nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hızlandırılmış tren sakaryada raydan çıkmış 7,8 vagon devrilmiş :( insanlar parçalanmış hep :( çok kötü oldum duyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 nası ya? kaynak neresi link varmı? // link buldum fazla bişi yazmamışlar da burda [signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 22 Temmuz 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tv da şu an. ankara - istanbul arası hızlı tren.. çok ölü var diyor televizyonda.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 off cok kötü ya :([signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sabotajmış ! raylara demir falan kanyaklamışlar öyle diyor televizyonda.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya ben suan sakaryadayım da benim evde kolpa bi anten var showtv atv cekiyo dierleri yok onlardada dizi var bukadar büyük bi kaza olmus neden yayını kesipde haber yapmaz bunlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ntv 15 ten fazla ölü diyor ya çok üzüldüm :([signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sabotaj olayı üzerine gitmelerinin sebebi biz güvenli yaptık ama sabotaj olmuş diye yırtmaya calısmaları da olabilir bilemezsin su an trenleri hızlandırdılar ama rayları güçlendirdilermi hepsini belki bir hataları olmustur ve örtbas etmek için sabotaj-terörist saldırı vs de denebilir bakalım gelişmeler ne yönde olcak[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 makinist hatası olabılır denıor cnn turkte[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ayy gercekten cok üzüldüm..15den fazla ölü:([signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bu hızlı tren transit gidiyor degil mi? istden kalkıp hiçbir istasyonda durmadan direk ankaraya?[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ölü sayısı 40mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bildiğim kadarıyla transit değil[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çok kötü birşey ya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 transit degilse bir kat daha fazla üzülüp meraklanıcam şimdi çok kötü ya.. :( show tv miş atv miş neden ayyınlamıyolar ya kendim minibüse atlayıp gidim pamukovaya foto çekip yollayım bu kanallara haber niyetine 1-2 foto koyarlar belki allam yarabbim 35 dk civarı oldu adamlar daha kameraman fln yollayamadılar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Valeron, 22 Temmuz 2004 21:02 tarihinde demiş ki: kim niye hizli trene sabotaj yapicak ki ? kara tren şarkisinin fanatikleri mi ? sacma dedigim gibi makinist hatası veya rayları yeteri kadar bakımdan geçirmeden hızlı treni faaliyete sokmaları nedeni ile olusmus bir kaza ise mesuliyet almamak için sabotaj ihtimalini öne sürüp göz boyamaya gidebilirler[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 haber sitelerinde de konuyla ilgili cok fazla bilgi yok,yada resim goruntu falan..ama sadece çok korkunç bi kaza oldugu yazıyor,bunu da tahmin etmek zor değil zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ben ntvde spor haberi izlerken araya girdiler yaklaşık 40 ölü var dedi adam ve daha vagonların altında insanlar varmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 rezalet! ben de seviniyordum hızlı tren yapıldı diye. belli ki kullanamayağız bunu da. adam gibi birşey yapsalar şaşardım zaten. sabotaj fln da düz yalan. iyi ozaman bukadar kolaysa o her seferinde biri sabotaj yapsın insanlar ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 NEden sabotaj olmasın?NE yani rayların başıbna asker mi dikiyorlar... Gayette kolay(işi bilene) sabotaj yapmak[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tren kazası zaten en berbatıdır aslına bakarsanız en az kaza olan(sefer sayısına oranla) tasıma aracıda trendir fakat kapasite olarak en cok yolcuyu tasıdıgından herhangi bir kaza anında çok büyük bir felaket olarak duyurulur ve dünyanın heryerinde anında haber olur bu kaza(ucak kazaları gibi) gel gelelim trde adamlar dizi yayınlıcaz diye haber yapmıyorlar gerçi yaşadıgımız ülkede alışmaya basladıgımız bi düşüncede halk galeyana gelmesin diye böyle şeylerde devlet hemen haber yapılmasın diye kanallara baskı yapması[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Haber türk 240 yolcu taşıyormuş dedi.. Offf..[signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dizilerini başlarına çalsınlar uyuzum bütün kanallara[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 60 ölü 170 yaralı dedi ya oha ya =(((([signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Allah'ım sen yardım et...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar