Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nileppezdel said: Red said: gs maçlarını izlemeyen bir gencimiz daha.yani şu takımda herkese bok atılırda neille atılmaz be arkadaş Neill'a bok atmadım ki abi, takımın tartışmasız en iyi oyuncusu adam. Kazanma isteği var falan ama adam Galatasaray'lı mı? =) Avustralya'da çocukkensırtında sarı kırmızı forma mı varmış? Bu takımda kaç senedir oynuyor? Daha 1 senesi dolmadı. Hem Türk de değil, çoğunluğu Türk olan takımla aynı dili konuşması ve kültürünü iyi bilmesi tercih sebebidir. Bu yüzden kaptan olmamalı Neill. Yoksa zaten kaç sene premier lig'de kaptanlık yapmış adam, bok atmak ne haddime her sezon böyle oynasın bokunu yiyiim sdfsdfzaten senden bahsetmemiş senden önce yazandan bahsetmiş.diye düşünüyorum :).alex gibi 4-5 yıllık gs li olsa bende isterdim neill in olmasını ama daha 1 yıl bile olmadı gs ye geleli.belkide seneye küsücek gidicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Hakan Şükür kral ya takımda, adam patron takımda diye eleştiriliyordu ; aynı kişilerin şimdiki güzide kaptan hakkında yorumlarını merak ediyorum. Hakan Şükür böyle yapsaydı ne derece katlanılırdı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 mevcut takimda kaptan olabilicek adam yok ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nileppezdel said: Kaptan dediğin biraz zeki olacak. Gol sevinci yaşanırken en arkadan koşup tepeye zıplayan, sonra Baros tarafından itilerek takımdan dışlanan bi adam sabri :p Hani Arda hak etmiyor eyvallah da Sabri daha da hak etmiyor. Servet'ten sonra en çok Arda hak ediyor bence, malesef Ne alakası var söylediğin şeyin zekayla? Sabri kadar koşan bir adam yok sahada. Ayrıca söylediğin şey de bahsettiğim ruhu gösterir. O her çağrıldığında 2letmeden gelip 3lü çektirmesi tüm stada vs. bunlar hep çocuksu sevinçli galatasaray ruhu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kewell ne oldu. O iyileşsin o kaptan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kewell bana gidicek gibi geliyor bu sezon sonu o yüzden onu direk eledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mevcut takımda kişilik olarak Sarp ve Neill var kaptan vasıflı fakat ikisi de daha ilk senelerinde, hatta biri ilk 11'de olmayacak bundan sonra büyük ihtimal.Servet ve Sabri'yi ben kaptan olarak görmek istemem, kalan adaylar Topal,Hakan Balta ve Arda.Arda dışındakiler kokmaz bulaşmaz olduğu için elendi.Kazanan Arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 @Farinal: Sabri iyi taraftar da iyi taraftar olmak iyi kaptan olabilmek anlamına gelmiyo. Ha Arda da iyi kaptan değil, olamaz da. Ama GS ruhuna sahip ve altyapıdan yetişme 2 düzenli oyuncu arasında daha iyi olanı. Şükrü haklı, yok takımda kaptan olabilecek bir kişi. Sembolik olarak altyapıdan yetişen yıldıza verildi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Öyle isimler söylüyorsunuz ki oldu olcak Franco olsun kaptan >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sabri su an olamaz belki ama 2 seneye hala tkimdaysa o kafaya gelebilir, sorumluluk verilince napicani bilemeyiz, arda kaldiramadi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Sabri kaç yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://www.facebook.com/photo.php?pid=3895278&id=235619052146#!/photo.php?pid=5720157&id=82795302208 ben de tavım şöyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Biri kaptan biri yardımcı olsun işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kewell olsun lan kaptan. adam arkadaşları yeterince çalışmıyo diye trip bile atıyodu. öle haber çıkmıştı bi ara. hem ykaışıklı boyu posu yerinde. arda'nın götü yere yakın adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bu resimler niye çıkmıyo ya? bi bende mi var sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Arda'nın fiziksel özellikleri yıldız olmaya uygun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 gotu yere yakindan korkucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Baros da olabilir. O da antremanda hırrsız onadılar diye kapıları kırıyodu sinirden. Arda gibi ağızlarını kırmasından iyidir. Hem REİS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ama o da oyunda çok sinirli. gereksiz kart çok görüyo ya. azcık ağırbaşlı profesyonel adam olsun. kewell(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 İşte Kewell da bikaç sene kalmalı. Bence takımda 4-5 sene doldurmayan yabancıyı kaptan yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 barnacle said: bu resimler niye çıkmıyo ya? bi bende mi var sorun? Aynı şey bende de var. Sorun ne acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nileppezdel said: Ya yine üstüme gelmişsiniz de ben de size katılıyorum. Kaptan dediğinde o ağırlık olmalı da bir hata bu ağırlığıa asla sahip olamayacağını göstermez. Her oyuncu zaman zaman böyle tatsızlıklar yaşayabilir. Ha ayrıca hakkaten Neill kaptan vasıflarına sahip falan ama Galatasaray'lı değil, o ruha sahip değil. Altyapıdan gelen adama verilmeliydi. Ayhan çok çirkef tecrübe falan ama olmaz yani. Servet neden kaptan olmuyor anlam veremiyorum ama vardır bir bildikleri. E altyapıdan gelip oynayan sadece Arda ve Sabri var. Şimdi Arda mı Sabri mi? (:P) Takımda Ergün Penbe var da biz kaptan Arda olsun demiyoruz :DFenerbahçe'de Lugano'yu kaptan olarak düşün... Servet neden kaptan olmuyor sorusunun cevabı burada yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ardayi yonetim kaptan yapti, bakalim onumuzdeki sezon reykard kimi kaptan yapicak. arda kalirsa almazlar ama kaptanligini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Lugano neki Emre'yi düşün ahhahahaha rezillik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar