Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 halledicem bu hafta ici ps nseyini az once thorla galactusun agzini kirdim, (son vurusu phoenixe cektirdim gerci ehuheu) thorun hammer spam cok iyi olmus ya, 2 karakter k.o. ladim demin, dayaniklida baya sevdim thoru phoenix trish thor gitcem sanirim, morrigan beceremedim ya trish yerine stormda olabilir gerci, whirwind baya ise yarioda klasik hatun marvel karakteri iste, yakalandimi hp barin yarisi gidiyor (galactus phoenixi 1 shotta %25 e indiriyor full hp den, lolololol) biraz daha she hulk a isinmaya calisiyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 var mı kapışmak isteyen? psn anelor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 arkadaslar ilk 2 sini oynamadim ben bunun, direk 3ten baslasam sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 olmaz zira kontrolleri falan değiştirmişler hep seriyle alakasız kontroller yönünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 senko said: arkadaslar ilk 2 sini oynamadim ben bunun, direk 3ten baslasam sorun olur mu? troll maksatlı yazdıysan komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar