Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Snooker Dünya Şampiyonası 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

sullivan-williams macinin 2. seansi cok iyiydi. tekrarini izleyebilen izlesin.

o'sullivan moda girmeyince çok salıyor her şeyi.. bi başlasa oyuna dağıtacak zaten her zamanki gibi..
Mesaj tarihi:
selby baydi cunku ilk oyun 40 kusur dakka surdu. en son ronnie basin mensuplarinin oraya gidip oturdu. tirnak yiyip burun kili tariyordu sikintidan. ben bile uyukladim macda, seyirciler alkisladiginda uyaniyordum ki onlarda yan tarafta ali carter i alkisliyormus.
Mesaj tarihi:
said:
tirnak yiyip burun kili tariyordu sikintidan

şu klasik zaten..

de ben hep bu adamların mesanenin ebadının ölçülmesi gerektiğini düşünüyorum. deli gibi ne varsa içiyorlar kenarda.. oturup bekleyene damacana getir bitirsin sıkıntıdan.
Mesaj tarihi:
of robertson ne kadar çirkinleşti son framede.. masada 2 top kalmış.. siyah, banda bitişik.. fark masadaki sayıların toplamından 7 mi ne fazla.. o halde snooker kastı gece gece.. davis de gayet kötü oynadı ama yine de aldı eline robertson..

muhtemelen bir planı falan vardı bunun.. o yüzden bitirmeye kastı ama kaçış yok.. yarın paşa paşa gelecek crucible'a =)..
Mesaj tarihi:
carsamba programi soyle

28 Nisan
12.00
ÇF2 – Ali Carter-Shaun Murphy
ÇF3 – Graeme Dott-Mark Allen
16.30
ÇF1 – Steve Davis-Neil Robertson
ÇF4 – Mark Selby-Ronnie O’Sullivan
21.00
ÇF2 – Ali Carter-Shaun Murphy
ÇF4 – Mark Selby-Ronnie O’Sullivan

Mesaj tarihi:
sullivan 4 buçukta ve 9 da başlayan seanslarda oynayacak yarın

program da şurda
http://www.worldsnooker.com/world_championship10_format.htm?tid=154
Mesaj tarihi:
9. frame i ronnie aldi. canli yayin ozet olarak buradan takip edilebiliyor.

yalniz bende merakla gectim tv karsisina rome masters tennis maclari var. online nereden izleyebilirim diye bakiyordum su anda.
  • Yeni Oluştur...