Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone vs n98

0ne

Öne çıkan mesajlar

Her zaman Nokia ..
Bende n95 8gb var , ben aldığımda N serisinin en iyi modeli buydu , o zaman ben de IPhone ile bunun arasında kalmıştım , çok memnunum nokia seçtiğime . Arkadaşlarımın hemen hepsinde iphone var , onların yapıp benim yapamadığım birşey yok , ama tem tersi mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

IPhone pazarlama harikası , Nokia her zaman teknoloji ve servis/hizmet/destek harikası , ona göre seçebilirsin.
Tek bir artısı var iphone un o da nette surf yaparken , mobile uyumlu olmayan siteleri daha hızlı gezebiliyorsun , dokunmatik olduğu için.

3G telefon çıkarıp , görüntülü konuşmaya izin vermeyen bir telefon nasıl bu kadar satabildi anlamıyorum :D Şuankilerde konuşuluyor sanırım ama çoğu Iphone da goruntulu konusma desteği bile yok
Sosyal ağlarda paylaş

kithnoss said:

Nokia her zaman teknoloji ve servis/hizmet/destek harikası

servis olayini bilemem ama ne teknoloji ne hizmet ne destek harikasidir nokia

ne isletim sistemi var adam gibi
ne yaptigi ürünler adam gibi düzgün

iphone hem pazarlama harikasi hem teknoloji olarak cok daha üstün nokia aletlerine göre
Sosyal ağlarda paylaş

kithnoss said:

IPhone pazarlama harikası , Nokia her zaman teknoloji ve servis/hizmet/destek harikası , ona göre seçebilirsin.
Tek bir artısı var iphone un o da nette surf yaparken , mobile uyumlu olmayan siteleri daha hızlı gezebiliyorsun , dokunmatik olduğu için.

3G telefon çıkarıp , görüntülü konuşmaya izin vermeyen bir telefon nasıl bu kadar satabildi anlamıyorum :D Şuankilerde konuşuluyor sanırım ama çoğu Iphone da goruntulu konusma desteği bile yok

Zaten 3G görüntülü konuşmak demek. Gören de her konuşmasını görüntülü yapıyor sanacak. Daha eline iphone almamış tipik türk telefon kullanıcısı olarak göze çarpıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ultrAslan said:

o tür insanlari bulmanin en kolay yolu donanimhaber forumlarina girmek =)
orada hepsi böyle
nokia söyle nokia böyle diye geziniyorlar
hele bazilari var tapiyorlar nokia markasina

off hakkaten. "nokyadan şaşmican aga, 5110'dan beri nokyacıyım allama kadar. hepsini denedim en pahalılarını ama valla şaşmican nokyadan"........

diğer yandan one'un da iphone kullanması iphone satışlarını düşürebilir. fanı fanatiği olan bi insan olarak ben bile soğudum aletten şu an. nokya al sen bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

kithnoss said:

abooo

lol

geçen gün o da bi tech nerd olan dershane arkadaşımla karşılaştık.. o zamanlar 3210'lar çıkmış.. antenden kurtulmuşuz ya sevinçliyiz. sadece nokia'nın menüsü ve fontları beni gıcık ediyor.. gerçi hâlâ aynı şeylere uyuz oluyorum ya neyse.. o zamanlar "ya az çok kafası basanlar için telefonu boş versinler de içine biz dilediğimizi koyalım, yükleyelim, dilediğimiz gibi gözüksün her şey" geyiği yapıyorduk.. karşılaşınca konuşurken "ahanda" dedik. "şimdi o kıvama geldi işte"

nokia 3210 çıktığında bu gibi olayların geleceğini gören çocukların farkettiği/çözdüğü şeyleri onca senede gerçekleştiremeyecek hantallıkta bir dev. elbette trendi bu yönde olacağını onlar da farketmişlerdir ama harekete geçemediler ne yazık ki..

şu an symbian dediğin şey win xp'den fazla satır kod barındıran, aşırı yamalı ve yamalı kısımların da üstü yamalı dev bir kedi yumağı.. tahammül edebilmek için izzet altınmeşe'den bile daha fazla sabıra ihtiyaç var..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...