Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Snooker Dünya Şampiyonası 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunneh said:

adam son framelerde hiç istekli değildi.

ronnie turnuva boyunca sanki zorla maca cikariyorlar gibi oynadi.
dusunmeden cat diye vuruslari falan adam bi garip.
baymis heralde artik ya da basariya doymus
Mesaj tarihi:
robertson üstünden geçti carter'ın 6-2'yle ama robertson önceki turu güle oynaya geçti, carter geri dönerse şaşırmamak lazım

selby feci oynadığı seansı son frame'deki yüzlük serisiyle sadece 5-3 geride bitirmeyi başardı, alacak inşallah güveniyorum

ama selby'nin framein ortasında hakemden izin alıp koştura koştura tuvalete gitmesi bambaşkaydı dfg
Mesaj tarihi:
nazarım değmiş lan
dasaaa said:

said:
tirnak yiyip burun kili tariyordu sikintidan

şu klasik zaten..

de ben hep bu adamların mesanenin ebadının ölçülmesi gerektiğini düşünüyorum. deli gibi ne varsa içiyorlar kenarda.. oturup bekleyene damacana getir bitirsin sıkıntıdan.
Mesaj tarihi:
şu şikeyi snooker aleminde yapmayacak 1 kişi söyle deseler higgins derdim ama vay anasını...güvenilen dağ vs. kar yağması.
sıkı önlemler gelecektir + higgins bi daha ıstakayı zor alır eline.
Mesaj tarihi:
Aynen ha adamın maçlarını uzun zamandır seyrediyorum sorsalar yapar mı bu adam şike mike diye yok hacı nereye yapıyor güvenilir, şahsiyetli bi adam derdim ama 300 k ya satmış onurunu sdf
Mesaj tarihi:
çok inatçı robertson ya tüketti son framede.. ilk katıldığı dünya turnuvasından beri ısınamadım herife (iyi oynuyor.. o başka =P)

yalnız sabahın köründe işe gitmem lazım ama bırakamıyorum maçı.. böyle başabaş devam ederse de 3,5 saati falan var en az.. meh..
Mesaj tarihi:
Gould da dünya şampiyonuna yenilmiş oldu =P..

yalnız dün gece oynanan seans çok fena geçti iki oyuncu için de.. artık final maçının stresinden midir, 45 dk süren framelerden midir bilemem.. her iki taraf da saçma sapan hatalar yaptı fazlaca.. yine de sonlara doğru hakimiyeti ele alan robertson galbiyete de ulaştı..

haketti turnuvayı ama kim ne derse desin snookerın perisi robertson'ın yanındaydı dün akşam =).. şimdi tek tek sayamam pozisyonları ama şansı sayesinde kurtardığı çok frame oldu finalde..
Mesaj tarihi:
belami skti resmen dun geceki mac son frameler 1saate yaklasinca dayanamadim ben 17-13 de biraktim ama zaten dott dan umidi kesmistim herkes gibi ama o ıstakayı neil in sırtında kırma hareketi kopartti gecenin bi korunde :)
Mesaj tarihi:
valla beğenmedim ben maçı
robertson tamamen pot kabiliyetine güvenip oynadı
bu adam güzel seri yapabilien bi herifti eskiden
şimdi anca pot yapıyor. tabi dünya şampiyonluğu için yaptığı bi kasmadan dolayıdır bu işallah. yoksa böyle oynaycaksa ilerde de yazık etmiş olur kendine de snookera da.

dott'u sindirdi adam sindirdi.

mesela ebdon da böyle sindirici oynardı ama adam über süper güvenli vuruşlar yapıp yapardı bunu. böyle potuna güvenip değil. yeni bi stil ne deyelim. hoş değil.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ronnie turnuva boyunca sanki zorla maca cikariyorlar gibi oynadi.
dusunmeden cat diye vuruslari falan adam bi garip.
baymis heralde artik ya da basariya doymus

ronnie'nin umursamaz tavırları süper. hakkaten doymuş adam.
Mesaj tarihi:
@bya evet onu konuşuyordu spikerlerde bir ara. Robertson ve Ding için O'Sullivan'ın veliahtları deniyordu ancak Neill son bir kaç senedir oyun tarzını bayağı bir değiştirdi.
  • Yeni Oluştur...