Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite tercihleri için bütün patilerden yardım bekleniyor

Wispy

Öne çıkan mesajlar

said:
Raid3r, 21 Temmuz 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
Bilkent - Bİlgisayar Mühendisliği

evet outtrader'ın bıraktığı yerden devam edeyim öncelikle okulu tanıtayım biraz. Bahsedilen salak oranı siz mühendislik fakültesine kaydıkça oldukça azalıyor; fakat gülün dikenine katlanacaksın misali mühendislik fakültesinde kızların bıyıklılarına katlanmak zorunda kalıyorsun o ayrı. dersler ilham verecek, gözünüzü gönlünüzü açacak kızların sayısı oldukça az. ama yine de endüstri mühendisliğinde bu potansiyel oldukça iyi. biz bilgisayar mühendislerine ortayken, elektronikteki kızların bıyıkları benden fazla(espiri yapmıyorum :)).

la havle illa vela, nedir efenim bu biyikli kiz seysi! bogazici elektronikteydim, ne oncesinde, ne esnasinda ne de sonrasinda biyigim olmadi, yok yani! bogazicinde muhensiliklerdeki diger tanidim kizlarin da yoktu biyigi, sanirim butun biyiksizlar bogazici'ne gelmis, sizlere biyiklilar kalmis :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 21 Temmuz 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
la havle illa vela, nedir efenim bu biyikli kiz seysi!

makine mühendisliğinde de var bunlardan. bıyıkları vardı kıskandıydım.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 21 Temmuz 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
said:
Raid3r, 21 Temmuz 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
Bilkent - Bİlgisayar Mühendisliği

evet outtrader'ın bıraktığı yerden devam edeyim öncelikle okulu tanıtayım biraz. Bahsedilen salak oranı siz mühendislik fakültesine kaydıkça oldukça azalıyor; fakat gülün dikenine katlanacaksın misali mühendislik fakültesinde kızların bıyıklılarına katlanmak zorunda kalıyorsun o ayrı. dersler ilham verecek, gözünüzü gönlünüzü açacak kızların sayısı oldukça az. ama yine de endüstri mühendisliğinde bu potansiyel oldukça iyi. biz bilgisayar mühendislerine ortayken, elektronikteki kızların bıyıkları benden fazla(espiri yapmıyorum :)).

la havle illa vela, nedir efenim bu biyikli kiz seysi! bogazici elektronikteydim, ne oncesinde, ne esnasinda ne de sonrasinda biyigim olmadi, yok yani! bogazicinde muhensiliklerdeki diger tanidim kizlarin da yoktu biyigi, sanirim butun biyiksizlar bogazici'ne gelmis, sizlere biyiklilar kalmis :-)
istanbul'un kızları daha güzel demek ki :) hayır ciddiyim ben ehe. ozaman şiddetle elektronik seçeceklere boğaziçini tavsiye ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 20 Temmuz 2004 18:57 tarihinde demiş ki:
hmm bir mat bilgisayarci daha. ayni cileleri cekiyoruz sayin kardesim :)

efet matematik mide kaldırıcı zorlukta. hayatımdan bezdirdi beni bu dönem. :([signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Ege Üniversitesi Biyomühendislik Bölümündeyim.
Türkiye'de bitek Ege üniv.de mevcut biyomuhendislik.
ilk mezunlarını bu sene verdi 12 kisi :) bizim sınıf 30 kısı. tek kotulugu o :( o hayaldeki anfilerde 100 kisi 120 kisi ders isleme olayı ne yazıkki yok :( ancak hocaların bizimle olan iliskileri dıger bolumlere gore daha yakın. ellerinden geldigince yardımcı oluyorlar. bolum hakkında ayrıntılı bilgi http://biyomuhendislik.ege.edu.tr adresinden alabilirsiniz. bolumu daha yakından tanımıs olursunuz.
herhangi bir sorunuz olursa ozel msg atın elimden geldigince cevaplamaya calısırım.
tercihlerde kolay gelsin.[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de fen çıkışlıyım ama sınavda EA çözdüm
Sözelde 326 yaptım eh işte ama bi işe yaramıyor malesef[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

hukuk için kimle konuştuysam zor dedi ezber dedi..daha fazlasını bilmiyorum..o ouklları ise hiç bilmiyorum
ama bence bilkent daha iyidir..yeditepe için çok züppe bi ortam diyolsr benim arkadaş orda okuyodu..kızlar derste göz kalemlerini hocaay uzatıp hocam kalemim bitti bunla yazsam olur muu veya istediğimöi derim sana ben veriyom paranı gibi laflar ediyomuş..ayrıldı sonra ordan.. ama neyse kötülemiyim sonuçta gözlerimle görmedim
Sosyal ağlarda paylaş

bilkent - hukuk
süper bir seçim olur

hukuk iyidir kastırır ama[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

ezberle bitmiyor ayrıca yorum ve çözümleme gücünün de olması lazım

ablam hukukta okuyor marmara 4 e geçti
adam gibi oturup mantığına göre çalışırsanız yaparsınız

yoksa hukuk nankördür öldürür adamı süründürür[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...