olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ben ingiliz erkeğeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 zamanında italyan bir sevgilim olmuştu. gayet sabırlı ve hoşgörülüydü bütün kaprislerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 türkce anlıyomuydu sdklagkljasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 vuvuzela said: türkce anlıyomuydu sdklagkljasdg hahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 olitere said: Cystein said: evet. niye? o zaman foto koyabilirsin peki o zaman ^^ adam arka sayfada yemiş sizi kızım diye ahuahua hala inanıyolar nası bi heyecan ve ihtirasla kız bekleniyor lan bu patide şasldkf lol diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hayır. rusça anlaşıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dylanla italyan sevgilisi arasındaki farklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 italyan http://www.fotoarsiv.com/data/media/278/5.jpg böyle bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 jahreincigim buldum. http://forum.paticik.com/read.php?62,4710549,page=2#msg-4710608 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ahadasdfsadfahaslkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 karaya vuran fedeyi de koymalısın vanil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 benimle uğraşmayı ne kadar cok sevıyorsunuz ne ksıkanc adamlarsınız :D hayır porschem var mankenim italyan sevgilim var diye de bukadar kıskanılmaz ki. shalkshdlakhdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 photoshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hahhaha o da cok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dylanN said: benimle uğraşmayı ne kadar cok sevıyorsunuz ne ksıkanc adamlarsınız :D hayır porschem var mankenim italyan sevgilim var diye de bukadar kıskanılmaz ki. shalkshdlakhdfa tamam dilan günlük atteintion barını doldurduysan vazcay artık şuan misal kimse senle uğraşmıyor fede ve benim komikli fotolarımıza geçtik ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Cystein said: olitere said: Cystein said: evet. niye? o zaman foto koyabilirsin peki o zaman ^^ adam arka sayfada yemiş sizi kızım diye ahuahua hala inanıyolar nası bi heyecan ve ihtirasla kız bekleniyor lan bu patide şasldkf lol diyorum :D Kulağına daha büyük bi halka bulamadın mı lan asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dylanN said: benimle uğraşmayı ne kadar cok sevıyorsunuz ne ksıkanc adamlarsınız :D hayır porschem var mankenim italyan sevgilim var diye de bukadar kıskanılmaz ki. shalkshdlakhdfa oha hasta ruhlu bu ya. bi daha ilgili en ufak mesaj atmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 lümpen burjuva lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hahaha dylanN sevdim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ahahah gecen su kelimeyi ing hocasıyla bi seyi tartısırken agzımdan kacırdım kadın dumur oldu ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 burhan altıntop'un dondurmalı resmi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dylanN said: benimle uğraşmayı ne kadar cok sevıyorsunuz ne ksıkanc adamlarsınız :D hayır porschem var mankenim italyan sevgilim var diye de bukadar kıskanılmaz ki. shalkshdlakhdfadostum manken olarak senden çok daha guzel bi cizgide calisarak cok daha fazla kazanabilirdim, paraya ihtiyacim olsaydi ve baska bi meziyetim olmasaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bende mankenlik yaptım hiç diyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar