Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MAFIA] MAFYAKIBINON

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Cassiline said:

Farinal said:
Yani Doktor yoksa yada varsa bile Vigilante'yi korumazsa Cassaline hem kimliğini açıkladığı için ölerek hem de 2 kişiyi zaten öldürmüş olarak mafyadan çok zarar vermiş olacak güzide Romamıza...

Yani?

Yani biraz daha dikkatli olsan insanlar ölmeyecekti yanisi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Nosfe said:

Vigilante ölmemişse ve durum 3-3 ise oyun bitmez. Doktor varsa Cassaline'i korur, o da bir mafyayı indirir olur 3-2. Aynı şekilde şu anda durum 4-4 de olabilir.

Yani Doktor yoksa yada varsa bile Vigilante'yi korumazsa Cassaline hem kimliğini açıkladığı için ölerek hem de 2 kişiyi zaten öldürmüş olarak mafyadan çok zarar vermiş olacak güzide Romamıza...

O kadar basit değil, mafyanın kimi öldüreceği sorusu da var. Cassaline'in korunacağı riskini alıp gene de onu mu seçecekler yoksa doktoru mu arayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Cassiline said:

Farinal said:

Yani?

Şu anda gizliden gizliye beni suçlamak dışında tam olarak nedir yaptığın açıklar mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Farinal said:

Cassiline said:

Farinal said:

Yani?

Şu anda gizliden gizliye beni suçlamak dışında tam olarak nedir yaptığın açıklar mısın?

bu arada farinal haklı bi bakıma. bence katil yerine seni kessek romaya daha faydalı olur ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Farinal said:

Cassiline said:

Farinal said:

Yani?

Gizliden gizliye değil alenen seni suçluyorum. Mafyayı öldüreceğimize seni öldürsek daha iyi onlardan çok zararın dokunmuş.

Neyse zararın neresinden dönülürse kardır. Doktor SAKIN kimliğini açıklamasın. Eğer varsa da Cassiline'i korusun. Yoksa 2 kişi öldüremeyiz ve direk oyunu kaybederiz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Krusty said:

Krusty said:

Cassiline said:

Benim yanlış seçim yapmamam lazım gece.

Krusty, rolün ne?

nosfe rolüm ne ?

bilerek sordum bunu. ilk pro-town diyince heralde normal townie kastetmek istedi diye düşündüm.
ama yok yeteneğim fln yok normal townieyim ben.

burada bir tutarsızlık hissettim. nosfe, krustynin pro-townie oldugunu söylüyor ama kendisi düz townie oldugunda ve rolü olmadıgında ısrar ediyor. bunu göz önünde bulundurmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

Farinal'a bakmayın mafya büyük ihtimalle. Townieler linç edilirken suya sabuna dokunmadı şimdi iş başa düşünce yazıyor.

İş niye başa düşsün şimdi? Mafya olsam zaten işimi yapıyor olurdum dimi? Şimdi konuşuyorum çünkü oyunu kaybetmek üzereyiz. Dediğim gibi doktor kendini saklasın ve Cassiline'i korusun. Krusty ve Nosfe'nin townie olduğunu biliyoruz. Geriye benden başka kimler kalıyor şimdi ne olduğu belli olmayan?
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

bilerek sordum bunu. ilk pro-town diyince heralde normal townie kastetmek istedi diye düşündüm.
ama yok yeteneğim fln yok normal townieyim ben.

burada bir tutarsızlık hissettim. nosfe, krustynin pro-townie oldugunu söylüyor ama kendisi düz townie oldugunda ve rolü olmadıgında ısrar ediyor. bunu göz önünde bulundurmak lazım.

Sadece yazım yanlışı pro-town ve townie'yi birleştirip pro-townie yapmışım. Kastettiğim masum.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmo polise sadece Townie/Anti-Town/Pro-Town bilgisini verebilir.

Nosfe said:
Fakat sadece pro-town ya da mafya olduğunu özel kimliğini değil. Krusty, Cassaline ve haliyle ben pro-town takımındayız.

Nosfe said:

"Town tarafinda. Rolu olabilir, olmayabilir."
Bu da 2. gece: "cassaline de pro-town."

Benim de kafamı karıştırdı bu mesajlar açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Nosfe said:
Fakat sadece pro-town ya da mafya olduğunu özel kimliğini değil. Krusty, Cassaline ve haliyle ben pro-town takımındayız.

Nosfe said:

benim de demek istediğim buydu.. bunların senin kimliğini açıklamandan sonra yapılmış olması da daha düşündürücü. bence yazım yanlışı filan da değildi. arada bir iletişimsizlik oldu ve ikisi farklı şeyler söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

Cassiline said:

Nosfe said:

Nosfe said:

benim de demek istediğim buydu.. bunların senin kimliğini açıklamandan sonra yapılmış olması da daha düşündürücü. bence yazım yanlışı filan da değildi. arada bir iletişimsizlik oldu ve ikisi farklı şeyler söyledi.

bir de bu var:

Krusty said:

Cassiline said:

Benim yanlış seçim yapmamam lazım gece.

Krusty, rolün ne?

nosfe rolüm ne ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...