyle bir klasor yok yerine archive dosyası var ama ondada resimlerim yok. Resimlerin isimlerinden aratıyorum bulamıyor gizli klasor hedesinide kaldırdım ama hiçbi şekilde ulaşamıyorum dosyalar resmen hayalet bunlara nasıl ulaşabilirim?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yukarı simba yukarı yokmu yardım edecek[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yahoo'nun ayarlarından nereye kaydettiğini falan ayarladınmı/baktınmı?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yahoo msn nedir abi :) Eğer arkadaşının nick'i çok atraktif bişeyse, böle abidik gubidik karakterler içeriyorsa, yahoo messenger'da düşündüğüm kadar gerzekse kaydedememiş olabilir? (Bunu dosya isimlerini hdd'de arattığını ve bulamadığını varsayıyorum)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yahoo msn düşündüğündede gerzek adamın nicki normaldi hala anlamıyorum resmen hayalet dosya msn ayarlara baktım dosya transferi ile ilgili hiçbir ayar yok.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Şöyle bir çözüm önerisi sunsam sana? Bütün çetleşme programlarını bir arada kullanırsın, sorunda yaşamassın.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 eft miranda rulez hem çok light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar