Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 atar ile ironiyi karıştıran nesle aşina değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Seele said: Aksam yemegine cagiriyorlar gelismelerden haberdar ederim. 20 Apr 2010 bu gün 22 si 2 gündür geceli gündüzlü oyoyoyooy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Emaleth said: atar ile ironiyi karıştıran nesle aşina değilim. Simdi bir yazi yazsam agir olacak yorunge disi olacagiz turklerle ve turkceyle tek bagim olan site burasi o yuzden en iyisi susalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 susmakta bir erdemdir denwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Farinal said: susmakta bir erdemdir denwa adam olana susulur Farinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abi kavga etmeyin ama ohooo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Tamam dilediginiz gibi olsun gercekten bir daha girmeyecegim bu foruma Turkiye ile ilgili tek bagim burasiydi o da olmasin varsin ne yapalim kalin saglicakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Türkiye seni çok özleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Şimdi kızıcak arkadaş ama birinin Türkiye ile tek bağı bi forum sitesiyse zaten ohooo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Dworgian said: Şimdi kızıcak arkadaş ama birinin Türkiye ile tek bağı bi forum sitesiyse zaten ohooo =/ Cok uzun zaman once TR yi ardimda biraktim nereden bakarsaniz 6-7 sene oluyor Paticik tek TR ile bagimdi benim eskiden beri girip cikip okurdum yazilari vb. Neyse tekrardan verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 battle star galactiga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Emaleth said: 30 yaşında kadın, kurduğu hayalden heyecanlanıp forumlarda pipimi naha bu kıza sürsem başım belaya girer mi temalı sohbet açan adama niye versin? soru bu. hanım kızımız verirse bulup buluşturup sorucam bizzat. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 anti atarcı atar yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 anti atarcı atar yaptı anti atarcı atar anti atarcı anti atar atar ATARİ1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ema abla sonuna kadar her yazdığında haklı forumda karı kılıklılar görüyorum laf yiyince bırakıyorum diyip kaçıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 N'oluyo ya. Gelismelerden haberdar edemedim sizi cok üzgünüm :D Ayrica topigi ben acmadim. Bi sorun varsa topigi acan sorumludur. Birde burdaki Seele ile isdeki ve isten sonra Seele bir degil. Herkesin kendine göre bir yasam bicimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 şizofren misin ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 disarda arkadaslarinla barda ettigin muhabetti veya davranislari is yerindeki müdürünlede yapiyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben yapıyorum.. geçen bizim ürün yöneticisi buzada da radyo boğaziçinin partisine gitmişti onu anlatıyordu ertesi günü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Kendisi müdür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aga fantazilerini akıtmışsın foruma hala bu lafları ediyosun, ayıp yani bi anda yabancı mı olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ömer ne iş iki satır oldu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 orjinal topic nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ahahaha hakkaten lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hah artık bi satıra devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar