nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Arda'ya kaptanlık mecburiyetten verildi bence. Ayhan'a hiç yakışmıyordu, e altapıdan çıkan falan en uygun oydu işte. Ama Türkiye'de kaptanlık ve üzerine takım kurulması potansiyelini daha iyi kullanmak demek değil, tam tersine omuzlarına kimsenin kolay kaldıramayacağı bir yük koymak demek. azık oldu tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Red said: gs maçlarını izlemeyen bir gencimiz daha.yani şu takımda herkese bok atılırda neille atılmaz be arkadaş dmi çok alakalı kaptanlıkla çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 neil kim yaa?? diye mesaj atıyorsun.sora işi kaptanlıga getiriosun.ne güzel kıvırma yöntemi.cok önemliydi senin için gs kaptanının mukemmelliği keşke neilii daha once alaymışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 neill geleli kaç gün oluyor yahu ne kaptanlığı naptınız siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Red said: neil kim yaa?? diye mesaj atıyorsun.sora işi kaptanlıga getiriosun.ne güzel kıvırma yöntemi.cok önemliydi senin için gs kaptanının mukemmelliği keşke neilii daha once alaymışız. kaptanlıktan bahsediyoruk zaten abi kıvırma hadi... saçmalıyosun şuanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 neillin kaptan olmicagını biliyorum.ama takımda tam kaptan olabilecek bi tarzı var.konuda kaptanlıktan bahsediyoruz diosun o zaman arda dan başka kaptan olamıcagını söyledğimide okumuşundur. ztn keşke daha once gelseydi dedim.ayhan servet sabri mehmet topal fln bunlar kaptanlık yakısacak adam değiller.hemde takımdaki ömürleri bile garanti değil kewell neill arda kaptan olabilecek insanlar.bunlar arasında doğal olarak en mantıklısı arda oluyor.hem yerli hem altyapı genç ve yetenekli hyr fenerli olarak nie gelip gs topicinde bizim kaptanımızı tartışıosun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar