Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş sex ve etik

Seele

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

Azmodai said:

Starbucksta kahvesini icerken SAATLERCE oturup laptopundan falan is yapiyorsa veya arkadaslariyla konusuyorsa mis.

Ayrica dunyanin her yerinde, her milletinde sirf imajdan olusan kizlar ve erkekler mevcuttur yani, bu turk insanina ozel bisey degil ki?

bizde çoğunluk işte
sprite bile reklam yapıyo
imaj hiçbirşeydir diye.
ama gel görki bunu türk kızlarına anlatamıyoruz.

yurt disina cikip, orda bir starbucksda veya kafede oturup demografi yaptin mi hic gokalp? Ben oyle cok fazla ulke gezmedim ama Burasi da ayni mesela. Hollandaya falan gittigimde de durumlar ayniydi... ingiltere, kanada veya amerikada oturan arkadaslarla da bu durumu konusunca ayni seyler soyleniyor. MTV deki reality programlarindan herhangi birisinde gorecegin les insanlar dunyanin her yerinde mevcut.

Turk insani sole rerore demek sacma. Ortada bir arastirma yok ispat yok. Sanmiyorum ki ingilterede her ingiliz kizi cuma geceleri Shakespeare, c.tesileri kugu golu balesi ve pazar gunu de modern dans kursunda gecirsin sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

jazz festivaline giden , Flamenco hayrani Tango yapan adamim

Ya ben hala çok heyecanlıyım seninle tanışmak isterim seele.

Ben de klasik müzik dinliyorum, boş zamanlarımda kitap okuyorum. Senin kadar kültürlüyüm, bence tanışıp kaynaşabiliriz. Boşver sen o kızı, zaten iş yerindeki biriyle ne kadar uzakta çalışsanız da birliktelik olmaz.

Etik değil o yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...