Smoke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 krusty yaw doktor çıksın, dedektif varsa ortaya çıksın diyosun. Hayır bunlar ortaya çıkınca direk gece mafyanın yemi olacaklar. Yapmayın etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 iyide bir tovni daha giderse oyun bitiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 mafyanın kaç kişi oldugu belli değil ama bu gece özel kimlikli townie var ise ve o kimliğini açıklarsa mafyanın ekmeğine yağ sürer. yapmasın sakın varsa öyle biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Uzun uzun yazdım baştan ama vasgeçtim. Mafya 3 olursa şöyle olur 5 olursa böyle olur vs. Daha fazla uzatmayalım çünkü o bunu dedi diye ipucu aramak işimize yaramadı. Somut bilgi lazım. Cassaline doğru söylüyor vigilante olduğuna eminim. Çünkü benim rolüm de polis. Her gece bir kişinin kimliğini öğrenebiliyorum. Fakat sadece pro-town ya da mafya olduğunu özel kimliğini değil. Krusty, Cassaline ve haliyle ben pro-town takımındayız. Geriye 5 kişi kalıyor, doğru kişiyi linç edersek ve gece öldürürsek kazanırız. Doktor varsa zaten kazandık demektir. Bence yok çünkü vigilante+polis+doktor pro-town için fazla avantaj olurdu. Kimliğimi açıklamak zorunda kaldım çünkü şüphe sadece benim üzerimde değil. Krusty de şüpheliler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 iyi de doktor'un ortaya çıkması ne işe yarar ki? Yada dedektif'in. Akşama direk kebab olacak her kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Çok geç açıkladım bile. Ben yavaş yavaş yazana kadar bu sürü mesaj geliyor napıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 tovni linç etme ihtimalimiz düşücek. bugün mafya öldürmediğimiz taktirde bu oyun biticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: iyide bir tovni daha giderse oyun bitiyor ? öyle olduğunu zannetmiyorum. yoksa oyun çoktan biterdi. çünkü gece mafya her türlü bir townie'yi indirecek. o zaman oyunun devam etmesi saçma olur tabi. gündüz eğer bir mafyayı indirebilirsek bizim kazanma şansımız devam ediyor. ama eğer townie indirirsek gündüz, o zaman hapı yutarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 iyi de ben sizin mafya olmadığınızı nerden bilicem şimdi... aynı anda ikiniz de kimlik açıklayıp pro town diyorsunuz. Tam da sadece bir townie'nin gitmesi gerektiği noktada bunu yapıyorsunuz? gel de kıllanma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Smoke said: senin gibi pro-townie varken mafya ya gerek yokmuş be cassiline :) şimdi tek mafya olduğunda neredeyse hemfikiriz. cassiline vigilante diye bir rol çıkardı. ama tamamen uydurma da olabilir? Her ne olursa olsun doktor her kimse bu gece seni koruyacağı kesin. Olan yine bizlere olacak. Özür diliyorum başarısızlığımdan dolayı. İlk geceki tercihim tamamen körlemesineydi fakat 2. gece neredeyse emindim doğru hedefi seçtiğime. Tek mafya grubu olduğunu oyunun başından beri biliyoruz, sayısını tahmin etmeye kadar getirdik o konuyu. Önceki sayfalardaki mesajımı okursanız daha iyi anlarsınız. Vigilante rolünün uydurma olması ihtimali var, evet. Hatta mafya olsaydım şu anda yapacağım direkt olarak bu olurdu. Çok karambol oyun. Fakat bir townie daha linç edilirse oyun bitecek, o yüzden açıklama zorunluluğu hissettim rolümü. Doktor varsa beni korusun diyemeyecek kadar utanıyorum aslında, şimdi adam beni korursa da gider bir townie daha öldürürsem forumu falan bırakırım kişisel'e konu açıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe said: Fakat sadece pro-town ya da mafya olduğunu özel kimliğini değil. Krusty, Cassaline ve haliyle ben pro-town takımındayız. Krusty'nin pro-town olduğunu mu öğrendiğini söylüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus said: Krusty said: iyide bir tovni daha giderse oyun bitiyor ? öyle olduğunu zannetmiyorum. yoksa oyun çoktan biterdi. çünkü gece mafya her türlü bir townie'yi indirecek. o zaman oyunun devam etmesi saçma olur tabi. gündüz eğer bir mafyayı indirebilirsek bizim kazanma şansımız devam ediyor. ama eğer townie indirirsek gündüz, o zaman hapı yutarız. yahu biliyorum gece bir tovniyi öldüreceğini zaten bu yüzden bugün tovni linç edersek oyun biticek diyorum. cassline'de yanlış tercih yaparsa direk biter. diğer türlü 3e3 gelir muhtemelen. 3e3te yine mafya yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Evet ilk gece ona baktım ikinci gece sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi şimdi nosfenin mesaja şaşırdım sevindim ayrıca doğruysa sdf. tek sorum olucak ama yinede. rolün direk polis mi? farklı bir ismi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Townieler 1 mafya öldürürse gece Mafyalarda 1 townie öldürürse oyun devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Vigilante ölmemişse ve durum 3-3 ise oyun bitmez. Doktor varsa Cassaline'i korur, o da bir mafyayı indirir olur 3-2. Aynı şekilde şu anda durum 4-4 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Benim yanlış seçim yapmamam lazım gece. Krusty, rolün ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bugünün ve gecenin sonunda en fazla 3 kişi ölücek yine. 5 kişi kalıcak. eğer mafya sayısı doğruysa 3e 2 kalıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: abi şimdi nosfenin mesaja şaşırdım sevindim ayrıca doğruysa sdf. tek sorum olucak ama yinede. rolün direk polis mi? farklı bir ismi yok mu? Evet var, Magmus Pompey. Yalnız sen de deşifre oldun bu tur kesin doğru kişiyi bulmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 krusty de pro townie ise bu onun da düz townie den farklı bi özelliği oldugunu mu gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Tekrar soruyorum, Krusty rolün ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe said: Vigilante ölmemişse ve durum 3-3 ise oyun bitmez. Doktor varsa Cassaline'i korur, o da bir mafyayı indirir olur 3-2. Aynı şekilde şu anda durum 4-4 de olabilir. Yani Doktor yoksa yada varsa bile Vigilante'yi korumazsa Cassaline hem kimliğini açıkladığı için ölerek hem de 2 kişiyi zaten öldürmüş olarak mafyadan çok zarar vermiş olacak güzide Romamıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: Benim yanlış seçim yapmamam lazım gece. Krusty, rolün ne? nosfe rolüm ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Rolünü Nosfe öğrenemez. Nosfe sadece Pro-Town/Townie/Anti-Town olduğunu öğrenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar