Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda'dan Caner'e yumruk

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Arda'ya kaptanlık mecburiyetten verildi bence. Ayhan'a hiç yakışmıyordu, e altapıdan çıkan falan en uygun oydu işte.

Ama Türkiye'de kaptanlık ve üzerine takım kurulması potansiyelini daha iyi kullanmak demek değil, tam tersine omuzlarına kimsenin kolay kaldıramayacağı bir yük koymak demek. azık oldu tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

neil kim yaa?? diye mesaj atıyorsun.sora işi kaptanlıga getiriosun.ne güzel kıvırma yöntemi.cok önemliydi senin için gs kaptanının mukemmelliği

keşke neilii daha once alaymışız.

kaptanlıktan bahsediyoruk zaten abi kıvırma hadi... saçmalıyosun şuanda...
Sosyal ağlarda paylaş

neillin kaptan olmicagını biliyorum.ama takımda tam kaptan olabilecek bi tarzı var.konuda kaptanlıktan bahsediyoruz diosun o zaman arda dan başka kaptan olamıcagını söyledğimide okumuşundur.

ztn keşke daha once gelseydi dedim.ayhan servet sabri mehmet topal fln bunlar kaptanlık yakısacak adam değiller.hemde takımdaki ömürleri bile garanti değil

kewell neill arda kaptan olabilecek insanlar.bunlar arasında doğal olarak en mantıklısı arda oluyor.hem yerli hem altyapı genç ve yetenekli

hyr fenerli olarak nie gelip gs topicinde bizim kaptanımızı tartışıosun anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...