Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone 4G (HD?)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

4G dediği 4. Generation yani dördüncü nesil. bildiğimiz data ve ses iletişimi için kullanılan 3g'nin bir üstü değil yani. 4. nesil iphone, ilk 3 ünden sonra çıkan iphone. ayrıca verizon wireless, 4g için çalışmaları başlatalı bayağı oldu diye biliyorum. ayrıca isminin 4g olduğunu da kimse söylemedi zaten öyle bi açıklama yok.

edit: yavaş kalmışım. kıfsmet
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir durum var ama; apple çıkartırken kendi telefon modellerini ilk telefon çıktığında Apple iPhone çıkardı.

yani model ismi değil. 3G desteğini simgelemek amacıyla isminin sonuna 3G koydu. daha sonra gelen S ise Second editionı simgeliyordu.

yani 2Gyi 4Gyi kullanıcılar kendi aralarında kullanabilirler tabii. ama appleın böyle bir isim politikası yok açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

http://de.wikipedia.org/wiki/Apple_iPhone#Apple_iPhone_3GS

wiki said:

Am 8. Juni 2009 stellte Marketingchef Phil Schiller im Rahmen der Apple Worldwide Developers Conference die neue Generation des iPhones, das iPhone 3GS vor. Das S in der neuen Modellbezeichnung des iPhone steht für Speed

alman wikisinde böyle yazior hatta
son kelimeye bakin anlasilior ne demek istedigi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
iPhone 3G S'in öne çıkarılan en önemli özelliği ise yeni cihazın adında da yer alan "S" harfinin temsil ettiği "Speed(Hız)" özelliği. Web gezintinizi önceki modelden 3 kat ve iPhone uygulamalarını 2 kat daha hızlı çalıştırabileceğiniz iPhone 3G S'in, iPhone serisinin en hızlısı ve güçlüsü olduğu ifade ediliyor.

kaynak meraklılarına kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

haberi yapan jason chen'in evine arama emriyle girip tum bilgisayarlara el koymus polis.

http://gizmodo.com/5524843/police-seize-jason-chens-computers

artik inansak mi anlamadim bir mühendisin telefon kaybettigine :)
bunlarin hepsi apple reklam taktiklerinden biri diyordum
reklamin iyisi kötüsü olmaz ama bu kadarda abartilmaz herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...