Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 smoke u kolladıgım filan yok abi. ben mesaj atanlar arasından seçmeye çalışıyorum. daha dogrusu atmayanlardan... ha isterseniz smoke da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Smoke 3 oyu var şuan. Cassiline ve Bittus'da verirse linç oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Abi yalnız mafyaysanız helal olsun diyorum gerçekten. Yani sınav var, ödev var falan kafam acaip karışık zaten şu anda da, gerçekten başarılı bir manipülasyon olur mafya çıkarsa aranızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ##LINÇ OYU: Smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus said: smoke u kolladıgım filan yok abi. ben mesaj atanlar arasından seçmeye çalışıyorum. daha dogrusu atmayanlardan... ha isterseniz smoke da olur At abi oyu, fail olduk zaten, sıçtıysak son oyu atıp sıvayayım istiyorum. Epic Fail title'ıyla gezerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ##LINÇ OYU: Smoke Bu oydan sonra geri dönüş yok, allah rızası için mafyaysanız falan söyleyin abi, nasıl heyecan yaptı anlatamam ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Azmo gelene kadar biri geri çekerse oyunu linç yalan olur. O zaman mesela bittus mafyaysa. son 1dk da geri çekip bizim turu boşa geçirmemizi sağlamış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben mafyaydım ihoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 şaka lan değilim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ya Farinal hem beni ortalığı karıştırmakla suçladın hem 5 dakika önce Doruk'u linç ettin şimdi beni suçladın lap diye ki ortalığı karıştırma dediğin olayı izah ettim. Bildiğin kafam karıştı dasfsa. önce bomba olman, sonra sürekli fikir değiştirmen. xD Neyse DoRuK ve Smoke diyorum ben de o halde. Bunlardan biri townie çıkarsa pro townie olayında pis dümenler olabilir dasfsa. Neyse size uyup oyumu veriyorum, umarım manipüle edilmedik ve 2 mafyayı da bulduk. ##LINÇ OYU: Smoke Gece de DoRuK'a gidiyoruz o halde. 2 kill gg olur. Biri mafya çıkarsa çorba olur. İkisi de townie çıkarsa o zaman HAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben; mediiiiiiiiicccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 blaz maalesef oy kapandıktan sonra kendini aklamak için attığın belli. Gece sana güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 black in mesaj garip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 blazkowicz said: Ya Farinal hem beni ortalığı karıştırmakla suçladın hem 5 dakika önce Doruk'u linç ettin şimdi beni suçladın lap diye ki ortalığı karıştırma dediğin olayı izah ettim. Bildiğin kafam karıştı dasfsa. önce bomba olman, sonra sürekli fikir değiştirmen. xD Neyse DoRuK ve Smoke diyorum ben de o halde. Bunlardan biri townie çıkarsa pro townie olayında pis dümenler olabilir dasfsa. Neyse size uyup oyumu veriyorum, umarım manipüle edilmedik ve 2 mafyayı da bulduk. ##LINÇ OYU: Smoke Gece de DoRuK'a gidiyoruz o halde. 2 kill gg olur. Biri mafya çıkarsa çorba olur. İkisi de townie çıkarsa o zaman HAHAHAHAHA. Bence gece sana gitmeli vigilante Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal said: Azmo gelene kadar biri geri çekerse oyunu linç yalan olur. O zaman mesela bittus mafyaysa. son 1dk da geri çekip bizim turu boşa geçirmemizi sağlamış olabilir Yok öyle bir şey. Linç oyuna ulaştığı zaman bitiyor oylama. Numara falan yapmıyorum abi, Smoke linç edildi an itibarıyla, mafya falan varsa, oyuna geldiysek söyleyebilirsiniz yani, siz kazandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ahahaha bir townie öldürdüğünüze emin olun o zaman gece. :D Sanırım hayvan gibi manipüle edildik Krusty, Nosfe tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi ama cidden smoke ya da doruk temiz çıkarsa nosfe ve krustynin yakasına yapışırım. pro townie olayında dümen oldugu ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: Farinal said: Azmo gelene kadar biri geri çekerse oyunu linç yalan olur. O zaman mesela bittus mafyaysa. son 1dk da geri çekip bizim turu boşa geçirmemizi sağlamış olabilir Yok öyle bir şey. Linç oyuna ulaştığı zaman bitiyor oylama. Numara falan yapmıyorum abi, Smoke linç edildi an itibarıyla, mafya falan varsa, oyuna geldiysek söyleyebilirsiniz yani, siz kazandınız. Ben bilmiyordum onu pardon o zaman. blazkowicz said: Ahahaha bir townie öldürdüğünüze emin olun o zaman gece. :D Sanırım hayvan gibi manipüle edildik Krusty, Nosfe tarafından. böle bişi çıkarsa karşınıza geçip gülerim güzelce bir SÖYLEMİŞTİM derim. Cassiline intihar eder herhalde etmelidir de böle bişi çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 LİNÇ OYU : Cassilline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bu ikisi de mafya belli. Cassiline, ben ve Krusty %100 pro-town. Farinal de olabilir. Geri kalan 5 kişiden en az 3'ü mafya dedik işte. Son çırpınışlarınız bunlar oyuna önceden müdahele edecektiniz. Gece birer birer indiririz gündüz uyuruz yok öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 peki cassiline gece kimi keseceksin? bu da en az smoke kadar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben doktorum gece cassiline'ı koruycam. ölmem sorun değil eğer cassiline yaşarsa bir kişi öldürme hakkımız daha olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe said: Bu ikisi de mafya belli. Cassiline, ben ve Krusty %100 pro-town. Farinal de olabilir. Geri kalan 5 kişiden en az 3'ü mafya dedik işte. Son çırpınışlarınız bunlar oyuna önceden müdahele edecektiniz. Gece birer birer indiririz gündüz uyuruz yok öyle. İkisi mafyaysa yani Bittus ve blaz o zaman Doruk townie olabilir demektir. Yani townie kesmiş olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 LINÇ OYU : Cassiline Sebep: Güvercin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fede said: LİNÇ OYU : Cassilline sebeplerine gelince. masumluğu kesin gibi konuşuyor fakat öyle bir şey yok. çaktırmadan kuyumuzu kasıyor. ses cıkarmadım diye yeter artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar