Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 levie, 4g fourth generation yani dorduncu nesil'in kisaltmasi. dorduncu nesil gsm teknolojisi oldugu gibi bu iphone'un dorduncu neslini temsil eden 4g. adini apple ne koyar bilinmez ama su anda iphone 4g denen sey iphone 4th generation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 4G dediği 4. Generation yani dördüncü nesil. bildiğimiz data ve ses iletişimi için kullanılan 3g'nin bir üstü değil yani. 4. nesil iphone, ilk 3 ünden sonra çıkan iphone. ayrıca verizon wireless, 4g için çalışmaları başlatalı bayağı oldu diye biliyorum. ayrıca isminin 4g olduğunu da kimse söylemedi zaten öyle bi açıklama yok. edit: yavaş kalmışım. kıfsmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 sprint 4g kullaniyo olmasi lazim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 şöyle bir durum var ama; apple çıkartırken kendi telefon modellerini ilk telefon çıktığında Apple iPhone çıkardı. yani model ismi değil. 3G desteğini simgelemek amacıyla isminin sonuna 3G koydu. daha sonra gelen S ise Second editionı simgeliyordu. yani 2Gyi 4Gyi kullanıcılar kendi aralarında kullanabilirler tabii. ama appleın böyle bir isim politikası yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 telefonu daha apple duyurmadi zaten, ismini bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 3gs isminde ki S Speed olarak geciyordu Second degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Speed mi=S nerde geçiyor bu speed? hiç görmedim de. duyurmadığını biliyorum. hatta duyrulacağı zaman ilk benim haberim olacak kehkeh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 lansmanda hep speed olarak söylendi... ilk senin nasıl haberin olacak? wwdc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yok yaw wwdc nin zamanı belli zaten. sonrasında bazı şeyler çıkar ortaya... Apple da developer arkadaşım varmış haberim yokmuş=) twitterda farkettim geçenlerde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 http://de.wikipedia.org/wiki/Apple_iPhone#Apple_iPhone_3GS wiki said: Am 8. Juni 2009 stellte Marketingchef Phil Schiller im Rahmen der Apple Worldwide Developers Conference die neue Generation des iPhones, das iPhone 3GS vor. Das S in der neuen Modellbezeichnung des iPhone steht für Speed alman wikisinde böyle yazior hatta son kelimeye bakin anlasilior ne demek istedigi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ultrAslan said: 3gs isminde ki S Speed olarak geciyordu Second degil evet, S speed olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 said: iPhone 3G S'in öne çıkarılan en önemli özelliği ise yeni cihazın adında da yer alan "S" harfinin temsil ettiği "Speed(Hız)" özelliği. Web gezintinizi önceki modelden 3 kat ve iPhone uygulamalarını 2 kat daha hızlı çalıştırabileceğiniz iPhone 3G S'in, iPhone serisinin en hızlısı ve güçlüsü olduğu ifade ediliyor. kaynak meraklılarına kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 lan tamam bokunu çıkarmayın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ALAN YETKİLİSİNDEN DAHA ÇOK BİLGİ BİLİYORUM BEN S SPEED DEMEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 http://cache.gawker.com/assets/images/comment/4/2010/04/fa9f0c80a83b5db07276cfa60464d8ef/340x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 haberi yapan jason chen'in evine arama emriyle girip tum bilgisayarlara el koymus polis. http://gizmodo.com/5524843/police-seize-jason-chens-computers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 AHAHAHAHH WOZNIAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ben de tam o haberi okuyordum twitter'dan girdim, oha ya, olay büyüyor gitgide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 "roket adam" said: ALAN YETKİLİSİNDEN DAHA ÇOK BİLGİ BİLİYORUM BEN S SPEED DEMEK ahaha öyle bir nyietim yoktu söylerken :) ama dogrudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mum_Chamber said: haberi yapan jason chen'in evine arama emriyle girip tum bilgisayarlara el koymus polis. http://gizmodo.com/5524843/police-seize-jason-chens-computers artik inansak mi anlamadim bir mühendisin telefon kaybettigine :) bunlarin hepsi apple reklam taktiklerinden biri diyordum reklamin iyisi kötüsü olmaz ama bu kadarda abartilmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 MrLevie said: fake kokuyor çok. bana iphone OS yüklenmiş çin malı göründü. OS'i nerde gördün hacı ? : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 apple daha once cok daha hype'i olmus aletleri icin bile boyle bir reklam kampanyasi yapmadi (bkz ipad ve ilk iphone), basit bir iphone upgrade'i icin katiyen yapmaz. apple'in imajina zarari yararindan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar