0ne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ikisinden birini alıcam,burda nasılsa ikiside ucuz, ikisinide 5 aydır kullanan iki arkadaşım var, ama hanginisi alsam karar veremedim. param olsa ikisini de alırım da birini seçmem gerek arada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 n98 çıktı mı ki ya? n97 dediğini farz ederek iphone diyorum ben. özellikle iş amaçlı falan kullanmicaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Her zaman Nokia .. Bende n95 8gb var , ben aldığımda N serisinin en iyi modeli buydu , o zaman ben de IPhone ile bunun arasında kalmıştım , çok memnunum nokia seçtiğime . Arkadaşlarımın hemen hepsinde iphone var , onların yapıp benim yapamadığım birşey yok , ama tem tersi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 N95 gibisi gelmedi bu aleme açıkcası. Ama zevk meselesi yani iphoneda oynaması zevkli bir telefon. Hem nokianın hem de iphoneun yenileri haziran temmuz gibi çıkacak diyorlar. istersen biraz daha bekle daha yeni telefonlara yatır paranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bana sorarsan ikisi aynı klasman değil iphone bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 IPhone pazarlama harikası , Nokia her zaman teknoloji ve servis/hizmet/destek harikası , ona göre seçebilirsin. Tek bir artısı var iphone un o da nette surf yaparken , mobile uyumlu olmayan siteleri daha hızlı gezebiliyorsun , dokunmatik olduğu için. 3G telefon çıkarıp , görüntülü konuşmaya izin vermeyen bir telefon nasıl bu kadar satabildi anlamıyorum :D Şuankilerde konuşuluyor sanırım ama çoğu Iphone da goruntulu konusma desteği bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kithnoss said: Nokia her zaman teknoloji ve servis/hizmet/destek harikası servis olayini bilemem ama ne teknoloji ne hizmet ne destek harikasidir nokia ne isletim sistemi var adam gibi ne yaptigi ürünler adam gibi düzgün iphone hem pazarlama harikasi hem teknoloji olarak cok daha üstün nokia aletlerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kithnoss said: IPhone pazarlama harikası , Nokia her zaman teknoloji ve servis/hizmet/destek harikası , ona göre seçebilirsin. Tek bir artısı var iphone un o da nette surf yaparken , mobile uyumlu olmayan siteleri daha hızlı gezebiliyorsun , dokunmatik olduğu için. 3G telefon çıkarıp , görüntülü konuşmaya izin vermeyen bir telefon nasıl bu kadar satabildi anlamıyorum :D Şuankilerde konuşuluyor sanırım ama çoğu Iphone da goruntulu konusma desteği bile yok Zaten 3G görüntülü konuşmak demek. Gören de her konuşmasını görüntülü yapıyor sanacak. Daha eline iphone almamış tipik türk telefon kullanıcısı olarak göze çarpıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben aldım.. iphone alacağıma itouch alırım en azından diğer tarafda gayet iyi çalışan bir telefonum durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Iphone'u 1 ay kadar kullandiktan sonra nokia oyuncak gibi geliyor :) 10 küsür yildir nokia harici tel kullanmadim hic. Alirken iphone'a alisamam diyordum. Alisinca diger telefonlar cidden oyuncak gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 iphone cok onde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 "3G=görüntülü konuşma" sanan insanlar varmış hala ben ona güldüm dsgfdsggfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o tür insanlari bulmanin en kolay yolu donanimhaber forumlarina girmek =) orada hepsi böyle nokia söyle nokia böyle diye geziniyorlar hele bazilari var tapiyorlar nokia markasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kithnoss said: IPhone pazarlama harikası , Nokia her zaman teknoloji ve servis/hizmet/destek harikası , ona göre seçebilirsin. abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ultrAslan said: o tür insanlari bulmanin en kolay yolu donanimhaber forumlarina girmek =) orada hepsi böyle nokia söyle nokia böyle diye geziniyorlar hele bazilari var tapiyorlar nokia markasina off hakkaten. "nokyadan şaşmican aga, 5110'dan beri nokyacıyım allama kadar. hepsini denedim en pahalılarını ama valla şaşmican nokyadan"........ diğer yandan one'un da iphone kullanması iphone satışlarını düşürebilir. fanı fanatiği olan bi insan olarak ben bile soğudum aletten şu an. nokya al sen bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 nokia çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 İnsanların Iphone ve blackberry'lere yönelmesinin 1 nedenide malzeme kalitesi. Bu telefonları elinize aldıktan sonra birde N95 aldığınızda resmen pazardan alınmış oyuncak telefon gibi kalıyor. Hele birde özürlü Symbian varken nasıl övüyorsunuz hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 symbian da ne sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 YAVAŞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 nexus one a bak derim ikisinide dover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 "roket adam" said: YAVAŞ? Cok yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Yavaş gelir çünkü işletim sistemi symbian. İphone gibi tek işi yapabilen hesap makinesinden hallice birşey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 hicbir isi yapamayacagina tek bir isi adam gibi yapsin bence n98 dusunenler de once sunu izlesinler =) http://www.youtube.com/watch?v=vJpEuMidcSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mum_Chamber said: kithnoss said: IPhone pazarlama harikası , Nokia her zaman teknoloji ve servis/hizmet/destek harikası , ona göre seçebilirsin. abooo lol geçen gün o da bi tech nerd olan dershane arkadaşımla karşılaştık.. o zamanlar 3210'lar çıkmış.. antenden kurtulmuşuz ya sevinçliyiz. sadece nokia'nın menüsü ve fontları beni gıcık ediyor.. gerçi hâlâ aynı şeylere uyuz oluyorum ya neyse.. o zamanlar "ya az çok kafası basanlar için telefonu boş versinler de içine biz dilediğimizi koyalım, yükleyelim, dilediğimiz gibi gözüksün her şey" geyiği yapıyorduk.. karşılaşınca konuşurken "ahanda" dedik. "şimdi o kıvama geldi işte" nokia 3210 çıktığında bu gibi olayların geleceğini gören çocukların farkettiği/çözdüğü şeyleri onca senede gerçekleştiremeyecek hantallıkta bir dev. elbette trendi bu yönde olacağını onlar da farketmişlerdir ama harekete geçemediler ne yazık ki.. şu an symbian dediğin şey win xp'den fazla satır kod barındıran, aşırı yamalı ve yamalı kısımların da üstü yamalı dev bir kedi yumağı.. tahammül edebilmek için izzet altınmeşe'den bile daha fazla sabıra ihtiyaç var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kingpin said: "3G=görüntülü konuşma" sanan insanlar varmış hala ben ona güldüm dsgfdsggfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar