fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 olm o kadar imba da oynamıyosunuz ki niye götünüz kalkıyor anlamıyorum. ortalama tayfa içinde kastırılınca durdurlamayan bi ben varım. havanız kime lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Pyro said: Sen aslında baya baya kötüsün Aras. o kadar kötüsün ki benim ne kadar iyi olduğumu göremiyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 fede said: olm o kadar imba da oynamıyosunuz ki niye götünüz kalkıyor anlamıyorum. ortalama tayfa içinde kastırılınca durdurlamayan bi ben varım. havanız kime lan :D sen benim ufaklıkla oyna kanka boşver honu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 selam, takımında kalite görmek isteyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ben ve werewolf vingthorun takimina yerlesmek istiyoruz ama mumkun mu boyle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ben&Jerry's said: benide yedek yazarsaniz sevinirim yedeklerden takim yapsak :( nasıl olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bu aksama 1-2 takim ayarlayacam. BAKALIM SONUCLAR NASIL OLACAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 fede said: olm o kadar imba da oynamıyosunuz ki niye götünüz kalkıyor anlamıyorum. ortalama tayfa içinde kastırılınca durdurlamayan bi ben varım. havanız kime lan :D HGAHAAHAHAHAHAHAFGHDFSHWSGWEASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Benide alın la her pati oyununda en az 10 asistim var :D Tam bir takım oyuncusuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kerim said: ben ve werewolf vingthorun takimina yerlesmek istiyoruz ama mumkun mu boyle bisi oha çogzel olur. şuna izin verilmeli. edit: bu arada dynun ve reksada gelmek istediklerini söylediler. bana hava hoş burdan tharkasa soralım böle bişi yapabiliyormuyuz. şeyi şimdiden söyleyeyimde asıl kurallara ters değil kesinlikle. tam takım hazır oluyor böylece. hemde dynun+reksa+werewolf random gibi aslında yani 1-2 oyun atmışlığım var galiba hepsiyle. tanışmıyoruz etmiyoruz falan. yani random gelseler mutlu olacağım adamlar orası ayrıda tam takım oluyoruz böle 7 kişi. yapın bizi böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 aww teşekkürler :$ <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yalnız ahahah simdi farkettim imzadan. facebook. estaban. ogün samast. ASHAHAHHAHAHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ne populer takımmısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yaptik gittik vingtor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 takim 1 vingthor revenah cüce dynun reksa werewolf kerim takim 2 kermit abvblizzard xaenin pyro sesu speyskek zauga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 tunca said: tunca fistan casseline diğer 2 üye ve yedekler için tercihimiz spark ve phyx. diger ikisi listeye yazdirmamislar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 erkin ilk takımda kerim de var aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 fede gibi listede olmayipta girmek istiyenler bana om atsin lutfen kontenjan acilinca ordan yerelstirme yapariz. bir gun daha bekliyoruz bu arada istediginiz iki kisiyi yazmaniz icn sonra fena random geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 THARKAS said: takim 2 kermit abvblizzard xaenin pyro sesu speyskek zauga Off takıma gel ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Gerçekten kalitesiz bir takım olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 adsfae4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abi hangi günler ne zaman oynanacak bir bilgi varsa en azından yedek takıma yazın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 rezalet ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 fsdhfhdshf averaj takımı kurulmuş tabi olumlu yaklaşırsak diğer takımları dibe çekicek noob kalmamış artık :D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Olm aybalam' ı felan alsaydınız bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar