0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Xaenin said: 0ne said: burtonesk said: Llama'dan güzel manken olur ama 0ne'dan olmaz. Bakalım aynı cevabı onlarda vericeklermi.Şimdi gidiyorum görüşmeye.Ayriyetten Noldu bu iş? Bi şey olmadı, onlar aramadı ben sormadım, öylesineydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 elletiya diyesim geliyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Rizespor gerçekten iyi yerlere gelmeyi hakeden bir takım. Çaykur, ülkemizin ekonomik dengeleri için gerçekten önemli bir üretim tesisi. Rize'nin doğal bitki örtüsü gerçekten harika üyeler barındırıyor bünyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eyil eyit hiaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: elletiya diyesim geliyo benim çok kasıtlı bi post olmasına rağmen, sandalyeden düştüm lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bu arada Eyyafyallayöküll kelimesini de googlea "izlanda+yanardağ" yazarak buldum tahmin edebileceğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 oo fede iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kastım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 0ne said: @Cassiline olm erkek resimlerini arşivlemeyin lan bari, hadi kızlarınkini anlyoruz da, gay derler adama. Askere git de senin de traşını görücez, ok. lan kumpir her adım geçtiğinde gelip foto koyan sen değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia said: sıkıntıyı geçirmenin bi yolu da insanlar üzerinde tespitler yapıp "siz de kimsiniz ki?" edasıyla post atıp sonunu da üç noktayla bağlamaktır belki? edit: üç değil, iki hatta. e hatanın farkında olman güzel bir şey gerçekten.. yoksa ben devreye girip, "İKİ nokta.. iki nokta" diyecektim. said: Inspector Cobb: "Simon, I can appreciate your feelings for McClane. But believe me, the jerk isn't worth it. He's stepped on so many toes in this department, by next month he's gonna be a security guard. His own wife wants nothing to do with him, and he's about two steps to becoming a full-blown alcoholic." John McClane: [whispers] "ONE step, one step." o değil de davşanın resmini de koyarsan da olur.. heyvanı ölmeden görelim. o da olmadı adam gibi haçapuri de olur bak.. gürcü yemekleri neyse de peynirleri über ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Kumpir deme abi. Gizli özne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia said: fede said: elletiya diyesim geliyo benim çok kasıtlı bi post olmasına rağmen, sandalyeden düştüm lan! kuzenin sandalyeden düşmediyse yeteri kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 zaten peynir ve şarap soktum sarp'tan gizli gizli eheh. bu kadar gevşek bi arama yapılamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bu arada Ardeth; Ardeth said: SeaGle said: Adenin timin guanin sitozin kim lan bu çıksın ortaya bu ne lan yok böyle bi canlı Ardeth said: SeaGle said: Sitozin c ile gösteriliyodu galiba dizilişte sitozin sitozin sitozin olucak ccc Ofs bir insanın genomunda yan yana üç tane ccc gelme olasılığı çok yüksek hatta muhtemelen herkeste var. demek ki herkes türk Seninle karşılıklı bilimsel şeylerden bahsedebilecek düzeye gelmişken, bunu yarın asistanın statüsünde işe başlayayarak kutlasak diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: ORHAN GENCEBAY ORHAN BENCEGAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben seneye gidiyorum söylerim yerime alırlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Tamam abi bir dna ipliğindeki nükleotid sayılarını verin ben deoksiriboz sayısını hesaplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bence kalbin kaldırmaz o kadar bilimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 SeaGle said: eileithyia said: fede said: elletiya diyesim geliyo benim çok kasıtlı bi post olmasına rağmen, sandalyeden düştüm lan! kuzenin sandalyeden düşmediyse yeteri kadar iyi değil. masa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dasaaa said: bence kalbin kaldırmaz o kadar bilimi.. kalbimegömerimozamaaan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia said: çok kasıtlı bi post olmasına rağmen, sandalyeden düştüm lan! kasıtlı yerine kısıtlı deseydin daha acıtıcı olurdu bence bu mesajın. gerçi seni kıstlıyormuş gibi olmayayım, sen ne demek istiyorsan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 işteeeee -- armut! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Aa, yıllar önce üstüne çuval düşüp beli kırılan ve sonra kesip yenilen tavşanımız hayrettin'i hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Evcil hayvanlarina meyve ismi takan kizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 armut dediğin şey olur armut, böyle, nasıl desem kemal sunal şeyi gibi neyse armut koltuk diyodum poang aldım lan, onu da söyleyim burdan gerçi topiğe yazmıştım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar