Louies Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 arkadaslar resimde gördügünüz gibi televizyonumun arkasında bu girişler mevcut netbookumda ise vga çıkışı mevcut bu girişlerden nasıl baglayacam netbooku ve nelere ihtiyacım var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tek tek dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 the fuck! hani çözüm bulşamadım.. hani 2 ya da 3 çeviriciyle olur galiba vga>scart>sarı giriş gibi.. hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 vga-rca converter tarzi bisey alman lazim. boyle kutu gibi bi$ey, 10 sene once kullaniyordum ben avermedianin convertorunu. ve goruntu kalitesi cok sikko oluyor, tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 direk sol en üstteki girişten bağlanabiliyorum ben netbookunda öyle bir giriş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 öyle grişi çıkışı olan netook henüz yok haı.. Anten girişii dene bir bakır abloyla görütü hafif karıncalı olabilşr ama ilaç fln kullanırsın ilerii içşn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 s video varmis orda bak onu gormedim, ama netbookun s-video icin supportu olmasi lazim. yoksa yine convertorle takman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bunlar gibi $eyler. sahibinden ya da gg ye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bugun aldım 4.90 a gittigidiyordan ama aklıma takıldı sorayım sizlere... netbookta dedigim gibi vga var benim aldıgım kablo da vga to s video yani vga cıkısını netbooka öbür ucu da tv deki s video cıkısına ama heralde onlara bitisik bi sekilde aldıgım aparatta (tahminimce rca kablo deniyo bunlara) beyaz sarı ve kırmızı kablolardan da mevcut onlarıda baglayacakmıyım yoksa sadece s video yu baglasam yetermi ? Bir de bu aparatlar cok kısa 10 CM uzunlugunda ben tv nin uzagına koyacaktım netbooku neden bunlar böyle kısa bunların zenci olanı yokmu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 uzatma kablosu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 svideo yapma da, orda 5 kanallı bi şey var Pb falan yazıyo yeşilli, vgadan ona, 1 belki 2 dönüştürücüyle geçersen güzel bi kalite elde edersin, 720p ye kadar aktarabiliyor o arabirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar