Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bunneh said: adam son framelerde hiç istekli değildi. ronnie turnuva boyunca sanki zorla maca cikariyorlar gibi oynadi. dusunmeden cat diye vuruslari falan adam bi garip. baymis heralde artik ya da basariya doymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 moriQ said: yarıfinal bugün mü yarın mı ?Öğlen seansında eurosportta ali carter - neill robertson maçı vardı. Başladı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 robertson üstünden geçti carter'ın 6-2'yle ama robertson önceki turu güle oynaya geçti, carter geri dönerse şaşırmamak lazım selby feci oynadığı seansı son frame'deki yüzlük serisiyle sadece 5-3 geride bitirmeyi başardı, alacak inşallah güveniyorum ama selby'nin framein ortasında hakemden izin alıp koştura koştura tuvalete gitmesi bambaşkaydı dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 nazarım değmiş lan dasaaa said: said: tirnak yiyip burun kili tariyordu sikintidan şu klasik zaten.. de ben hep bu adamların mesanenin ebadının ölçülmesi gerektiğini düşünüyorum. deli gibi ne varsa içiyorlar kenarda.. oturup bekleyene damacana getir bitirsin sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ahah iyi tespit olmuş ama oyun o kadar yavaş oynanıyodu ki bi ara, saçma derecede uzun süren bi frame sırasında tutamadı selby artık herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 shelby dott iyi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bakalım inşallah heyecanlı bir final olur. robertson alırsa mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 john higgins'in world series'de 300k pound karşılığında kasıtlı frame kaybetmek için yaptığı pazarlık ortaya çıkmış videosu da mevcut olayın snooker'a fena darbe vurabilir bu skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yalnız pazarlığı direk dünden razı yapıyor, sorun olmaz hallederiz, insanlar anlamaz şeklinde. vay dombili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ne kötü be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ohaha. helal. nası sırıtıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 şu şikeyi snooker aleminde yapmayacak 1 kişi söyle deseler higgins derdim ama vay anasını...güvenilen dağ vs. kar yağması. sıkı önlemler gelecektir + higgins bi daha ıstakayı zor alır eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Aynen ha adamın maçlarını uzun zamandır seyrediyorum sorsalar yapar mı bu adam şike mike diye yok hacı nereye yapıyor güvenilir, şahsiyetli bi adam derdim ama 300 k ya satmış onurunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Robertson 9-7. Bir Aussie kazansın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 gösteri maçında taylorun tip harika ya haha. gözlüğüyle falan tam böyle yazlıklarda langırtın başına gelen yaşlı amcalara benzemiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 çok inatçı robertson ya tüketti son framede.. ilk katıldığı dünya turnuvasından beri ısınamadım herife (iyi oynuyor.. o başka =P) yalnız sabahın köründe işe gitmem lazım ama bırakamıyorum maçı.. böyle başabaş devam ederse de 3,5 saati falan var en az.. meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 robertson aldı 18-13 ve sırasını savdı, darısı ding'in başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Holy said: Neill Robertson bu turnavayı en çok hakeden adam ama izlediğim kadarıyla. Amazing comeback yaptı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Holy said: Robertson zaten o kadar geriden gelip Gould'u yendi ya, daha sırtı yere gelmez. Üzüldüm Davis'e zaten.27 Nisan'da demişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Gould da dünya şampiyonuna yenilmiş oldu =P.. yalnız dün gece oynanan seans çok fena geçti iki oyuncu için de.. artık final maçının stresinden midir, 45 dk süren framelerden midir bilemem.. her iki taraf da saçma sapan hatalar yaptı fazlaca.. yine de sonlara doğru hakimiyeti ele alan robertson galbiyete de ulaştı.. haketti turnuvayı ama kim ne derse desin snookerın perisi robertson'ın yanındaydı dün akşam =).. şimdi tek tek sayamam pozisyonları ama şansı sayesinde kurtardığı çok frame oldu finalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Spyro said: snookerın perisi bilardo tanrıları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 belami skti resmen dun geceki mac son frameler 1saate yaklasinca dayanamadim ben 17-13 de biraktim ama zaten dott dan umidi kesmistim herkes gibi ama o ıstakayı neil in sırtında kırma hareketi kopartti gecenin bi korunde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 valla beğenmedim ben maçı robertson tamamen pot kabiliyetine güvenip oynadı bu adam güzel seri yapabilien bi herifti eskiden şimdi anca pot yapıyor. tabi dünya şampiyonluğu için yaptığı bi kasmadan dolayıdır bu işallah. yoksa böyle oynaycaksa ilerde de yazık etmiş olur kendine de snookera da. dott'u sindirdi adam sindirdi. mesela ebdon da böyle sindirici oynardı ama adam über süper güvenli vuruşlar yapıp yapardı bunu. böyle potuna güvenip değil. yeni bi stil ne deyelim. hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Fistan said: ronnie turnuva boyunca sanki zorla maca cikariyorlar gibi oynadi. dusunmeden cat diye vuruslari falan adam bi garip. baymis heralde artik ya da basariya doymus ronnie'nin umursamaz tavırları süper. hakkaten doymuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 @bya evet onu konuşuyordu spikerlerde bir ara. Robertson ve Ding için O'Sullivan'ın veliahtları deniyordu ancak Neill son bir kaç senedir oyun tarzını bayağı bir değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar