barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 previously on paticik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 biri one gifi koysun canım çekti özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 olitere said: vaniLLe said: ooo muhabbetiniz bol olsun, cekirdek veriyim mi?nil stalkerın mıymışım ya olly -olly diyebilirim di mi?- sizin sendika, ne biliim stalkerlar odası falan var mı böle? dernek falan? bi kişiye bi stalker mı oluyor, yani böle bi kural mı koydu stalkerlar odası yoksa bi kişiye birden çok stalker olabiliyor mu? dibs sistemi stalkerlar odasında kabul gördü mü? nedir son durum? DARN! stalker 0ne olmuş bu turn'de!! boşa gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 albüme hatun düsünce isiklar yanip sönüyo falan di mi. öle bi sistemleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dasaaa stalkerin olmak için adaylığımı koyuyorum. cv'mi öm ile göndericem en kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 albüme hatun düşmesi.. kötü bir olay gibi söylemişsin yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 shotgun çekiliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dasaaa said: albüme hatun düşmesi.. kötü bir olay gibi söylemişsin yalnız...albüme düşen kötü yola düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Aluriel said: dasaaa stalkerin olmak için adaylığımı koyuyorum. cv'mi öm ile göndericem en kısa sürede. cv'leri değerlendirmeye alacağım ama önce stalkerlar odasına başvurmanız gerekiyordur büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 vaniLLe said: albüme hatun düsünce isiklar yanip sönüyo falan di mi. öle bi sistemleri var. o sistemin kurucusu dasaa yalnız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 "albüme karı düşmesi" ne kadar kötü bi tabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dasaaa said: albüme hatun düşmesi.. kötü bir olay gibi söylemişsin yalnız... sizin icin güzel olabilir ama lakin... onlar icin öyle mi... *sniff* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 çok sattık ama o sistemden.. iyi bir girişimcilik olayıdır o. işte o üyeler yok lan gizlilik diye bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi hatun muhabbeti yapmışlar hemen benim mesajdan önce. üstüne onu yazınca ben kötü hissetim kendimi. vazgeçtim. kusura bakma :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kendi düşen ağlamaz bacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 paticikten ne yiğit hatunlar geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dasaaa bilaare gel de sensitivitysini düşür şu sistemin. resim olmasa bile dişi mesajı gelince ötüyo evin içinde babaannem uyanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 paticik adamı yutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 escape said: "albüme karı düşmesi" ne kadar kötü bi tabir. kari demedim. ayrica art niyetle de söylemedim. albüme bagyan patilerin girmesiyle esdeger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 karı demedin ama bu onları karı olduğu gerçeğini değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bagyan karıdan daha itici bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 karıkarıkarıkarı çok kötü bi kelime ya. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 @estel: abi kara defteri deşifre etmeyelim. evine sistem taktıran 2dişi pati kim? az sonra!! gibi şişirmelerle parasını yiyeceğiz daha bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kadro toplandıysa oturumu acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar