xCode Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 script dosyalarındaki nesne ve fonksiyonları ogreten bir site veya dokuman var mı.nereden bulabilirim. c#bilgim var ama runuo nun kendine ozgu fonksiyonlarını nereden ogrenebilirim[signature][hline]Baba[b] [b]Mafya Guildmaster
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 C# Tutorial'lerini okuyarak başlayabilirsin.[signature][hline]how much longer?
xCode Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 c# ı biliyorum zaten ama ornegin using Server.Items icindeki fonksiyonların ne is yaptıgını nerden bilecem c# la bir porblemim yok arkadasım c# icinde runuo fonksiyonları kutuphanesi yok ki gelen dll ile eklenen fonksiyonları soruyorum[signature][hline]Baba[b] [b]Mafya Guildmaster
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Runuo forumları adresi: burda sorarsan daha çok yardımcı olurlar, doğal olarak burda bulunan kişiler bütün fonksiyonları kullanmış olamazlar, ordaki runuo developerler falandan bilgi alabilirsin sanırım.
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Banada lazım ya valla .dll içindeki fonksiyonları anlatan bir döküman.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bana da lazım bulan yazsın bütün iş fırtına ya kaldı eheh[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 argh. Benim de gerçekten bunlara ihtiyacım var, doğru. Bir sorayım forumlara.
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ya çünkü c# biliyoruz ama içindeki fonksiyonlar runuo'nun ve onları blmeyince hiç birşey yapamıyorum.Bunlarla ilgili bir tutornial lazım ancak veya deneme yanılma ile bulucaz.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Öne çıkan mesajlar