Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Robertson zaten o kadar geriden gelip Gould'u yendi ya, daha sırtı yere gelmez. Üzüldüm Davis'e zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 davis bırakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 KHaRoN said: sullivan-williams macinin 2. seansi cok iyiydi. tekrarini izleyebilen izlesin. o'sullivan moda girmeyince çok salıyor her şeyi.. bi başlasa oyuna dağıtacak zaten her zamanki gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 selby baydi cunku ilk oyun 40 kusur dakka surdu. en son ronnie basin mensuplarinin oraya gidip oturdu. tirnak yiyip burun kili tariyordu sikintidan. ben bile uyukladim macda, seyirciler alkisladiginda uyaniyordum ki onlarda yan tarafta ali carter i alkisliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 davis'in son vuruşu baldı di mi.. hesaplamış olamaz =).. edit: aldı yine framei namıssız robertson =/.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 davisin geçen maç inanılmaz bal vuruşları vardı. böyle gitse keşke. snooker böyle güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 said: tirnak yiyip burun kili tariyordu sikintidan şu klasik zaten.. de ben hep bu adamların mesanenin ebadının ölçülmesi gerektiğini düşünüyorum. deli gibi ne varsa içiyorlar kenarda.. oturup bekleyene damacana getir bitirsin sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 her frame sonunda biri işemeye gidiyo zaten böbrekler sıkı çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 of robertson ne kadar çirkinleşti son framede.. masada 2 top kalmış.. siyah, banda bitişik.. fark masadaki sayıların toplamından 7 mi ne fazla.. o halde snooker kastı gece gece.. davis de gayet kötü oynadı ama yine de aldı eline robertson.. muhtemelen bir planı falan vardı bunun.. o yüzden bitirmeye kastı ama kaçış yok.. yarın paşa paşa gelecek crucible'a =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 yarın sullivan maçı devamı saat kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 carsamba programi soyle 28 Nisan 12.00 ÇF2 – Ali Carter-Shaun Murphy ÇF3 – Graeme Dott-Mark Allen 16.30 ÇF1 – Steve Davis-Neil Robertson ÇF4 – Mark Selby-Ronnie O’Sullivan 21.00 ÇF2 – Ali Carter-Shaun Murphy ÇF4 – Mark Selby-Ronnie O’Sullivan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sullivan 4 buçukta ve 9 da başlayan seanslarda oynayacak yarın program da şurda http://www.worldsnooker.com/world_championship10_format.htm?tid=154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hani olm maç yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 digiturk varsa kanal 74'te de olabilir.. şu an işteyim ben bakamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 9. frame i ronnie aldi. canli yayin ozet olarak buradan takip edilebiliyor. yalniz bende merakla gectim tv karsisina rome masters tennis maclari var. online nereden izleyebilirim diye bakiyordum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 açınca karı tenisi gördüm, kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. daha sıkıcı yayın olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yayin gec de olsa geldi. ronnie 2 frame aldi hizli hizli , sonra selby bir frame aldi. bu 4. frame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 haha nası atarlandı ama bizimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi kafayı yicem, bitmiş maçı gösteriyolar ya robertson alcak işte. öteki tarafta alkışlar kopuyo göstermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ahaahahah jester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sullivan gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 adam son framelerde hiç istekli değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu ronnie adam olmaz ya, daha ne kadar oldu masters'ta selby'ye aynı şekilde yenileli en azından sevdiğim bi adama yenildi ama, gogo selby artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Neill Robertson bu turnavayı en çok hakeden adam ama izlediğim kadarıyla. Amazing comeback yaptı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yarıfinal bugün mü yarın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar