Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 paçapuli mi ne vardı güzel bişeyleri gürcistan'da, replik memleketmiş aslında ama batum dışında şehir yok ~~ bize bıraksalarmış keşke ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tiflis falan da güzel. gerçi her eski sovyet şehri birbirine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet, yapılar bütün doğu bloğu ülkelerinde benzer zaten. ve bi kısım çok fakir bi kısım çok zengin. çok saçma şeler yaşadım terminalde bi dilenci geldi yanıma bişeler söyledi anlamadım türk parası olur mu dedim bide ahhhahayt diye güldüm üstüne o da olur abla allah razı olsun dedi ben de sustum. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tren istasyonun kürt kızı para istedi ve dünyanın globalleştiğini ama bazı şeylerin aynı kaldığını anlamamı sağladı.. yok lan bildiğin şaşırıp baktım salak salak. sonra yürü git lan diye kovaladım çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dasaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hayat zor, o zaman resim lazım bu topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hayır çocuğun da yok niye bu kadar erken başladın onu bilmiyorum.. -fedeeeee dasaaaaa yemeeee.. +ama anne yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gürcistan 5 para etmez bi memleket ne yazık ki. tek güzel şehri soçi. o da tee sovyetler zamanından beri turizm şehri olmasından. parası cebinde gidenler için ideal o da, yoksa kışın 300bin kişi olan nüfus yazın 5 milyona vuruyor. gece yatacak yeri olmayan başta rus kökenliler olmak üzere ortalık kadın kaynıyor. hem kadının hem uyuşturucunun sudan ucuz olduğu nadir yerlerden dünya üzerinde. başka da bir numarası yok gürcistan'ın evde yapılan şarapları haricinde. yalnız bi elma şarabı yapıyor adamlar, bira gibi içimi sadece biraz şekerli. sabah kahvaltıda başla, gece 3-4 yatana kadar yardır gitsin. gürcistan güzel bir ülke değil kısaca. gürcü tanıdıklara bakrak söylüyorum, gürcülerden sağlam adam çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Sereglin said: http://img833.imageshack.us/img833/5177/asdhp.jpg o kadar fotomu koymuş sereglin kimse yorum yapmamış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ya fede ayrı dasa ayrı dasaaa dedim mi foto geliyor. ok? fedeyi açıklamam o özel sagasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu arada gene bi meme vakası gene 30-40 sayfa atılımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi sochi de ruslara ait yaw.. =) gerçi sokaklarda garip gurup yazılı ufak dükkanımsılar görüyorsunuz. kürtaj klinikleri çıkıyor. http://www.youthmedia.eu/media/89844-abortion-rate-reportedly-twice-as-high-as-birth-rate-in-georgia bu sovyet ülkeleri hep bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 adamların allahsızlığı yayma kürsüsü var. kürtaj filan normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tamam beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dasaaa said: abi sochi de ruslara ait yaw.. =) gerçi sokaklarda garip gurup yazılı ufak dükkanımsılar görüyorsunuz. kürtaj klinikleri çıkıyor. http://www.youthmedia.eu/media/89844-abortion-rate-reportedly-twice-as-high-as-birth-rate-in-georgia bu sovyet ülkeleri hep bi garip. dasaaa abi hep bilimsel bilimsel yazılar koyuyosun da hep ingilizce koyuyosun, ayıbediyosun gözlerim yoruluyor okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 soçi'ye git direk gürcistan lan. bakma ruslar karizma taslıyor haritada bizim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 saçmasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dylanN said: ya fede ayrı dasa ayrı dasaaa dedim mi foto geliyor. ok? fedeyi açıklamam o özel sagasfa nays! o halde hemen saçımı yana tarayıp kravatımı taktım ve helecanlan bekliyorum! said: dasaaa abi hep bilimsel bilimsel yazılar koyuyosun da hep ingilizce koyuyosun, ayıbediyosun gözlerim yoruluyor okurken üzgünüm, üzüldüm.. yapmayacağım bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Kalbim var dayı benim, o yüzden. Gözle önemli, göz yorudu mu kalbe vuruyo. Kalp var bende hhmf, nerde dil altı hapım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kızları msn verirken bile nazlanan bir topluma haline getirdik burayı görevimiz tamamlandı. artık gidebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ben türk kizlari kaprisli diyince bana herkez atarlaniyor.ya ver yada hayir deyip kestirip at. Ne adami maymun ediyorsun karsinda dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 dasaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 hadi dilan foto koy, sen de istiyorsun biliyorum -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar