Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 şampuanlar bile 2'si birarada, siz hala tek marifetli kız düşünüyosunuz. İHİHİHİHİHİİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 BabacumMostors said: vaniLLe said: Geyşam olsun. işte budur.. ama harbici geyşa olsun, sözde geyşa olan fahişe istemiyorum geyşa dediğin bambaşkadır benimki tam geyşa abicim, cidden geyşa bambaşka.. kız ne güzel diyor annem babama böyle bakardı bende ondan öğrendim bende sana böyle bakıyorum. ps : evden 10.000km ötede sabah kalkınca menemen + çay hazır görüyorsan olay bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abi 12 saat uyuyup daha yeni kalktım ve geldim direk gördüm bu topici açtım ve ilk maddeyi şöyle okudum ; doğrusu - içi güzel olsun, saygısı sevgisi ultra düzeyde olsun benim doğru - içi güzel olsun, saygılı sevgilisi ultra aslan olsun ! ne oluyor lan dedim bi an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 d hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 şimdi evlenince istediimiz zaman sevişebilcez de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Evleneceğim hanım çocuklarımın anası, benim de yoldaşım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 "içi güzel olsun, saygısı sevgisi ultra düzeyde olsun " kendimizi kandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Cystein said: şimdi evlenince istediimiz zaman sevişebilcez de mi? yok başı ağrıyacak, özel zamanları olacak, yorgun olacak, modunda olmayacak falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar