Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Snooker Dünya Şampiyonası 2010

Myshkin

Öne çıkan mesajlar

robertson üstünden geçti carter'ın 6-2'yle ama robertson önceki turu güle oynaya geçti, carter geri dönerse şaşırmamak lazım

selby feci oynadığı seansı son frame'deki yüzlük serisiyle sadece 5-3 geride bitirmeyi başardı, alacak inşallah güveniyorum

ama selby'nin framein ortasında hakemden izin alıp koştura koştura tuvalete gitmesi bambaşkaydı dfg
Sosyal ağlarda paylaş

çok inatçı robertson ya tüketti son framede.. ilk katıldığı dünya turnuvasından beri ısınamadım herife (iyi oynuyor.. o başka =P)

yalnız sabahın köründe işe gitmem lazım ama bırakamıyorum maçı.. böyle başabaş devam ederse de 3,5 saati falan var en az.. meh..
Sosyal ağlarda paylaş

Gould da dünya şampiyonuna yenilmiş oldu =P..

yalnız dün gece oynanan seans çok fena geçti iki oyuncu için de.. artık final maçının stresinden midir, 45 dk süren framelerden midir bilemem.. her iki taraf da saçma sapan hatalar yaptı fazlaca.. yine de sonlara doğru hakimiyeti ele alan robertson galbiyete de ulaştı..

haketti turnuvayı ama kim ne derse desin snookerın perisi robertson'ın yanındaydı dün akşam =).. şimdi tek tek sayamam pozisyonları ama şansı sayesinde kurtardığı çok frame oldu finalde..
Sosyal ağlarda paylaş

valla beğenmedim ben maçı
robertson tamamen pot kabiliyetine güvenip oynadı
bu adam güzel seri yapabilien bi herifti eskiden
şimdi anca pot yapıyor. tabi dünya şampiyonluğu için yaptığı bi kasmadan dolayıdır bu işallah. yoksa böyle oynaycaksa ilerde de yazık etmiş olur kendine de snookera da.

dott'u sindirdi adam sindirdi.

mesela ebdon da böyle sindirici oynardı ama adam über süper güvenli vuruşlar yapıp yapardı bunu. böyle potuna güvenip değil. yeni bi stil ne deyelim. hoş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...