kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bir suredir icmiyordum reflu ve gastrit vardi 2-3 senedir ickiden dolayi, simdi keyfimle tek veya 2 gun abartarak iciyorum dublenin ne demek oldugunu bilmeyen var mi gercekten? dayak nedir bilmiyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 rakı üstüne cin tonik üstüne vokta içiyorsan sana önereceğim mekan tuvalet abi ihihihihi :D :D :D komiklik :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 adam topici boşuna açmış. zaten her mesajından çokbilmişlik akıyor, madem bu akdar biliyosun biz cahillerle işin ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yıl 2010 hala kavaklıdere doluca ve bozcaada şaraplarını iyi şarap sanan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 içmeyi bilmeyen zevksiz biriyle başbaşayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 arkadasin menusunu okuyunca aklima makarna + bira yaninda tatli niyetine kornflakes yedigim bir gun geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 üstüne basmadan oynamıyor gif ilginç ^_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 6 duble nasıl içiyorsunuz yemekte, çok zor anca açık havada saatlerce mangal başında olacaksın ya da, yemeği 5 dakikada bitirip içkiye abanan mezuniyet balosu insanı olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 açık havada güzel içiliyor püfür püfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar