blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 A bored and domesticated Shrek pacts with deal-maker Rumpelstiltskin to get back to feeling like a real ogre again, but when he's duped and sent to a twisted version of Far Far Away -- where Rumpelstiltskin is king, ogres are hunted, and he and Fiona have never met -- he sets out to restore his world and reclaim his true love. http://www.shrekforeverafter.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 2 gibi bir başyapıt mı yoksa 3. gibi bişi mi olcak görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Kediye nolmuş öyle yaw,şişko :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Darko2 said: Kediye nolmuş öyle yaw,şişko :P hadım edildikten sonraki yan etkidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 serinin son filmi olması iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sadece 2'yi izledim ben. her sene yeni bir tane çıkartıyorlar, takip edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ilk film 2001, ikinci film 2004 tarihli. ayrıca cok sevindim ben 3. filmin gelecek olmasına. sırf donkey icin bile seyredilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 3 yilda bir cikariyolarmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 2.film serinin en imba filmiydi. Sonra 1, sonra 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kedinin olayını öğrendim fragmandan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar