4Ever Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ofise yüksek performans sağlayabilecek bilgisayar almak istiyoruz bunun icin paticiklerden yardım isteyeyim dedim. Bilgisayarda 3d modelleme ve render alınacak. Ekren kartı olarak Quadro düşünüyoruz ama işlemci anakart vs.. konusunda sıkıntımız var pek anlamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 alienware al hacıboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bugün çözmem lazım tr'den bu işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Fiyat aralığı falan söylesen aslında hoş olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 5 - 6 Bin TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 2-3bini ekran kartına gider zaten onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Monitor hariç sadece Kasa istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 CUDA destekli bir kart alip geri kalanini butceniz elverdigince abartin iste. i7 dusunebilirsiniz ya da -i7 lerde var mi bilmiyorum ama Q serisinde olmasi lazim- cift islemcili bir sistem yapip 8 cekirdek ile krallar gibi calisabilirsiniz. 12gb kadar da ram koyarsiniz, tadindan yenmez. Kafaniza gore yapin bi config sonra bunu begendik diye sorarsin yine burda. Tavsiyeler daha dogru sekilde ulasir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 i7 - 940 veya daha üst birşey (Xeon işlemci daha iyi olursa Xeon olabilir) Gigabyte EX58-UD5 anakart 12 GB OCZ 1600mhz Ram COSMOS RC-1000 Kasa Ekran kartıda secmedik daha cunku alacagımız ekran kartı Vatan'da yok (Quadro serisi) onların yerine 2x GTX 275 işimi görürmü ? veya daha üst bir kart aslında böyle bir sistem elimizde var. ona yakın bişi istiyoruz ama ekran kartı iyi olsun veya daha üstüne cıkabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 render alacak makinede quadronun bir olayi yok. cpu ya abanin. harbi abanin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Xeon alacagız o zaman. Sadece Render değil Çalışma Ekranında da iyi performans vermesi gerekli. birde GPU üzerinden render alıyor adamlar herkes cok menmun o nasıl oluyor peki sende pek işe yaramıyor dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Spesifik kartlar icin var iste ekran kartinin bi olayi. O yuzden CUDA diyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Quadro degilmi işte dedigin o kart? Tesla felan pahalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 300-2000 dolar arasında değşiyor quadro fiyatları, modele göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar