kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 http://www.downseek.com/download/8798.asp Haha. Sonuda buldum bu programı. Çok işe yarıyo. En az 20 oyun denedim bi tek vice city ninkileri çıkartamadı. kesin işinize yarayacak. Deneyin.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 oo süper faust dan nası araklarım hehe mp3 olarak bulamadığımız oyunlar için ideal :D[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hep böyle birşey mümkün mü diye arıyordum,çok saol süper :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Vice City'nin radyoları mp3'e çeviren başka bir program vardı fakat hatırlayamıyorum şu an. Vicesimus-Alter'mis adı, hatta thread bile açmışım hakkında: http://forum.paticik.com/view.php?id=40194 [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 01 Ağustos 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 çok saol walla bende arıyodum[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Süper ya acep Bg2 ile Disciplesta da işe yarar mı denemem lazım![signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bu nasıl kullanılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Süpermiş, hemen başladım iwd2 nin müziklerini çıkartmaya. Kullanımına gelince: exeyi açın ordan playlist i açın. Ordan scan directory diyin ve misal D:oyunIcewind Dale IIMusic klasörünü seçin. İçindeki müzik dosyalarını sırasıyla tarayıp hepsinin uzunluklarını belirliyor ve çalıyor. Daha sonra bu dosyalardan istediklerinizi convertle waw yapabilirsiniz. Akabinde de mp3 yapmak lazım, 1:45 lik bi dosya waw olarak nerdeyse 9mb kaplıyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla sacred denedim ultima denedim commandos denedim hichbirinde bulamadı..ben mi yanlısh bısheyler yapıorum yoqsa oyuna göre degıshıomu?[signature][hline]Crier Of The Spring Wind Zephyrous.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Oyuna göre değişiyor. Help bölümünde desteklediği uzantılar yazılı, oraya bir bak istersen.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 her oyunda gerek yok zaten bazı oyunlarda oyunun yüklendiği dizinde de olabiliyor müzikler. örnek : sacred, ultima online, heroes3, disciples2 vs[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar