shine-water Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya bırakın zorunu kolayını..sonuçta en azından en az dereceyle geçmek için bile bi miktar çalışmak zorunda herkes..öyle yatarak okul mu okunur..hem diyelim bölüm çok zor ama çok da istiyosun zor diye seçmeyecek misiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Tabi seç bişi demedik!Ama ders çalışmayı sevmeyen birisiysen işin zor olur seçersen diye diyorum.Şahsen ben sefmem o yüzden baya zor gelio[signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Prawler, 23 Temmuz 2004 01:28 tarihinde demiş ki: ne don't u fıstık gibi bölüm işte buradan mezunsun galiba prawler?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 güncelliğinden kelli stiki hale getiriyorum geçici olarak .. bilgi univ. hakkında maddi, hocasal vs. bilgi almak isteyenlere buradan yada özelden cevap verebilirim ... hepinize kolay gelsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 sakarya şehri,sakarya universitesi ve bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler bana ulaşabilir icq: 96154511 msn:[email protected] msn pek açmıyorum de icq da msj atabilirsiniz invisim sürekli ama büyük ihtimal p cbasındayımdır veya burdan ozel mesaj atabilirsiniz[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 İTÜ-Elektrik Elektronik Fakültesiyle ilgili sorularınızı da bana yazın o zaman, sıkıldım evde boş boş oturmaktan:) icq:92601498 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 aa neter mezunmusun? yoksa okuyormusun?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 mezun oldum bu temmuzda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ah okuyor olsaydın görüşürdük. Neyse artık :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bitir abi sen de oku oku bir yere kadar .. toplamda 19 sene oldu benim, gına geldi artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 istanbul üniversitesi makine(a) mühendisliği bölümü. ilk olarak kampüs avcılar da o yüzden istanbulda oturanlar her gün istanulun bir ucuna gideceklerini iblsinler. beyazıt ı beklerken avcılar görürlerse şaşrımasınlar. (mühendislik,işletme ve veterinerlik bölmüleri avcılarda) bölümde ortalama 4 kız oluyor bu da bıyklı olma ihtimallerini arttırıyor :) Bir de okul istanbul üniversitesi ama okulda istanbul dışından gelenler %80 çoğunlukta gibi (mühendisliklerde oran böyle) ilk sene dersler zor deil ama sene arttıkça dersler iice zorlaşıyor ve sonra nie ajdar anik gibi insanların çıktığını anlıyorsunuz. hocaların anlattıklarına göre depremden önce puanı yıldız teknik üniversitesinden yüksekmiş ama depremden sonra barzi düşüş yaşamış ve yavaş yavaş tekrar yükseliyor yüzdelik dilimi. bir de okulun en iğrenç yanalrından biri azeri hocalar mühendisliklerdeki temel derslerin (matematik fizik gibi) çoğuna azeri hocalar giriyorlar. Tamam ii not veriyorlar ama hiç bir şey anlamıyorsunuz. Makine mühendisliği seçmek seçmek isteyen arkadaşlara tavsiyelerim. - eğer hayatınız kızlara endeksliyse seçmeyin. - 4 senede üniyi bitirebileceğinizi umuyorsanız yanılıyorsunuz. - öğretilenlerin bir işinze yarayacağını sanıyorsanız kısmen yanılıyorsunuz. - en az 4 sene boyunca yaz aylarınızın heba oalcağını şimdiden söyleyebilirm - mezun olunca kral olacağınızı zannetmeyin. şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Tamam biraz kötümser oalbilrim ama cidden okulun en zor bölümü makine. Endüstriler bizden dah ayüksek puan alıp giriyorlar üniye ama adamlarla aynı dersi alıyoruz hoca onlara farklı soruyor bize farklı soruyor(çok daha zor) böle şeyler her derste oluyor. Bir de son olarak yazacaklarım istanbul dışında oturanları sinirlendirebilir ama çoğunluk böyle. okulda istanbul dıından gelenlere dersler konusunda asla ve asla güvenmeyin. hiç biri size geldikleri liselerde ilk 3 te olduklarını syöelemezler. Tabiri caizse ineklerdir. amma velakin bu arkadaşlar inek olduklarını hiç belli etmezler. Hepsi sınavdan önce ağlarlar hiç çalışmadım hiç birşey bilmiyorum vb... oysaki sınava gece gündüz çalışmışlardır ve herşeyi ezberlemişlerdir. Sınavda kopya vermezler, vermek zorunda da değiller tamam ama dışarda kanka ayağı çeken adamlar sınvada başka birine dönüşürler oysaki çan eğrisi çok fazla dikkate alınmaz. sınavdan çıkınca da ağlamya devam ederler zannedersiniz ki çocuk 0 alacak. Sınavlar açıklanır bu elemanlar en yüksek notları almışlardır. Bu olay ilk sene hep aynı oluyor. Tabi işler bir süre sonra da değişiyor. şimdi yazacaklarım da istanbul dışından gelip istabulda okuyacaklara. ilk sene aslanlar gibi çalışan bu arakdaşlar yavaş yavaş kabuklarını kırmaya başlarlar. İstanbulu keşfetmeye başlarlar. Taksimi öğrenirler. alemlere akmaya başlarlar. yavaş yavaş dersleri kırmaya başlarlar. artık sınavlardan önceki gecelerde içmeye bile giderler. Hem dersler ağırlaşmıştır hemide elemanlar artık çalışmıyorlardır. Sonuç kaçınılmaz kötü notlardır. Sonra yaz okuluna kalırlar, artık daha da umursamaz olmuşlardır. Aynı eski türk filmlerindeki gibi ama gerçek ve 2 senedir bu olaya şahid oldum. Bölümdeki sitanbullu öğrencilerde ise hiç bozulma olmadığı dikkatimi çekmiştir nasıl geldilerse aynen devam ederler. sınavlar konusunda hem kopya verirler hem anlamadığını bir şey olursa onlara sorduğunuzda eğer biliyorsa size yardım ederler. bilmediklerini söylüyorlarsa gerçekten bilmiyorlardır. yazım biraz uzun oldu ama olsun içimde kalmıştı.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ankara Üni - Felsefe Ankara'nin en kiytirik yerlerinden biri olan sihhiyede bulunan, sadece 3 tane bina ve ortada minik bir bahçeden olusmus kampüs(peh) olan dil ve tarih, cografya fakültesinde bulunuyor bölüm. Dersler felsefe derslerinden çok bilim tarihi agirlikli. Hatta bi dönemde en fazla iki felsefe ile alakali ders oluyor. Seçmeli ders olayinda ise bölümün size uygun gördügü(peh 2) baska bi bölümden ders aliyorsunuz.(örn; sosyoloji, psikoloji) Devamsizlik olayi çok siki takip edilmiyor isterseniz hiçbir derse katilmadan seneyi bitirebilirsiniz. Ankara üniversitesi ögrencisi oldugunuz için birsürü olanaktan yararlanabiliyorsunuz.(opera, bale, tiyatro gibi aktiviteler) Bütün kampüslere sorunsuz girip çikabiliyorsunuz.(fen fakültesi, hukuk fakültesi vs) Sonuç olarak felsefe okumak istiyorsaniz ankara üni. eger bilim tarihine ilgi duymuyorsaniz yanlis bir seçim olacaktir. Zamaninizin çogunu geçirebileceginiz bir kampüs ariyorsaniz DTCF kampüsü yetersiz kalacaktir.(sadece 2 kantin :p)[signature][hline]Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 23 Temmuz 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 genetik olan bilen varmı?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 odtü-matematik hakkında bilgisi olan var mı ? çok mu zordur eglenceli midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 uzun uzun tekrar yazmıyım... forum.paticik.com/view.php?id=82007 [signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... [Bu mesaj Nartanesi tarafından 23 Temmuz 2004 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 güzeldir phlox[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bogazici universitesi muhendislik bolumleri (kimya haric, onu fizboz'a sorceksiniz) ozellikle elektrik - elektronik bolumune gelmek isteyenlere ben de burdan ya da ozel mesajdan bilgi verebilirm.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Ardeth, 23 Temmuz 2004 16:08 tarihinde demiş ki: genetik olan bilen varmı? [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 1,5 sene dilim dışarıda "genetik genetik" şeklinde dolaştım. İşler ciddiye bindiğinde biraz araştırmaya koyuldum. Sonuçta gerçekten istediğim şeyin insan genetiği üzerine çalışmak olduğunu, sabancıya çekirdeksiz karpuz yapmak istemediğimi anladım ve uzmanlığımı genetik üzerine yapmak için tıbbı seçtim. Gerçi sonra kliniğin tadına bakıp cerrahiye yöneldim, ayrı mevzuu.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 sen yeterince bilgi vermiştin zaten bana zamanında :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ha doğru hatırladım. Susuyorum. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi hakkında; öncelikle İktisat Ekonometri İşletme üçlemesi hakkında özetle iktisatçı teorem üretir hesaplamaları ekonometrici yapar işletmeci de uygulamayı yapar (yani bir nevi laborant) sonrada çıkacak sonuçlara göre nasıl bir yön çizileceği belirlenir şimdi size ayrıntılı olarak Marmara üniversitesinin İİBF kampüsü hakkında bilgi verceğim İnglizce bölümler Göztepe kampüsündedir Türkçe ve ikinci öğretim bölümleri Bahçelievlerde allahın unuttuğu sikko tavşanlar diyarındadır ve buraya gidebilecek kişilerde derviş sabrı aranmaktadır Şimdi geyiği bırakırsak anlatiim ben +Göztepe kampüsünde derslere girme zorunluluğu vardır Bahçelievler'de "adam olmak isteyen derse girer olmayan sittirikp gider" mantalitesi vardır, derslere isteyen girer yoklama yoktur +ingilizce bölümlerin seçmeli dersi vardır türkçede böyle bir seçenek 2 ci sınıftan sonra vardır ingilizcebölümler hakkında pek bilgim yok o yüzden ben sürgün kampüsündeki uygulamaları anlatacağım Türkçe bölümler (sürgün lisesi) +türkçe bölümlerde birini geçemediğiniz ytakdirde bir üst seviyesini alamadığınız dersler vardır (mesela iktisatta muhasebe, iktisat, hukuk, matematik) diğer dersler alttan alınabilir. +ders geçme notunuz 50 dir, vizeden ve finalden 50 50 alırsanız geçersiniz +vizeniz 100 olsa bile güvenmeyin finalden 49 alınca kalıyorsunuz yani illa ki finalden 50 almanız lazım +sene sonu geçme notunuzun büyük kısmını final belirler o yüzden vizeden kötü not alsanız bile finalde kurtarma şansınız var +okul zaten küçük olduğu için bazı hocalar kimseyi sınıfta bırakmaz (tabii sınawlara girmeyenler montofollar ve tembeller hariç) +bazı hocaların default olarak madness seviyeleri en yüksektedir ama üzülmeyin bu hocalar az sayıdadır ve size gelmeme oranı yüksektir +bazı hocalarınız ders notu verir tabii fiyatı hayli yüksek olan ders notlarını daha ucuza benden temin edebilirsiniz :evilgrins: +bütün öğrencilik işlemlerinizi sürgün kampüsten yapacağınız için göztepede okuyacak olanlar önceden bi 10 tane öğrenci belkgesi alsın okula gelip Şimdi gelelim okula gelince neler le karşılaşacaksınız bir kere okulumuz eski kültür kolejinden bozma olduğu için lise tadında (böle atatürk büstlü) bir bahçe ile karşılaşacaksınız sol atarfdaki bina işletme iktisat 1-2 anfileridir tanm karşıdaki bina işletme 3-4 ve maliye binasoıdır küçük bir sokağı geçince de esas rektörlük binası yemek hane öğretim görevlilerinin odaları, mali,ye ve iktisat 3-4 cü sınıf dersliklerinin olduğu bir bina göreceksiniz onun yanındaki ufak prefabrike kılıklıyer de sosyal iblimler enstütüsü dür bu bi,nmalarda aynı zamanda yüksek lisasn ve doktora sınıfları mevcuttur yemekhane yemekleri çok iyidir bu sene 1m idi seneye de aynıour herhalde kantinmden pek yemeyin yani paranıza yazık pek doyurmaz yiyecekleri bahçemiizde ikiadet basket potası ve iki adet minyatür kale var sık sık minyatür kale fulbol ve streetball turnuvaları yapılır iktisat binası bu sene yenilendi konferans salonu gral oldu akşamcuılar okula geldiklerinde kapıda ferrarı, lincoln z3 görebilirler korkmasınlar onlar sabah şirkette akşam okulda derse gelen doçentlere aittir şimdi okulun farkedilmeyen iyi yönlerini yazalım +okul ufak bir yer olduğundan hızlı şekilde insanlar la kaynaşılır +ders notu istediğinizde vermemezlik yapan pek çıkmaz (çıkanlar da vermek szorunda kalır) +ikinci öğretim doçlarının çoğu şirketlerde çalıştıklarından teorik değil pratik bilgi vermektedirler +çok sık seminerler yapılmaktadır zaman zaman yüksek mevkilerdeki yöneticiler, borsa uzmanları, çeşitli ti,caret odaları yüksek üyeleri davet edilir +okula geliş zor değildir ama uzundur hepsi bu kadar kafasında soru belirenler bana ulaşabilir öm den elimden geldiğince yardım ederim[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 şu sabancı hakkında bilgi verecek yok mudur ? mdbf hakkında[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kittie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Boğaziçi- Rehberlik Psikolojik Danışmanlık Gerçi kampüsle ilgili herbişi yazılmış çizilmiş hemen hemen...Ama bölümle veya eğitim fakültesiyle ilgili sorularınız olursa ben de burdan ya da özel mesajdan yardım edebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 jeofizik-jeoloji-meteoroloji bilgisi lazım..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar