copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ne saçma bir genelleme bu bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: Azmodai said: Starbucksta kahvesini icerken SAATLERCE oturup laptopundan falan is yapiyorsa veya arkadaslariyla konusuyorsa mis. Ayrica dunyanin her yerinde, her milletinde sirf imajdan olusan kizlar ve erkekler mevcuttur yani, bu turk insanina ozel bisey degil ki? bizde çoğunluk işte sprite bile reklam yapıyo imaj hiçbirşeydir diye. ama gel görki bunu türk kızlarına anlatamıyoruz. yurt disina cikip, orda bir starbucksda veya kafede oturup demografi yaptin mi hic gokalp? Ben oyle cok fazla ulke gezmedim ama Burasi da ayni mesela. Hollandaya falan gittigimde de durumlar ayniydi... ingiltere, kanada veya amerikada oturan arkadaslarla da bu durumu konusunca ayni seyler soyleniyor. MTV deki reality programlarindan herhangi birisinde gorecegin les insanlar dunyanin her yerinde mevcut. Turk insani sole rerore demek sacma. Ortada bir arastirma yok ispat yok. Sanmiyorum ki ingilterede her ingiliz kizi cuma geceleri Shakespeare, c.tesileri kugu golu balesi ve pazar gunu de modern dans kursunda gecirsin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tango ve flamenko da cok rerore bu arada. Ayrica turkiyede bir cok kiz hastasi latin dans muhabbetinin, yanlis yerdesin sdfsfg gokalp seni bi an tango yaparken hayal ettim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben salsa ve çaça biliyorum olmaz mı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ağzında sigara ile tango yaparken hayal ettim gökalpi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Azmodai said: yurt disina cikip, orda bir starbucksda veya kafede oturup demografi yaptin mi hic gokalp? hayır ben filmlerde görüyorum hep öyleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi birakin bu isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Kaede said: Ağzında sigara ile tango yaparken hayal ettim gökalpi ben kamera açıp yapabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: Azmodai said: yurt disina cikip, orda bir starbucksda veya kafede oturup demografi yaptin mi hic gokalp? hayır ben filmlerde görüyorum hep öyleler. gokalp, artik sus ve tango yap benimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 anemmmm madalyam yok kimse sallamıyo beni artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 laguna beach vardı mtv'de ne güzeldi ya. gençler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Azmodai said: kermit said: Azmodai said: yurt disina cikip, orda bir starbucksda veya kafede oturup demografi yaptin mi hic gokalp? hayır ben filmlerde görüyorum hep öyleler. gokalp, artik sus ve tango yap benimle... ağzımıza gülde alırız of... meme uçlarım sertleşti emir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 copry said: anemmmm madalyam yok kimse sallamıyo beni artık :( hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Seele said: jazz festivaline giden , Flamenco hayrani Tango yapan adamim Ya ben hala çok heyecanlıyım seninle tanışmak isterim seele. Ben de klasik müzik dinliyorum, boş zamanlarımda kitap okuyorum. Senin kadar kültürlüyüm, bence tanışıp kaynaşabiliriz. Boşver sen o kızı, zaten iş yerindeki biriyle ne kadar uzakta çalışsanız da birliktelik olmaz. Etik değil o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 of şunları okudum da, iyi ki giritliyim, iyi ki avrupa kanı taşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ama türksün işte sorun orda =/ ve buda yaptığımız genellemelerin içine sokuyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Benim dedelerim de arnavutluktan göçmüş. Biz de avrupalıyız aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 her gece ağlıyorum gökalp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Azmodai senin dedigin insan tipini biliyorum. Mtv de cikan les tipler akli bi karis havalarda. Cikmis karsima Lady Gaga daha önce erkekmis. Ulan banane diyip bir tane cakasim geliyor. O tür kizlardan da uzak kaciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sen de yürü git makedonya'da bir çay iç gel gökalp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lady gaga erkekmiş diyen kızdan kaç zaten ya. ırkına bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 benim babam irlandalı selin. girit falan biraz köylü kalıyo bize göre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 utopia said: sen de yürü git makedonya'da bir çay iç gel gökalp... makedonya avrupa birliğinde yannız. çok gral yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hadi ya bilmiyordum :) paçalarından akan kültürden, jazz sohbetlerimizden anlamalıydım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 @kermit senin burdan takip ettigim kadari ile asosyal iddia oynayan evde pc karsisinda burnuyla poposuyla oynayan bir adam hayal ettim. Cok yanilmisim. @axedice gel birgün misafirim ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar