dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 e zaten gecko dalton kardeşler çenesi ile saldırır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ama çok ölümcül bi alet şimdi ben burda fotolu falan koyduk şakalaştık ama burdan özentilik yapan çıkmaz da, aman diyim almayın kullanmayın sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 satılmıyorki alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ya al kaldırımdan bi daş yar kafasını ne uğraşıcan muştayla falan daş yok mu daş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 FromTheHell said: abi balyoz sadece dayak amaçlı değil, çakı falan da. muştanın adam dövmek dışında kullanımını bilmiyorum şahsen, ondan heralde grş ceviz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 İskambil kağıdıyla bile öldürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 domatesle adamı devirdiğini biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 domates ya diftirizden çıktıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 barnakla adam dövüyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mustasi olan arkadasiyla övünmek Priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Llama said: domates ya diftirizden çıktıysa haaa pardon valla düşünemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 shoot em up--havuc http://www.youtube.com/watch?v=K7zbCeyYTys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sen muştalı ahmet ağayı tanımıyorsun galiba genç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kahtalı mıçımı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 olitere said: gecko said: yeter bu kadar angelina koli resimleri. biraz da bana yorum gelsin bakalım hahahah. Harbi intihar et ya tiplere bak gecko çok serseri tiplisin ve ben serseri boş adamlardan çok hoşlanırım hele benim için kavga edip piç adamlardan olursan ben şu efendi adam yerine piç adam tercih edenlerdenim benimle bir yemek yemeye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Griswold said: Çok sertleşmeyin hakikaten. Ayrıca arkadaşının elindeki muştayı bulundurmak suç, hapis cezası falan var. Hapis cezasını illa ertelerler ederler de para cezası az değil pek. Overallda alınan riske değen bir şey değil yani bulundurmak. Aman diyeyim. bak şimdi bunu buraya yazan adam hukuk okuyan adam son sınıf falan. bak şimdi cevaba bakalım. gecko said: evet muşta taşımak suç kaldırıma park etmek de suç yiyecek-içecek'ten vizeye falan giren adam postu hakikaten. neyle neye karşı çıkıyo allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Bi de fistan var Fistan said: suratına balyoz yiyen biri tanıyorum balyoz yasak mı? ona soralım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 gecko said: yeter bu kadar angelina koli resimleri. biraz da bana yorum gelsin bakalım hahahah. hangisisin sen. en soldaki dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Muştaya meme görmüş gibi bakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hepsi öyle bakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 muştalı herif sanki fotoya sonradan monte edilmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ortadaki ikisinin kafaları tokuştursak birbirine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 o konunun ana kahramanı. yönetmen onu ön plana çıkartmış bu sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 gecko said: evet muşta taşımak suç kaldırıma park etmek de suç Sen ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar