ismetto Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Karak - Azgal (Destruction) da açılmış olan (Republic Of Turkey) isimli guildimize herkezi bekleriz. Elimden geldiğince serverlara göz atıp guild arayan arkadaşları toparlamaya çalışıyorum. Guild yeni açılmıştır. Şu an Rank düşük. Rank kasmak için yabancı alımıda yapıyoruz. Onların olması veya olmaması, samimi olmama dışında pek önemli değil. Yaklaşık 8 Türk var. Katılımlarınızı bekleriz. Oyunda ismetto ya da en kolay yoldan msn ekleyebilirsiniz. [email protected] Ventrillo mevcut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 inb4 troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 norn da olsaydı magus ve zealotumla anında damlardım hoca... başarılar diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Evet Nornda Olsa Choppa ıle Chopper lardim direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Eskiden Ottomans diye gült açarlardı. Hey gidi, bir devrin sonuna geldik. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 daha önce denenmedi galiba azgalda dest. Türk guildi. başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 isim seçimi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Cumhuriyetin orKları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 cCc hHh oOo pPp pPp aAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kesin guildin ismine laf atarlar diye aklımdan geçmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 normal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 terbiyesizlik yapma readjan, burası özgür bir platform. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Millet 20 kişi olduk. Ve emin olun Türklerle oynamak ayrı zevk Rvr - Pq - Sc süper geçiyor. 1,5 senedir oyundayım Blacklist`i ben kurdum 80 üzerine kadar yabancı Türk oyuncu kayıtlıydı. Sonra Türkler dağıldı. Bende devrettim. Yabancı bir guilddeydim. Fakat sonra Türk Guildi açma kararı aldım. Serverleri gezdim. Forumlara ilan bıraktım. Benden bu kadar.. Herkeze kapımız açık.. Guild ismine gelince skandal demişsin.. Bu bir ortak karar ve yaşamış olduğum ve yaşamış olduğun ülkenin ismini simgeliyor.. Guild ismiyle dalga geçmiyor değiller. Ama biz Türküz ispatlanıcak pek bir şey yok. Adamların ilk verdiği tepkiler Güçlü Türkler olmuştu... Eğer katılmak isterseniz direk msnden yazabilirsiniz ; [email protected] saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 güçlü ordu, güçlü türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Readjan said: skandal skandalmış cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 tüm server TÜRKLER diye haykırıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Readjan said: Readjan said: skandal skandalmış cidden harbi skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakuna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bende geliyorum :) uzun zamandır azgalda bir türk guild bekliyodum hadi bakalım :):) yolu açık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Readjan said: Readjan said: skandal skandalmış cidden kendine dikkat et readjan, bu guild çok kutsal bir guild çünkü. bu arada " cemuzan " adlı SH em ile aranıza katılacağım zamanı iple çekiyorum, sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bu nedirki abi bir anlatsaydın bilen var bilmeyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 :))) skandalcılar umarım yolunuz düşmez bizim guild e.. Veya caylak olarak takılırsınız sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 34 kişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 başarılar dileyeyim ben de umarım uzun soluklu olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ismetto said: :))) skandalcılar umarım yolunuz düşmez bizim guild e.. Veya caylak olarak takılırsınız sorun değil. çoktan sızdım bile aranıza sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar