Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antu: "Yatış Hazırlıkları Hazır mı?"

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca;

Hollanda ligide bizimkine benzer bir durumda. Twente ligin bitimine 1 mac kala Ajax'in onunde 1 puanla lider.

Gectigimiz haftasonu Twente - Feyenoord maci vardi. Feyenoord'un Twente'den puan almasi buyuk olasilikla Ajax'in sampiyon olmasi demekti. 150 Feyenoord taraftari mactan once antrenmani basarak oyunculara yenilmeleri yonunde baski yapti. Twente Feyenoord'u 2-0 yendi ve 1 puanlik fark son haftaya tasindi.
Sosyal ağlarda paylaş

işte kıt beyinli insanların gs nin bursaya yatıp, bjk ninde bursaya yatıp bursanın şampiyon olmasını istiyor, fenerin yerine.

bu ne demek oluyor?

bursa şampiyon olunca yayın gelirlerinde bjk-ts-fb-gs nin aldığı paya yeni bir ortak gelmesi demektir. yani pay 5 'e bölünücek.

bu hem gs nin hem bjk nin o kadar çok işine yarıyor ki bursayı şampiyon yapacaklar.

zeka işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu mantıkta hiç şampiyon çıkmasın o zaman 4 kulüp haricinde.

Zaten 4 kulüp sabit paralarını alıyorlar yayın gelirlerinden gerisi performansa bağlı olarak dağıtılıyor. Ayrıca Bursa'nın sabit gelir hakkı istemesi için 3-5 kez daha şampiyon olması gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

galatasaray yatsın, sora bursa şampiyon olup şampiyonlar ligine gitsin, ön elemede elenip uefaya gitsinler, orda da elemede elenip ülke puanı biraz daha düşsün mümkünse sivas style

şampiyon drek gruplardan başlıyor ;)

ayrıca bjklı ve gsliler fb şampiyon olup bursa 2. olunca fb dünyanın parasını alacak cl için (malum, bursa 2. olursa elenecek ön elemelerde) fenerin kasasına 20 milyon avro gireceğine havuzu paylaşırıza katlanıyorlar galba.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de şu anadolu takımı gitmesin mantıgını çözemedim.

çok über istanbul takımları 34 hafta yetemediyse bursanın, sivasın üstüne çıkmayı hala bıkbık konuşma hakarını nasıl buluyorlar?

demezler mi ilk 2'ye girip gitseydin başarılı olamaz ki diye bok atacağına?

ayrıca bursa şampiyon olursa direk gruplardan başlıyor. çatır çatır gidecekler yani.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Bu mantıkta hiç şampiyon çıkmasın o zaman 4 kulüp haricinde.

Zaten 4 kulüp sabit paralarını alıyorlar yayın gelirlerinden gerisi performansa bağlı olarak dağıtılıyor. Ayrıca Bursa'nın sabit gelir hakkı istemesi için 3-5 kez daha şampiyon olması gerek.

sabit alıyolar işte 4 şampiyon olarak. 5. gelince değişicek sistem.

ben çıkmasın demiyorum, şu yatma mantığına kılım. babasının hayrına ne maça yatacak. ben istemiorm bursa şampiyon filan olmasın yani. takımımın geliri azalacaksa.

hoş artınca da bişey değişmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir takım hiç bir maça yatmamalı

zaten galatasaray yatacak olsaydı haginin teknik direktör oldupu sene son maç trabzonu yenip feneri şampiyon yapmazlardı

o maç gs trabzon ayatsaydı trabzon 1 puan farkla şampiyon olacaktı.. ama yapmadı

bursa yenecekse bileğinin hakkıyla yensin hem gs hem bjk'yı

gideceği varsa da fener gider napalım.. ama daumu göndersinler adam gibi bir teknik direktör getirsinler en azından "bizim için öenmli olan avrupa kupası" diyecek kadar cesaretli bir teknik direktör olsun
Sosyal ağlarda paylaş

+100 yıllık klüpler böyle saçma sapan olaylara girmez. Ama işte Fenerbahçe taraftarı/klübü olunca ortada böyle aptalca muhabbetler çıkıyor ortaya. Amaç mı amaç belli olayı gurur mücadelesi haline getirtip kendine avantaj sağlamak. Daha önce de Beşiktaş yatıcak Galatasaray'a dediler yırtındı Beşiktaş ona rağmen yattı dediler, Trabzon Galatasaray'a yatıcak dediler Trabzon bütün sezon oynamadığı futbolu oynayıp Galatasaray'ı yendi falan.
Basit oyunlar bunlar hakemi baskı altına almak gibi ama yapıyorlar ve işe de yarıyor işin komik yanı.
Galatasaray'ın hala şampiyonlar ligi şansı/hedefi varken böyle bişeyle kenara atmazlar rahat olun.
Ha yine de yenilebilir tabi ama yenmek için elinden geleni yapıcağından şüphem yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Komik fenerliler işte,06-07'de de hala BJK'nin yattığını iddaa ederler,hani kazara Bursa sağlam oynayıp puan alırsa yattı olacak...
Geçiniz...
Her Trabzon-GS maçı öncesi de klasik yatış haftası diye ilan ederler,saçmalıyorlar işte...
Aslında inadına yatmak lazım ya,işin ucunda ŞL var...
Sosyal ağlarda paylaş

abi,

bu kadar mal adamlar nasıl örgütlenmiş de bi araya toplanmış biri bana bunu izah etsin allah aşkına

ayrıca reykard bile çıktı böyle bir saçmalık olamaz diye belirtti.

Ki, herşeyi geçtim

yatsa da giren çıkan ne kardeşim size? Adam olsaydınız garantileseydiniz şampiyonluğu desem, bu yaptıklarından daha olgun bi cümle kurmuş olurum.

Melis melis adamlar ahah
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Yılmaz faktörünü dikkate almadan yapılan yorumlar. Çok talihsiz sonuçlar gelebilir :D

ki şu yoruma da acayip katılıyorum. Kasımpaşa şöyle bi dürter de fenerbahçe kuldan ararken allahtan bulursa, alemin benjamin toşhak oğlanı olacaklar haberleri yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...