Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal said: Nosfe & Krusty'nin doğruyu söylediği ne malum? Nosfe uydurmuş olamaz mı? Krusty'de mafyadır 2 si birlikte. Kendilerini aklamış olurlar. Cassaline'de adını kullandılar çünkü zaten kendini açıklamıştı. Bu ihtimal 1. Birde 2. ihtimal var. Oda Nosfe doğruyu söylüyordur bu durumda Nosfe Krusty ve Cassaline townie olduğu kesin olur. Eğer doktor varsa çıksın doktorum desin 4 tane townie kesin belli olur. Geriye kalır 3 mafya (benim olmadığımı varsayıyoruz.) Rahatça kazanılır oyun. Ha böyle yapmayıp beni öldürürsünüz zaten mafya oy vermeden kaybedersiniz oyunu Nosfe ve Krusty'nin masumiyetine inanıyorum ben kesinlikle. Şu noktadan sonra ortaya özel rolle çıkacak kişi direkt olarak şüphelidir gözümde. Senin mafya olduğunu düşünüyorum şiddetle. Derdim hata yapmamak için diğerlerini de ortaya çıkartmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Doktor olmadığını yada varsa da bir şey farketmeyeceğini düşünerek o zaman oyuna noktayı koyuyorum 2dk durun yazıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Aynen, bi de roller açıklanmadan söyleyeyim havam olsun. Doktor kim anladım bitince söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 oyun bitince mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline demiş ki: Mafya 3 kişi; En gerçekçi iki senaryodan biri bence. 3 kişilik mafya, her gece 2 ölüm hakkı, fakat yine doktor olması büyük dezavantaj. Mafya 4 kişi; Bana göre en muhtemel senaryo. 4 kişilik mafya, her gece 2 ölüm hakkı. Doktor olması dezavantaj olsa da, mafya kolayca ezilecek kadar az sayıda olmadığından kayıp vermeyi kaldırabilecek durumda. Aynı zamanda en kötümser senaryo, zira doğruysa şu noktadan sonra yanlış linç şansımız yok demektir. 2 ölüm hakkı yerine birini kendisinin öldürdüğünü açıkladı sonra. tamam. Bu durumda ya 3 ya 4 mafya var bencede. Ben rolümü şimdiye kadar açıklamadım çünkü olurda şans eseri beni mafya öldürürse onlara zarar vermek istedim. Ama artık saçmalık yaparak bana oy vereceğinizi ve kendinizi öldüreceğinizi düşündüğüm için açıklıyorum. Ben IMPARATOR DOMITIAN'ım Ben eğer öldürülürsem bana oy verenlerden 2-3 kişi ölüyor. Yanımda götürüyorum. Bu yüzden neden açıklamadığımı anlamışınızdır. Mafya öldürseydi kendileri de ölcekti ama siz öldürürseniz direk kaybedeceğmiz için açıklıyorum. Aynı zamanda açıklayarak oyunu da çözebiliriz tamamen. bu durumda geriye kalan adamlar: Bittus blazkowicz DoruK Smoke Eğer doktor var dersek 3 mafya kalıyor geriye. Eğer doktor yok dersek 4 mafya kalıyor. Şimdi bu adamlardan biri doktorsa bile söylediği zaman artık inanmayacağız. Bu yüzden biraz kumar olcak. Linç oyuyla bu 4lüden birini, Vigilante oyuylada bir diğerini öldürücez. Öldürdüğümüz 2sinin mafya olmasını umud edicez diğer 2sinden birinin de eğer 3 kişilerse doktor yada townie olmasını dileyeceğiz. Bundan başka bişi yok heralde yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal oyunu bitirecek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bir önceki mesaj Farinal'ın mesajından önce olacaktı. Herneyse doğru söylüyor varsayalım gece onun kimliğine bakarım hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 4 mafya olması ihtimali yok. Gündüz oylarında 4-4 olur, linç olmaz. Gece de mafya bir kişiyi öldürür ve oyun biter. Şu noktada mafyanın maksimum 3 kişi olduğunu biliyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 O zaman bunlardan: Bittus blazkowicz DoruK Smoke 3ü mafya 1i ya townie yada doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal kimliğini açıklamakla en büyük hatayı sen yaptın sanırım. kimliğini açıklamayıp mafyanın senin ismini verdiğini düşünsene... en azından o ayrıntıyı vermeseydin. bir de nosfe + krustynin gerçekten doğruyu söylediğini varsayıyorsun sanırım. ama mesajlarındaki çelişkiyi son birkaç mesajımda belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Aralarında en şüpheli bulduğum Smoke açıkçası. blazkowicz'den şüpheleniyordum fakat tunca ve cenx'i birbirine bağlayarak suçlaması biraz zayıflatmıştı o fikrimi. DoRuk doğru düzgün mesaj atmadı. Bittus da aynı şekilde, pek suya sabuna dokunmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Vigilante kesinlikle inanıyorum doğruyu söylediklerine dediği için bende inandım. Yanlış yönendirdiyse bizi öldürdüğü townielerin üstüne tüy dikmiş olur. O kısmı açıkladım çünkü beni linç etseniz siz ölcektiniz söylemem lazımdı. Dediğim gibi şimdi o 4lüden 2sini öldürüp mafyayı tutturmaya çalışcaz. Tabii sende dahilsin 4lüye Bittus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal biraz daha açıklar mısın rolünü. Sana oy verenler neye göre ölüyor, ilk 2-3 ya da son 2-3 mü? Bir de gece öldürülürsen ne oluyor? Mesela vigilante öldürdü diyelim. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi çok komik oldu bu oyun. başka yokmu rol açıklayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe said: Farinal biraz daha açıklar mısın rolünü. Sana oy verenler neye göre ölüyor, ilk 2-3 ya da son 2-3 mü? Bir de gece öldürülürsen ne oluyor? Mesela vigilante öldürdü diyelim. edit: imla Niye soruyorsun ki? Bana oy verme gibi bir niyetin mi var? Mafya mısın? Krusty'de suç ortağın mı? Cassiline'in ismini verip kendinizi akladığınızı mı düşünüyorsunuz yok polisimde öğrendim de falan diye? HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus said: Farinal kimliğini açıklamakla en büyük hatayı sen yaptın sanırım. kimliğini açıklamayıp mafyanın senin ismini verdiğini düşünsene... en azından o ayrıntıyı vermeseydin. bir de nosfe + krustynin gerçekten doğruyu söylediğini varsayıyorsun sanırım. ama mesajlarındaki çelişkiyi son birkaç mesajımda belirttim. Ben kimliğimi açıkladıktan sonra mafyanın Farinal'i öldüreceğini sanmıyorum hiç. Beni seçmeseler bile, daha aktif ve doğru iz üzerinde olan birini seçerlerdi. Nosfe ve Krusty'nin masumiyetine inandığıma göre ben savunabilirim sanırım. Orada ilk önce Nosfe'yi sıkıştırdım "Pro-Town mı Townie mi" diye, Krusty'nin "Rolüm ne?" diye sorması Nosfe'nin doğru söyleyip söylemediğini test etmek içindi bence. Nosfe de sonradan açıkladı zaten "Pro-Townie" yazmasının sebebini. Ben de şüphelendim fakat tutarlı cevap verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bi oyunda 4 tane rolmü olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ROMAYI SİZE BIRAKMAM OLM ÇAPULCU MAFYALAR DUYUYOR MUSUNUZ İMPARATORUM BEN İMPARATOR sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Hayır, bi dahaki tur senin üzerinden bir taktik deneyecektim. Artık anlamı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal soytarılık yapma, rolünü açıkla. 2-3 kişi neye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 farinal mafyaysa söyle lütfen konuşur tovni yaparız senide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal said: ROMAYI SİZE BIRAKMAM OLM ÇAPULCU MAFYALAR DUYUYOR MUSUNUZ İMPARATORUM BEN İMPARATOR sdfsd AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: Farinal soytarılık yapma, rolünü açıkla. 2-3 kişi neye göre? İmparatorla nası konuşuyorsun sen masumların katili Vigilante? Azmo böyle dedi kafasına göre 1-2 yada 2-3 kişiyi öldürüomş random bana oy verenlerden öyle bi patern yada sıra söylemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar