throine Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Almam gereken bir ilac var ve bu ilac recete ile satiliyor. Simdi ben yarin doktora gitsem direkt ben su ilaci istiyorum desem bana yazip retece verir mi sorgusuz sualsiz? Yoksa muayene edip sonucuna gore mi verir? Bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yazmaz direk, muayne eder sonucuna göre gerekiyorsa verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hadi ya. :/ ama olmadi ikna etmeye calisirim doktoru bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yazsa junkielere gun dogar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ikna olmuyorlar, bu dolandırıcılık falan filan mevzularından sonra riske hiç girmiyolar. Mesela benim ilaçlarımı annem, babam yazdırmaya gitse onlara bile yazmıyolar. ki kapı gibi rapor falan filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Tamam muayene de olurum o pek sorun degil de. Muayene olmadan ilac yazmasini sundan istedim eger muadili baska bir ilac yazmaya kalkarsa diye yani direkt benim adini verdigim ilaci yazsin istiyordum. junkielikle alakasi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 onu yazar. hatta muadil ilac eczaneden de verilebiliyor sanki. ama yok receteli ilac olunca ne yazildiysa onu veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 türkiyedesiniz yazar abi gidin sağlık ocağına yazdırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 throine said: Tamam muayene de olurum o pek sorun degil de. Muayene olmadan ilac yazmasini sundan istedim eger muadili baska bir ilac yazmaya kalkarsa diye yani direkt benim adini verdigim ilaci yazsin istiyordum. junkielikle alakasi yok.. acikla durumu yazar mesela benim antibiyotik alerjim war sadece bole pahali bi tane war klasit mi ne onu kullanabliyorum penisilinsiz diye onu istiyorum zaten mantikli bi durum oldugundan kimse sen kimsin lan benden iyi mi bilcen felan dmeiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 BonePART said: sadece bole pahali bi tane war klasit mi ne onu kullanabliyorum BonePART said: sadece bole pahali bi tane war BonePART said: pahali bi tane BonePART said: pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ilaca göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ilac ne? git eczaneden al uyusturcu degilse verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 throine said: Almam gereken bir ilac var ve bu ilac recete ile satiliyor. Simdi ben yarin doktora gitsem direkt ben su ilaci istiyorum desem bana yazip retece verir mi sorgusuz sualsiz? Yoksa muayene edip sonucuna gore mi verir? Bilen var mi? Daha önce karnende varsa ilaç muayene etmeden de yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bugun direkt eczaneye gittim bana 1 kutu su ilactan ver dedim, o da verdi. SGK ile almadigimdan biraz fiyatta girdi ama. Gidip kirmizi recete ile satilan ilaclardan istemedikce sorun olmaz diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sağlık ocağına gidip ilaç yzdırcaktım dersen ve o ilacın özel bi durumu yoksa hani rapor maporg erektiren bi ilaç değilse yazar. yazıyolar. ama özel bi durumu varsa yazmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Yeşil ve Kırmızı reçeteli ilaçlar haricindeki ilaçları eczaneden alabilirsiniz. Birde yeşil ve kırmızı olmayan ama takip edilen, yani reçetesi zorunlu ilaçlar var onlarda da problem çıkabilir. Ayrıca doktor reçeteye ne yazarsa yazsın eczacı o reçetedeki ilaçların muadillerini verebilir. Bu eczacının insiyatifindedir. Ve evet raporunuz varsa yada karneniz varsa ve ilaçları daha önce kullandığınız belliyse kıl bir doktor olmadıkça yazar, problem olmaz. Ailenizin eczacısı olarak başka sorular varsa yardımcı olayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 SeaGle said: BonePART said: sadece bole pahali bi tane war klasit mi ne onu kullanabliyorum BonePART said: sadece bole pahali bi tane war BonePART said: pahali bi tane BonePART said: pahali evet abi pahali oldugunu yazdim ozellikle cunku doktorlar daha ucuz olan antibiyotikleri yazmayi tercih ediyolar ben kendi ilacimi isteyincede sorguluyolar yane zevkten vermiyorum hayvan gibi parayi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar