Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 blazkowicz said: said: Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Sabri Sarıoğlu, kız arkadaşı ile Bebek'te yakalandı. Bu akşam Trabzonspor ile zorlu karşılaşmaya çıkacak olan Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Sabri Sarıoğlu, önceki akşam kız arkadaşı ile birlikte Bebek'te objektflere yakalandı. Gazetecileri bir anda karşında gören ve şaşkına dönen yıldız futbolcu arabasını gazetecileren üstüne sürmek istedi. Yanında oturan kız arkadaşı yüzünü gizlemeye çalışsa da başarılı olamadı. çekirdek yerken tanışmışlar http://www.stargundem.com/files/b_291856_Sabri_Sar__o__lu_galatasaray_cimbom_524173870.jpg Tam kim bu tiple evlenecek diyordum kız yüzünü saklamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 blazkowicz said: minik sabrileri bekliyoruz. :) AHAHA bir an gözümün önüne geldi de.. çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 BiTcH_oFBaT said: Bunu görmedim gL Sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hangisi sabri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sdhdshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Red said: hangisi sabri ? Soldaki sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 DoruK said: -yeter sabri bi kere tuttur şunu ya!! -ulan yine mi göbek deliği off çok dandik espri lan (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Orjinal espiriye gülünmesi hoşta dandik espiriye ağlayanıda ilk defa gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 arkadaşın göbek deliğiyle ilgili kötü tecrübeleri olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 said: Gazetecileri bir anda karşında gören ve şaşkına dönen yıldız futbolcu arabasını gazetecileren üstüne sürmek istedi. abi gazetecilerin üstüne sürmek istememiştir, sabri bu eli kolu bacağı çekiyo yanlış yöne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Buddha said: Orjinal espiriye gülünmesi hoşta dandik espiriye ağlayanıda ilk defa gördüm :D post kasıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar