Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite tercihleri için bütün patilerden yardım bekleniyor

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Boğaziçi'nin sözel bölümleri oldukça iyidir..bildiğim kadarıyla sosyolojinin hocaları da gayet iyi...hatta meltem ahiska diye bi hoca vardı ki eğer hala duruyosa tanıdığım en iyi hocalardan bir tanesiydi...yine bildiğim kadarıyla rektör de fen-edebiyattan seçildi; dolayısıyla sosyoloji için + ları olacaktır bu durumun diye düşünüyorum...kampüse zaten diyecek yok, bölüm güneyde yani okulun en güzel kampüsünde...he diceksen ki mezun olunca ne yapıcam? onun için de boğaziçi adı hala oldukça işe yarıyor, en azından bikaç sene daha böyle gider bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

eskişehir zaten tam öğrenci şehri osmangazide de öyle bir ortam vardır. Müh. okuyacaksan olabilir derim ben[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

nereyi düşünüyorsun peki kermit?
Ya benim ilk senem ama gene de yazacağım bayağı bir yer[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum ya
gidicem işte
herzaman aklımda bil. programcılığı vardı
orası olabilir 2 senelik ama yinede sevdiğim veya zevk aldığım bişi yapmalıyım
belki yatay geçiş felan yapar seneye geçerim bi yere[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

o dedigin yas oyle yatay gecisler falan
yada hele bilgisayar muh e dikey yaparim falan tamamen yas

onlari dusunme
said:
kermit_frog, 26 Temmuz 2004 10:43 tarihinde demiş ki:
bilmiyorum ya
gidicem işte
herzaman aklımda bil. programcılığı vardı
orası olabilir 2 senelik ama yinede sevdiğim veya zevk aldığım bişi yapmalıyım
belki yatay geçiş felan yapar seneye geçerim bi yere
Sosyal ağlarda paylaş

Benim arkamdan niye konuşuyosun len ben tatildeyken Azmo cuk :P Ben anladığınız gibi Çankaya Ü. yı bırakan adamım ama neden?
Bi kere Azmo nun söylediği kadar iyi bir ü. değil Çankaya;eğer cesaret edebilseler bırakacak bi sürü adam tanıyorum ama edemiyorlar.
Bir hocamız vardı geberesice :P beni daha ilk sınavımda tüm ü. hayatımdan soğuttu,şöyleki;benim bütün cevaplarım doğru olduğu halde kendi istediği yoldan yapmadım diye 0 aldım ve hayatımın ilk düşük notuydu(inek de değilimdir bu arada :)
Böyle hocalarla karşılaşmanız olasıdır sayısal bölümlerde bide programcılık gibi bir hayaleniz varsa hayal kırıklığına uğrarsınız çünkü hocalar genelde kendilerinden daha akıllı ya da yaratıcı öğrencileri çekemezler :([signature][hline]See Saw Die
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sana o ü. ler için değilde makine müh. bilgidi veriyim de birzz soğu :(
Bak arkadaşım makine müh. de en az mat-bil ya da istatistik kadar zordur manyak olursun çalışa çalışa hem hiç de kız olmaz:P
Bu arada Çankaya ü. süne yalnızca Azmo ile arkadaş olmak için gidin bence :P[signature][hline]See Saw Die
Sosyal ağlarda paylaş

Çanakkale Üniversitesi Japonca Öğretmenliği.

Eğitim olarak okulun en iyi bölümlerinden.Tamamen kendi iç yapısına ve kendine özgü bir sistemine sahip.Öğretmenlerin hepsi japon ve türk öğretim görevlileri bulunduruyor.Eğitim olarak Türkiye'de en iyi Japonca Öğrenebileceğiniz yer bence(zaten 4-5 tane yer var :D).Öğretmenler kesinlikle sorumluluk sahibi ve iş ile eğlenceyi iyi ayırıyorlar.Kendileri ile ciddi bir şekilde ders işleyip bar da içki içebilirsiniz.Japonya hakkında yüksek derecede bilgi de veriyor.Sırf bu amaç için japon kültürü, japon tarihi ve dış ilişkilere dayalı dersler var.Özel laboratuvarları var.Kendine özel de kütüphanesi ile bilgi kaynağı sorunu çekilmiyor.Japon medyasının da dahil olduğu dersler var.Öğretim yöntemleri çeşitli hatta bunların içinde japon reklamlarını izlemek de dahil :D .Şehir tutucu veya öğrenciye karşı bir yer değil.Gayet serbest bir yer.Ayrıca japon kültürünün önemli öğelerinden olan Samurai'lar hakkında da epeyce bilgi öğrenebilirsiniz.

İŞTE EN ÖNEMLİ OLAN; Japonca öğrenmeye gelince size kolay diyemem fakat sokakta ağızdan ağıza dolanan "Japonca mı?Abi çok zor ya ne yaptın sen!" gibi sözlere kanmayın.İngilizceyi öğrendiğiniz gibi yutmuycaksınız fakat üniversitenin sistemli vertidiği öğretim eğer dil öğrenmeye yatkınsanız size yetecektir.Özellikle Kanji(japon alfabesinden biri toplam 3 tane)
bir yandan nefret etceğiniz bir yandan da öğrenmekten kendinizi alamıycağınız bir faktör olcak.

Evet arkadaşlar Çanakkale Üniversitesi Japonca Öğretmenliği hakkında bu kadar açıklama yeter sanırım.Eğer sorcağınız başka şeyler olursa özel msj atın cevap hemen gelir.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya Dil laboratuvarı işte.Video izliyoz ses kaydı yapıyoz falan filan.Ayrıca Bahar Şenliklerinde Sushi de yapıyoz ama ben
elimi sürmüyom sonra birileri zehirlenir mazallah :D[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Üniversiteler 46 tane bölümlerini kapattılar
Haberiniz olsun
Mesela İTÜ Güverte
Mesela Selçuk İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (gitmeyi düşünüyordum süper olacaktı kapatanlara kafam girsin bi zahmet)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

[Bu mesaj Prawler tarafından 27 Temmuz 2004 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...