Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konu trollden dolayı yalan olmuş, netekim ben bunun önemli bir konu olduğunu düşünüyorum Seele arkadaşımızın basireti, fazileti ve tabii ki zürriyeti açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 saçındaki her bi teline kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 iliklerinde hissetmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/22688/ fon müziği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 vaciptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kalemi kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ten tene değecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 duvarlarda siva kalmamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kalem tıraş şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Sil kaydını gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tarla gibi sur hatunu Seele. hadi aslansin sen kaplansin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 seke seke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi işyerinde sevgilisi olduğu halde kızlara asılan tiplere feci girişesim var. konuyla alakasız ama sevgilime asılan bi tipi farkettim de harbi delirtio. kıza işten çık da denmez ki abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 çocuğu işten çıkart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Olaya aciklama getireyim hemen. Bayan arkadas bekar 30 yasinda. Yani ne yaptigi biliyor. Biz kimsenin karisi kizina göz dikmedik dikmeyizde. Bunu böyle aciklayayim. Simdi olaya gelirsek. aslinda taktiklere ihtiyacim var. Az önce isten ciktik ve otele geldik. Ve cok sansliyim Otel iki binadan olusuyor. Patron diger tayfa baska binaya düstü. Ben ve O baska binaya düstük. ve hemen altimda kaliyor. 3 Saniyede yanindayim. Yarin aksam Kokteyl var isten sonra otelde. Muhtemelen bolca icki tüketimi olacak. Eger gecen seferki gibi beni defalarca dansa kaldirirsa. Günah benden gitti. Öte yandan biri görür ve anlarsa olay boka sarar. Calistigim firma Fujitsi Siemens. Tüm gelecegimi tehlikeye atiyorum sevgili patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 patir patir gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 fujitsu siemens mi kaldı yav. hangi ülke bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ben olsam affetmem tabi ben böyle çaça yapan jazz festivaline giden adam değilim gitsem bir düşünürdüm. ee olayım cool dsfadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 rahatsiz said: fujitsu siemens mi kaldı yav. hangi ülke bu arada? Siemens olayi düstü aslinda ortakliktan ayrildilar fujitsi kaldi su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 biliyorum. hangi ülke? arda bey sıkıntısı yaratayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hadi patine kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 otel nerde yetemezsen haber ver patiden gönüllü çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 veya şöyle sorayım: Domagkstraße 28 de misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar