Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm 3-4 bişey.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olitere said:

Cystein said:

evet. niye?
o zaman foto koyabilirsin

peki o zaman ^^

adam arka sayfada yemiş sizi kızım diye ahuahua hala inanıyolar nası bi heyecan ve ihtirasla kız bekleniyor lan bu patide şasldkf
lol diyorum :D

Mesaj tarihi:
benimle uğraşmayı ne kadar cok sevıyorsunuz ne ksıkanc adamlarsınız :D hayır porschem var mankenim italyan sevgilim var diye de bukadar kıskanılmaz ki.
shalkshdlakhdfa
Mesaj tarihi:
dylanN said:

benimle uğraşmayı ne kadar cok sevıyorsunuz ne ksıkanc adamlarsınız :D hayır porschem var mankenim italyan sevgilim var diye de bukadar kıskanılmaz ki.
shalkshdlakhdfa

tamam dilan günlük atteintion barını doldurduysan vazcay artık şuan misal kimse senle uğraşmıyor fede ve benim komikli fotolarımıza geçtik ok?
Mesaj tarihi:
Cystein said:

olitere said:

Cystein said:

evet. niye?
o zaman foto koyabilirsin

peki o zaman ^^

adam arka sayfada yemiş sizi kızım diye ahuahua hala inanıyolar nası bi heyecan ve ihtirasla kız bekleniyor lan bu patide şasldkf
lol diyorum :D

Kulağına daha büyük bi halka bulamadın mı lan asdada
Mesaj tarihi:
dylanN said:

shalkshdlakhdfa

oha hasta ruhlu bu ya. bi daha ilgili en ufak mesaj atmam ben.
Mesaj tarihi:
dylanN said:

shalkshdlakhdfa
dostum manken olarak senden çok daha guzel bi cizgide calisarak cok daha fazla kazanabilirdim, paraya ihtiyacim olsaydi ve baska bi meziyetim olmasaydi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...