Hao Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ilk fotoğrafı gördükten sonra acaba dedim " internet kafe " mi diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 gordugumu soyluyorum, espri degil, o adamin boynundakini masaya seriyolar. ayrica askeri degil, her yerde soylenen bisey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dfgsdfdfg peki. üzülme. yalnız bi daha baktım da, hakkaten lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 only god can uz me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 o ye beybe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Atatürk dövmesini kaça yaptırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 aquila said: gordugumu soyluyorum, espri degil, o adamin boynundakini masaya seriyolar. ayrica askeri degil, her yerde soylenen bisey o. cakma gucci atkisi o =D belki de gercektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sen gucci al, boynuna sar. sonra gidip masa örtüsü desinler. olacak iş mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bir erkegin kapali bi yerde, boynuna gucciden alinmis teyze sali takmasi bence komik bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 belki çocuk küçükkene gıdısını elenktrinkli süpürgeye kaptırmıştır, deli gibi sarkıktır ve yaşlı gösteriyordur boynu.. utanıyordur. olamaz mı? ha olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Pickles said: Atatürk dövmesini kaça yaptırdınbedava kadıköyde yeri var Golden arrow sahibini ve dövmecisini tanıyorum saolsun yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 vaniLLe said: aquila said: gordugumu soyluyorum, espri degil, o adamin boynundakini masaya seriyolar. ayrica askeri degil, her yerde soylenen bisey o. cakma gucci atkisi o =D belki de gercektir...gerçek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Hao said: ilk fotoğrafı gördükten sonra acaba dedim " internet kafe " mi diye .Bizim tatilbudur.com'un callcenter'ı orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kütahyada öğrencilik hadi neyse geçici bi dönemde. oraya yerleşip çalışmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kütahya ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sen kütahyada değil miydin ? karıştırdım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Oaraya gittim ama okumadım arkadaşlarımın yanına gittim ve çalıştığım yer istanbul üsküdar altunizade de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 capitole yakin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 evet çok yakın bende o tarafta oturuyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 şurada var ya.. max 15kişi falan onlineız bak. kalanı şimdi kavurmalarını kemiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Disardayim alp takip edemiyorum. Porsumla geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dasaaa said: şurada var ya.. max 15kişi falan onlineız bak. kalanı şimdi kavurmalarını kemiriyor. yok yeaa ne kavurması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 heyvan kavurması.. gömmüşler kafalarını, çatur çutur sesler çıkartarak, beslenen zombiler gibi hırlayarak yiyolar bak.. sesleri geliyor ormanın uzak derinliklerinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dylanN said: Disardayim alp takip edemiyorum. Porsumla geziyorum porsuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dylanN said: Disardayim alp takip edemiyorum. Porsumla geziyorumsana laflar hazırladım!!! sen gez porşunla neden bugun online değildin!!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar