blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline ardından nedense çorap söküğü gibi pro townie açıklamaları geldi. Krusty ve Nosfe'nin ilk anlardaki tutumsuzluğu dikkat çekici idi, sonra Farinal'a şüphe ile yaklaştılar, arkasından Farinal pro townie olduğunu söyledi. Bir nevi herkes "KARA MURAT BENİM" moduna girdi. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 said: 9. İstediğiniz gibi konuşabilirsiniz, kimliklerinizi açıklayabilirsiniz, kimlik konusunda yalan söyleyebilirsiniz... her türlü manipülasyon açıktır. Azmo'dan aldığın mesajı kopyalar mısın buraya lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: said: 9. İstediğiniz gibi konuşabilirsiniz, kimliklerinizi açıklayabilirsiniz, kimlik konusunda yalan söyleyebilirsiniz... her türlü manipülasyon açıktır. Azmo'dan aldığın mesajı kopyalar mısın buraya lütfen. Selam. Sen IMPARATOR DOMITIANsin. Senin rolun BOMBA olmak. Kisacasi geceleri biri seni hedeflerse, ya mafya tarafindan oldurulmek icin, veyahut baska bir ozel rolu olan biri tarafindan, patliyorsun ve kendinle birlikte seni hedefleyeni de goturuyorsun. FAzladan insan varsa o da bonusu oluyor. Linc edilirsen de sana son oy veren de seninle birlikte patlayip oluyor. ROLUNU ALIP ANLADIYSAN BANA BI MESAJ AT PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi öyle rol olmaz ilk turdan oyun bitirir o rol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Tamamdır Farinal da pro-town. Kurallara aykırı değildir umarım mesajları açıklamamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Sonra biraz lafladık şöyle dedi ya tam bomba da degilsin... bole paranoyak bir adammis senin imparator. Herkesi kesermis kafasina gore. Sen de millet ustune gelirayak hemen yaninda goturuyorsun deli oldugun icin. oyle dusun. hayir, sadece son 1-2 oy verenler. Zamanina ve benim kararima gore sdfg. yeterince kanıtladım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Azmo öyle çok piskopat birisin imparatorsun aslansın kaplansın diyince açıklamadım ki beni öldürünce mafya şoka girsin yatışlara gelsin die ama mükemmel kişiliğimden ötürü kimse beni öldürmek istemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Komik gelecek belki, çook büyük risk alıyorum belki ama Farinal'in de masumiyetine inanıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 farinal'ı linç etmeyelim zaten. ölücekse gece ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Wikiden baktım öyle deli falan yazmıyor. Hangi Domityanlardansın sen kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yalnız şunun cevabını öğrenmemiz lazım. eğer mafya seni öldürürse sen gece rolünü yapabilcen mi? azmo bunun cevabını verebilirmi oda ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline - Vigilante Nosfe - Dedektif Farinal - Suicide Squad Krusty - Townie [hr] Bittus blazkowicz DoRuk Smoke Arkadaşlar, inanılmayacak kadar kötü oynamıyorsam, altta yazan kişilerden maksimum 3'ü mafya demektir. En az 2 hedef belirlememiz lazım ki gündüz birini linç edelim, gece de diğerini ben öldüreyim ölürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe said: Wikiden baktım öyle deli falan yazmıyor. Hangi Domityanlardansın sen kardeş? Zaten karakterler gerçekle alakalı değil ki hacı. Sezar Villa'da mı öldü :D Hem Sezar zamanında İmparator'un ne işi var Roma'da lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: Cassiline - Vigilante Nosfe - Dedektif Farinal - Suicide Squad Krusty - Townie [hr] Bittus blazkowicz DoRuk Smoke Arkadaşlar, inanılmayacak kadar kötü oynamıyorsam, altta yazan kişilerden maksimum 3'ü mafya demektir. En az 2 hedef belirlememiz lazım ki gündüz birini linç edelim, gece de diğerini ben öldüreyim ölürken. vigilante olarak koy buraya adamların tüm mesajlarını karar verelim hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 benim başta kafamda kurduğum iki grup vardı biri nosfe cassiline tunca diğeri doruk smoke black cenx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Abi sayalım oyları dördümüz ve merhumlar dışında en çok mesaj atmış olanı keselim. Mafyaların hepsi saklanıyor olamaz öyle sıkıcı oyun mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: yalnız şunun cevabını öğrenmemiz lazım. eğer mafya seni öldürürse sen gece rolünü yapabilcen mi? azmo bunun cevabını verebilirmi oda ayrı mesele. Ölüm-Kalım meselesi değil artık bu. 3-5 ise durum, çok çok büyük hatalarla zokayı yutmadıysak, 4 kişinin karakteri belli zaten. Geriye kalan 4 kişiden gidip masum olanını linç etmediğimiz müddetçe townie'lerin halen kazanma şansı var. Anti-Town linç 2-5 Gece ben ölürüm 2-4 Gece polisimizin de doğru bir mafya bulması durumunda Gündüz 1-4 Gece bir townie daha ölür 1-3 Bu noktadan sonra da sanmıyorum bulunamayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe said: Abi sayalım oyları dördümüz ve merhumlar dışında en çok mesaj atmış olanı keselim. Mafyaların hepsi saklanıyor olamaz öyle sıkıcı oyun mu olur. Bu noktada biraz daha detay lazım. Tek tek mesajlara bakmamız gerekiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 benim düşüncem 1smoke 2doruk 3farinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: benim başta kafamda kurduğum iki grup vardı biri nosfe cassiline tunca diğeri doruk smoke black cenx.azmonun mesajda sadece 1 mafya grubu olduğu yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: benim düşüncem 1smoke 2doruk 3farinal Neden Farinal? İnandırıcı gelmedi mi sana? Eğer öyleyse neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Diğer tüm mafya oyunlarını forumda mayfalar kazanmıştı dimi? Bir ilk yapalım :P Bittus bana townie gibi geliyor ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben açıkçası hala rol açıklama olaylarından şüheliyim ya neyse. eğer masumiyetini kanıtla diyecekseniz de, sanırım kanıtlamam için hiçbir yol yok. yani mesaj filan gelmedi bana. ha inanmıyoruz diyorsanız da linç edin istiyorsanız. oyunu kazanmak için hiçbir şey kalmayacak elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 blazkowicz said: Krusty said: benim başta kafamda kurduğum iki grup vardı biri nosfe cassiline tunca diğeri doruk smoke black cenx.azmonun mesajda sadece 1 mafya grubu olduğu yazıyor? bunlardan biri olabilir diye düşündüm zaten sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: Krusty said: benim düşüncem 1smoke 2doruk 3farinal Neden Farinal? İnandırıcı gelmedi mi sana? Eğer öyleyse neden? çok yazış bir karakter gibi geldi bana. adama yüklendik sonra adam beni öldürürseniz sizde ölürsünüz dedi resmen. 2-3 1-2 fln tutarsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar