Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 şaka be şaka, git tabi niye gitmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 off abi ya. bi an ciddisin sandim öyle korktum ki. Rahatladim simdi. Sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Marveloth said: Bisi olucak demedim ki. yiyosa gidersin. yemis gitmissin.mecburen tur yapıyorum ya seve seve ya seve seve =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Sevgi güzel bisey. Eger karsi taraf da sevebilmeyi becerebiliyosa tadindan yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bizim ki platonik patrondan dolayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Uzun zamandir fotograf koymuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 duygu muydu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Kizlar sacini kisa kestirmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kızlar saçını kısa kestirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ben ne yapayim, iyi miyim boyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 80ler tadı basarılı olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 iyisin iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ferrero said: Uzun zamandir fotograf koymuyordum. foto güzel ama türk filmi tadında. fabrika patronunun oğlu vs işçi kız. baba rolünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 mokoko said: kızlar saçını kısa kestirsin. yani en azından ,kestirmek isteyene karışılmasın at yüzlüler tabiki kısa kestirmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 böylece mutfakta yapılan yemekler daha hijyenik oluyöör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaaa said: Ferrero said: Uzun zamandir fotograf koymuyordum. foto güzel ama türk filmi tadında. fabrika patronunun oğlu vs işçi kız. baba rolünde Abi nerdeyse çoğu kişinin resmini gördüm de bir seni görmedim dasaaa bir de sen koy abi fotonu çok merak ettim sen =) not:gay falan değilim ama adamı merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ahhahaa not düsme ihtiyaci priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yaw imkan olursa yüzyüze görürsünüz olm. dijitalde facebook vs bile kullanmıyorum.. :P bırak fotoyu bilmem neyi. ne diyeyim şimdi uslu durursanız şirinleri bile görebilirsiniz diyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 pazar maç var gel o zaman göztepe tarafına sana çay veya kahve ısmarlıyım ama gelemem diyorsan 1 kereliğine değişik bişi yap resim koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 adam tutkuyla istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ahuahua bu aralar dasaaa gel baskısı timi mi kuruldu olm? vaktim olunca geleceğim de 4sa uyku ile idare ediyorum bu aralar. sabah akşam. vaktim olsa uyurum bi güzel bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 @ synthesizer mantıklı bir istek tutku değil senelerdir şu forumda dasaaa bir kere görmek nasip olmadı merak ettim adamı. o zaman dasaaa abi caps koy bak uyku da uyursun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaaa said: ahuahua bu aralar dasaaa gel baskısı timi mi kuruldu olm? vaktim olunca geleceğim de 4sa uyku ile idare ediyorum bu aralar. sabah akşam. vaktim olsa uyurum bi güzel bak. öhöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 synthesizer said: adam tutkuyla istiyo hacım senden sonra foto koyan adam bi süre fazla olmaz zaten. iki fotoyu yanyana koysalar, rezillik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar