Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiffany T-shirt Tasarım Yarışması Sizin yorumlarınız =)

Dolis

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar tiffany çatlak t-shirt tasarım yarışması varmış. Aklıma gelen ilk 3 T-shirt Karikatürünü çizdim siteyede yolladım hayırlısı olsun. Sizlerinde yorumlarınızı almak istiyorum =)))

Love Reaction

Vucud Işıkları

Teori-Pratik

Şimdiden teşekkürler =) No Troll Yes Comment lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Dolis said:

Arkadaşlar tiffany çatlak t-shirt tasarım yarışması varmış. Aklıma gelen ilk 3 T-shirt Karikatürünü çizdim siteyede yolladım hayırlısı olsun. Sizlerinde yorumlarınızı almak istiyorum =)))

Love Reaction

Vucud Işıkları

Teori-Pratik

Atakan isimli biri için fazla feminen bir yazım ve tasarım anlayışın var.
Sosyal ağlarda paylaş

Çizimin önemi yok arkadaşlar o yüzden sallayarak çizdim zaten eskiz tarzında anlatmak istediğin fikri ortaya koyuyosun sonra finale kalırsa fikrin leman çizerleri tarafından tekrar çizilicekmiş ondan salladım çizimleri =)). Neyse electrolux e hazırlanırken 15 dk da 3 tane bunlar çıktı =)))
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

Dolis said:

Love Reaction

Vucud Işıkları

Teori-Pratik

Atakan isimli biri için fazla feminen bir yazım ve tasarım anlayışın var.

Mesajı okurken yazanın kız olduğunu varsaymıştım tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

olm paticik fakirleşti mi lan
herkes yarışmalardan medet umuyor

Yok bana 1. sınıftan beri yarışma teklifi yağıyodu, bu sene anca katılmaya başladım sırayla şimdi sırada electrolüx peşinden mosder seneyede işallah braun prize a oyniycam :) yani hocalarım braun prize için zorluyolar daha doğrusu. Bakalım hayırlısı tiffany ölesine 15 dk da girdiğim bi yarışma kazanırsam paradr en nihayetinde mutlu olurum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...