Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar oyunlarındaki müzikleri çıkarmak için.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oo süper faust dan nası araklarım hehe mp3 olarak bulamadığımız oyunlar için ideal :D[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Mesaj tarihi:
Vice City'nin radyoları mp3'e çeviren başka bir program vardı fakat hatırlayamıyorum şu an.

Vicesimus-Alter'mis adı, hatta thread bile açmışım hakkında: http://forum.paticik.com/view.php?id=40194
[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 01 Ağustos 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Süpermiş, hemen başladım iwd2 nin müziklerini çıkartmaya. Kullanımına gelince: exeyi açın ordan playlist i açın. Ordan scan directory diyin ve misal D:oyunIcewind Dale IIMusic klasörünü seçin. İçindeki müzik dosyalarını sırasıyla tarayıp hepsinin uzunluklarını belirliyor ve çalıyor. Daha sonra bu dosyalardan istediklerinizi convertle waw yapabilirsiniz. Akabinde de mp3 yapmak lazım, 1:45 lik bi dosya waw olarak nerdeyse 9mb kaplıyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
valla sacred denedim ultima denedim commandos denedim hichbirinde bulamadı..ben mi yanlısh bısheyler yapıorum yoqsa oyuna göre degıshıomu?[signature][hline]Crier Of The Spring Wind

Zephyrous..
Mesaj tarihi:
her oyunda gerek yok zaten bazı oyunlarda oyunun yüklendiği dizinde de olabiliyor müzikler.
örnek : sacred, ultima online, heroes3, disciples2 vs[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
  • Yeni Oluştur...