Dolis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Arkadaşlar tiffany çatlak t-shirt tasarım yarışması varmış. Aklıma gelen ilk 3 T-shirt Karikatürünü çizdim siteyede yolladım hayırlısı olsun. Sizlerinde yorumlarınızı almak istiyorum =))) Love Reaction Vucud Işıkları Teori-Pratik Şimdiden teşekkürler =) No Troll Yes Comment lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 masum musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 1 ve 3 tam tiffany kafasinda olmus. 2 cok kötü. rakiplerin cok olur yanniz, konsept basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 olsun yaratıcılık var. kumaşın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bunnar tilşört olsa ben almam. no offence asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ışıklı olanda ışıkların oldugu yer tişörtün arkası mı önü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Önü o taraf, arkasında u çekilmez var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Dolis said: Arkadaşlar tiffany çatlak t-shirt tasarım yarışması varmış. Aklıma gelen ilk 3 T-shirt Karikatürünü çizdim siteyede yolladım hayırlısı olsun. Sizlerinde yorumlarınızı almak istiyorum =))) Love Reaction Vucud Işıkları Teori-Pratik Şimdiden teşekkürler =) No Troll Yes Comment lütfen Atakan isimli biri için fazla feminen bir yazım ve tasarım anlayışın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 6 yaşındaki yeğenime gösterdim kahkaha attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 keşke biraz özenseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 86 yasimdaki dedeme gosterdim ciddiyetten oldu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 http://www.adnan-oktar-kulliyati.com/resim/Adnan_Oktar_Agustos2007_3_08.jpg http://forum.paticik.com/thumbnails/ce4/84c/8f7/7ff/9e5/852/3e5/3d6/054/f2f/99_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 2 basit kaçmış cidden şey gibi olmuş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Chemical iyi ki ikinci oldu haa(tabi nazlı var bide), ipini koparan yarışmaya katılıp buraya geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 1. yi güzel vektörüylen falan çizsen oturtsan olurmuş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Popeye said: ışıklı olanda ışıkların oldugu yer tişörtün arkası mı önü mü? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Çizimin önemi yok arkadaşlar o yüzden sallayarak çizdim zaten eskiz tarzında anlatmak istediğin fikri ortaya koyuyosun sonra finale kalırsa fikrin leman çizerleri tarafından tekrar çizilicekmiş ondan salladım çizimleri =)). Neyse electrolux e hazırlanırken 15 dk da 3 tane bunlar çıktı =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tiffany yerine lc waikiki ye gonder bunlari bence ya da mothercare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Love Reactionu sevdim ben ama smilesız halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 olm paticik fakirleşti mi lan herkes yarışmalardan medet umuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Alexi_Septimus said: Dolis said: Arkadaşlar tiffany çatlak t-shirt tasarım yarışması varmış. Aklıma gelen ilk 3 T-shirt Karikatürünü çizdim siteyede yolladım hayırlısı olsun. Sizlerinde yorumlarınızı almak istiyorum =))) Love Reaction Vucud Işıkları Teori-Pratik Şimdiden teşekkürler =) No Troll Yes Comment lütfen Atakan isimli biri için fazla feminen bir yazım ve tasarım anlayışın var. Mesajı okurken yazanın kız olduğunu varsaymıştım tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Way arkadaş illa kütük gibimi yazalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 SeaGle said: olm paticik fakirleşti mi lan herkes yarışmalardan medet umuyor Yok bana 1. sınıftan beri yarışma teklifi yağıyodu, bu sene anca katılmaya başladım sırayla şimdi sırada electrolüx peşinden mosder seneyede işallah braun prize a oyniycam :) yani hocalarım braun prize için zorluyolar daha doğrusu. Bakalım hayırlısı tiffany ölesine 15 dk da girdiğim bi yarışma kazanırsam paradr en nihayetinde mutlu olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 balon said: Love Reactionu sevdim ben ama smilesız halini. Hocam onun üzerine az daha bakarsan alttakinin smiledan farklı şeyleri ifade ettiğinide fark edersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 İfade ediyor da smile havasını beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar