Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş sex ve etik

Seele

Öne çıkan mesajlar

@kermit köylüler demek yanlis olur. Genelle yapmak dogru olmaz. Lakin hayata bakis acilari cok farkli oda bize uymuyor. Yoksa kendi icinde istikrarli takiliyorlar.

@sipeyskeyk duat et olsun. Olursa cikarip masaya vurucam. "Buda sipeyskeyk" icin diye bagricam.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

@kermit köylüler demek yanlis olur. Genelle yapmak dogru olmaz. Lakin hayata bakis acilari cok farkli oda bize uymuyor. Yoksa kendi icinde istikrarli takiliyorlar.

katılıyorum sana.
giyimleri olsun düşünceleri olsun türk kızları gerçekten bizlere uymuyor.
bizler derken benim babam irlandalı.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

kermit said:

tiyatroya giden türk kızı yok resmen.
10 milyon türk kızı varsa bundan 10bin tanesi belki gidiyodur.
işte bu köylülük.

Adam bildiğin doğru tespit yapmış

tiyatro, opera ve bale cok rerore.
ulan turk insani kitap okumuyor ki tiyatro diyorsunuz sdfdg. Gazete bile az okunuyor bizde.

BIRAGIN BU ISLERI.
Sosyal ağlarda paylaş

@Azmodai büyük konusmak olmazda. Türk kiziyla cikmam icin onlarin ortamlarina takilmam lazim. Avrupada halay partisine mi gideyim yada Ismail yk dinleyip ortamlara akayim. Bunu yapan coluk cocukta degil 25+ kizlar. Ben jazz festivaline giden , Flamenco hayrani Tango yapan adamim beni bozar o tipler. Aman uzak dursunlar benden. Birde elini vermez öptürmez oooo.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Starbucksta kahvesini icerken SAATLERCE oturup laptopundan falan is yapiyorsa veya arkadaslariyla konusuyorsa mis.

Ayrica dunyanin her yerinde, her milletinde sirf imajdan olusan kizlar ve erkekler mevcuttur yani, bu turk insanina ozel bisey degil ki?

bizde çoğunluk işte
sprite bile reklam yapıyo
imaj hiçbirşeydir diye.
ama gel görki bunu türk kızlarına anlatamıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

@Azmodai büyük konusmak olmazda. Türk kiziyla cikmam icin onlarin ortamlarina takilmam lazim. Avrupada halay partisine mi gideyim yada Ismail yk dinleyip ortamlara akayim. Bunu yapan coluk cocukta degil 25+ kizlar. Ben jazz festivaline giden , Flamenco hayrani Tango yapan adamim beni bozar o tipler. Aman uzak dursunlar benden. Birde elini vermez öptürmez oooo.

Türk kızlarını boşver senin değerini bilemezler. Ama türk erkekleri öyle mi? Değil ;) Özelime gel
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...