xCode Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 script dosyalarındaki nesne ve fonksiyonları ogreten bir site veya dokuman var mı.nereden bulabilirim. c#bilgim var ama runuo nun kendine ozgu fonksiyonlarını nereden ogrenebilirim[signature][hline]Baba[b] [b]Mafya Guildmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 C# Tutorial'lerini okuyarak başlayabilirsin.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xCode Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 c# ı biliyorum zaten ama ornegin using Server.Items icindeki fonksiyonların ne is yaptıgını nerden bilecem c# la bir porblemim yok arkadasım c# icinde runuo fonksiyonları kutuphanesi yok ki gelen dll ile eklenen fonksiyonları soruyorum[signature][hline]Baba[b] [b]Mafya Guildmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Runuo forumları adresi: burda sorarsan daha çok yardımcı olurlar, doğal olarak burda bulunan kişiler bütün fonksiyonları kullanmış olamazlar, ordaki runuo developerler falandan bilgi alabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Banada lazım ya valla .dll içindeki fonksiyonları anlatan bir döküman.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bana da lazım bulan yazsın bütün iş fırtına ya kaldı eheh[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 argh. Benim de gerçekten bunlara ihtiyacım var, doğru. Bir sorayım forumlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ya çünkü c# biliyoruz ama içindeki fonksiyonlar runuo'nun ve onları blmeyince hiç birşey yapamıyorum.Bunlarla ilgili bir tutornial lazım ancak veya deneme yanılma ile bulucaz.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar