Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Diger konu bir senesini doldurmaya yaklasmisken (bkz Apple iPhone) ve yeni iphone ile ilgili cok ciddi bir leak olmusken konuyu tazeleyelim. haftasonu bir cafe'de kaybedilen iphone prototipler gizmodo'nun eline gecmis ve cok gecmeden gizmodo bir inceleme yayinladi. apple'in prototipleri ile urunun piyasaya surulmus hali tamamen ayni olmasa da muhtemelen haziran'da tanitilacak urunun tahmin edilen detaylari soyle - 5mp kamera - flash (os 4.0'da buna yonelik ipuclari vardi zaten) - on tarafta kamera (ayni sekilde buna yonelik ipuclari da vardi) - 960x460 ekran (eskisinin iki kati cozunurluk) - apple a4 chip (1ghz) - %15 daha buyuk pil http://www.youtube.com/watch?v=nxbHCR-W8zc http://gizmodo.com/5520164/ detayli bir ilk izlenim iceriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mum_Chamber said: haftasonu bir cafe'de kaybedilen iphone prototipler hihi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 - steve sende mi olm bizim yeni telefon - abi ben de sen aldın sanmıştım. - hay allah ya cafede kaldı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 dogru olabilir ha bulunma hikayesi sallama kesin. barda ayagina takilmismis da uzerinde 3gs e benzesin diye bir kilif varmisda falan filan. tek sevmedigim ekran 3gs den daha kucuk ama daha yuksek cozunurluklu olabilirmis. keske ekrani 4 inche falan cekseler. kucuk olan ekranda yuksek cozunurluk sikinti cikarmasin sonra. tabii faraza bu ozellik neymis itunes baglama secenegi cok yuksek cozunurluklu imis. kesin alacagim cok ozledim iphone u :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 videodaki o telefon bi kere sıkış. ben 1991 senesinden beri hiç bir apple ürününde öyle sunta gibi bir tasarım görmedim.bi kere o yandaki düğmeler ne öyle traş makinası düğmesi gibi, olmamış bir fake. diğer özellikler de zaten bizim bakkal mahmutun bile tahmin edebileceği şeyler, şu saatten sonra ne upgrade yapılacak iphone'a kamera,öne kamera, daha güzel ekran, daha hızlı cpu, daha uzun şarj süresi bunlar olabilir gidip yanına çamaşır makinası bağlıycak halleri yok. böyle sıkıp sıkıp sonra "biz vakti zamanında söylemiştik" diyecekler heralde. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 benimde icimden bir ses cok saglam bir fake oldugu yönünde apple böyle bir tasarim yapmaz hic sanmiyorum o yandaki ses dügmeleri ne öyle saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 prototip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bir sürü telefonun prototipi saçma sapan kutu şeklinde oluyor zaten. Fake ya da değil, ama görüntüsünden bunu söylemek henüz mümkün değil. Bu arada nasıl olur acaba bu yeni makina. İşlemci mişlemci... Hayvanlık yapıp Temmuz sonu gavuristandan memlekete dönmeden bi telefon almayı düşünmüyor değilim. Anlık gaz ile saçabilirim yani paraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Gizmodo'yu tebrik etmek gerek, tam bir gazetecilik başarısı. Apple muhtemelen kasten "kaybetmiştir" bunu eminim. Ekranın 3GS den daha ufak olması enteresan, diğer özellikler beklediğim gibi. Şekil olarak 3GS'i tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Birşey söyliyim mi şu görüntü tamamen yeni macbook'ların görüntüsü. Gerçek olabilir bu yüzden. 3G ve 3gs'te eski laptoplara benzerdi şekil ve kıvrımlar olarak ve yeni tasarımı cok daha güzel laptopların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Gizmodo'nun makalesi beni gerçek olduğuna ikna etti açıkçası. Ayrıca 3GS'in tasarımını tercih ederim. Açıkçası "ALLAM HEMEN ALMALIYIM" tarzı bir hava oluşmadı bende, ucuzlayan 3GS 32GB'lardan bir tane edinir keyfime bakarım gibi geliyor. Ama henüz bu yeni sürümü elime almadım tabii, yüksek çözünürlüklü ekrandan bi tatsam olay değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ekran niye ufak ki saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 http://www.theawl.com/2010/04/how-much-gizmodo-paid-for-the-next-iphone-story-coming-soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 5k dolar bence bu tarz bir haber için aşırı düşük bir rakam. iPhone'u ben bulmuş olsam 25000 den aşağı bırakmazdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ekstra trafik icinde anlasilmis, 10 bine cikar zaten o. ama bende 5 e vermezdim, min 10 bin+ ekstra trafik 15 e cikardi. 25 cok fazla, sirf o parayi cikarmasi icin 10 milyona yakin pageview yapmasi gerek o sayfanin. Tabii parayi cikarmasi gerekmiyoda, gizmodo gunluk 2.3 milyon pageview yapiyo butun site. Oyle bakarsan 25 fazla, 15 tamam gibi ama toplamda, 10+5 opsiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 olaya sadece maddi getiri olarak bakıyorsun da, bu çok büyük bi prestij getirir gizmodoya. engadget var, bilmemne var, bissürü mobil cihaz vs. inceleme sitesi var, gizmodo yardırdı yine yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ahah bu baya güzelmiş :D Applei basmış iphone görüntüleri için asdf. http://www.youtube.com/watch?v=cEzbvw3QYyI&feature=channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 okke olay soyle cikti birincisi alet gercek, son design bumu bilinmiyor ama sonucta alet gercek, 27 yasinda northeastern mezunu bir muhendis arkadas apple da calisan rick mi ne adi oyle birsey, bar a gidiyo bir iki duble atiyor, aletin saha testini yapiyor kisacasi neyse bu arkadas telefonu orada unutup gidiyor. orada bulan biri evine getiriyor basliyor karistirmaya o sirada adamin facebook applicationindan kim oldugunu ogreniyor, iste telefonun farkli birsey oldugunu falan farkediyor. neyse hemen iste ertesi sabah yada iste bir kac saat sonra apple in test aletleri icin koydugu ozel kod calisiyo ve alet kullanilmaz hale gelip beni itune a baglayin ekranina donuyor. neyse bu cakalda 10 bin dolar gibi bir ucretle gidip gizmodaya satiyo, gizmodo oynuyo ediyo falan filan, en son apple dan telefon aliyorlar telefonumuzu verin diye, oradan avukatlar cart curt gonderiyorlar telefonu hikaye bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 internet advertising benim isim soyle diyim tam olarak cok ekstra trafik ise yaramiyor bu sitelerde, nedeni soyle bu sitelerin aylik bir trafik grafigi var uc assagi bes yukari bu trafik uzerinden reklam aliyorlar, ve satmis oluyorlar genelde fazla trafigi adnetworklere yolluyorlar, ad networklerde bunlar icin uygun reklam her zaman olmuyor. o yuzden cok ucuk para kazanmalari zor nedanko said: ekstra trafik icinde anlasilmis, 10 bine cikar zaten o. ama bende 5 e vermezdim, min 10 bin+ ekstra trafik 15 e cikardi. 25 cok fazla, sirf o parayi cikarmasi icin 10 milyona yakin pageview yapmasi gerek o sayfanin. Tabii parayi cikarmasi gerekmiyoda, gizmodo gunluk 2.3 milyon pageview yapiyo butun site. Oyle bakarsan 25 fazla, 15 tamam gibi ama toplamda, 10+5 opsiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 aquila said: Mum_Chamber said: haftasonu bir cafe'de kaybedilen iphone prototipler hihi evet ahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi iyide burda telefonu bulup satanı da dava edemez mi apple. gerçi adam olaydan habersiz 3. kişi fln gibi bişi oluo dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kimseyi dava edemez ancak telefonu kaybedeni edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 telefonu bulup satani da, gizmodoyu da endustri casuslugundan dava edebilir diyor uzmanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bulunan telefon satilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar