BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 şimdi bir arakdaşım lock kasmak istiyor ama lvling için nasıl neye gitmeli, ileriki dönemlerde dps için en yapmalı bilmiyor bende lock hiç bilmediğimden pek bir şey bulamadım talent ve rotation tavsiyesi alaiblir miyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bir porsiyon da ben alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 LvLlamak için affliction gideceksin Void ile sonra 55te FG cıkınca demon specliceksin sonra 80e kadar 4 tusla LvLlarsın. 1.Pet attack 2.corruption 3.CoA 4.Wand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Affliction demona göre biraz daha hızlı fakat demonla da elit questleri daha rahat yaparsın. Ben gene de siphon life değişikliğinden sonra her türlü affli diyorum. Şöyle bir spec kullanabilirsin. Kalan puanları demon ağacından Unholy'e veya destrodan Imp. SB'a verebilirsin. http://www.wowhead.com/talent#IfxMburhoiA0hkt0Gbhoh Glyph olarakta Siphon Life, Life Tap alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 70'e kadar affli geldim. gayet hız kesmeden oluyor. sonra heirloom var diye madem destro gideyim dedim. çok bomba oldu. tek target kestim fakat yanıma yaklaşamadan öldükleri için sorun olmuyodu. dahası eğlenceli oldu çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Destroda arada bir mana sorun olablir belki ama affliction gibi film izlerken lvl kasamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kesinlikle affli ya, dual talent var altımda 63lvl biri demon/destro respecliyorum kafama estikçe, diğeri de affli, 1 lvlden beri respeclemedim. Affli en rahatı, mana bitmiyor, hp bitmiyor, sınırsız mobu topluca dotlayıp full hp/mana çıkıyorsun vs. Pete bile gerek yok sacrifice olmasa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 En temizi LvLlayan bi healer bulucan, alıcan onu ardına baslıcan koşmaya nonstop dotlıcan herseyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ben dk ilk çıktığında hellfiredaki vulturelarla unyielding footmanleri farmlıyordum saatte 1 lvl geliyordu başkaları olmayınca. Zaten o aralar allydım gelen hordelar arada kaynıyordu :P Arkasında healer olan warlock da işte o dönemki dklar gibi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar