Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lan yabancıymış. türk zannettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Seele said: Benimde simdiye kadar türk kiz arkadasim olmadi olmazda. niye çokmu köylüler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 eet çok köylüler diyosan katılıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 http://www.facebook.com/album.php?aid=594&id=100000568230331#!/video/video.php?v=106999032670778&ref=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 penisine kalici murrekkepli CD kalemlerden biriyle ME PRINCE, YOU SEX yaz (kucukse tabi YOU SEX? de yazabilirsin sigsin diye), arkasindan da yanina yaklas ve masaya vur, ses gelirse daha iyi. Reddedilme sansin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 @kermit köylüler demek yanlis olur. Genelle yapmak dogru olmaz. Lakin hayata bakis acilari cok farkli oda bize uymuyor. Yoksa kendi icinde istikrarli takiliyorlar. @sipeyskeyk duat et olsun. Olursa cikarip masaya vurucam. "Buda sipeyskeyk" icin diye bagricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Seele said: @kermit köylüler demek yanlis olur. Genelle yapmak dogru olmaz. Lakin hayata bakis acilari cok farkli oda bize uymuyor. Yoksa kendi icinde istikrarli takiliyorlar. katılıyorum sana. giyimleri olsun düşünceleri olsun türk kızları gerçekten bizlere uymuyor. bizler derken benim babam irlandalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bu arada turk sevgilim olmaz gibi yorumlar da yapmayin, kicta fena patliyor. Ben cok iddiali bir sekilde bunu demistim 2-3 yil once, hayat felsefem buydu sonra bi asik oldum, allah yani. Turk kizi murk kizi... ayrim yok arkadas, millet falan muhim degil, bir kiz deliyse delidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 oluşabilecek diyaloğa dikkat çekmek istiyorum. -Odama gidelim mi? -Neden? -Ne bilim bişeyler yaparız. -Yok iyi burası. -Ama sex? -Im gay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 delilikten demiyoruz biz abi. köylülük farklı delilik farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Turk kizi koylu falan degil abi. Yani nasil genlleme yorumlar bunlar abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tiyatroya giden türk kızı yok resmen. 10 milyon türk kızı varsa bundan 10bin tanesi belki gidiyodur. işte bu köylülük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hala madalyam yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: tiyatroya giden türk kızı yok resmen. 10 milyon türk kızı varsa bundan 10bin tanesi belki gidiyodur. işte bu köylülük. Adam bildiğin doğru tespit yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 5 mesajin var gibi gozukuyor irem sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 BabacumMostors said: kermit said: tiyatroya giden türk kızı yok resmen. 10 milyon türk kızı varsa bundan 10bin tanesi belki gidiyodur. işte bu köylülük. Adam bildiğin doğru tespit yapmış tiyatro, opera ve bale cok rerore. ulan turk insani kitap okumuyor ki tiyatro diyorsunuz sdfdg. Gazete bile az okunuyor bizde. BIRAGIN BU ISLERI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 İŞTE KİTAPTA OKUMUYOLAR EMİR. KENDİN SÖYLÜYOSUN ! sırf hava atmak için gidip starbucksa oturan kızlarda çok rererö emir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Azmodai said: 5 mesajin var gibi gozukuyor irem sdfg. evet adeta yeniden doğdum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Starbucksta kahvesini icerken SAATLERCE oturup laptopundan falan is yapiyorsa veya arkadaslariyla konusuyorsa mis. Ayrica dunyanin her yerinde, her milletinde sirf imajdan olusan kizlar ve erkekler mevcuttur yani, bu turk insanina ozel bisey degil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 @Azmodai büyük konusmak olmazda. Türk kiziyla cikmam icin onlarin ortamlarina takilmam lazim. Avrupada halay partisine mi gideyim yada Ismail yk dinleyip ortamlara akayim. Bunu yapan coluk cocukta degil 25+ kizlar. Ben jazz festivaline giden , Flamenco hayrani Tango yapan adamim beni bozar o tipler. Aman uzak dursunlar benden. Birde elini vermez öptürmez oooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Azmodai said: Starbucksta kahvesini icerken SAATLERCE oturup laptopundan falan is yapiyorsa veya arkadaslariyla konusuyorsa mis. Ayrica dunyanin her yerinde, her milletinde sirf imajdan olusan kizlar ve erkekler mevcuttur yani, bu turk insanina ozel bisey degil ki? bizde çoğunluk işte sprite bile reklam yapıyo imaj hiçbirşeydir diye. ama gel görki bunu türk kızlarına anlatamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben turkiyede yasayip boyle bir ayrim yaptigini saniyordum. Avrupada yasiyorsan anlayabiliyorum demek istedigini. ok o zaman, penise boardmarkerla yazmak halen iyi fikir bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Seele said: Ben jazz festivaline giden , Flamenco hayrani Tango yapan adamim beni bozar o tipler. of işte ben ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Seele said: @Azmodai büyük konusmak olmazda. Türk kiziyla cikmam icin onlarin ortamlarina takilmam lazim. Avrupada halay partisine mi gideyim yada Ismail yk dinleyip ortamlara akayim. Bunu yapan coluk cocukta degil 25+ kizlar. Ben jazz festivaline giden , Flamenco hayrani Tango yapan adamim beni bozar o tipler. Aman uzak dursunlar benden. Birde elini vermez öptürmez oooo. Türk kızlarını boşver senin değerini bilemezler. Ama türk erkekleri öyle mi? Değil ;) Özelime gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar