Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MAFIA] MAFYAKIBINON

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Uzun uzun yazdım baştan ama vasgeçtim. Mafya 3 olursa şöyle olur 5 olursa böyle olur vs. Daha fazla uzatmayalım çünkü o bunu dedi diye ipucu aramak işimize yaramadı. Somut bilgi lazım.

Cassaline doğru söylüyor vigilante olduğuna eminim. Çünkü benim rolüm de polis. Her gece bir kişinin kimliğini öğrenebiliyorum. Fakat sadece pro-town ya da mafya olduğunu özel kimliğini değil. Krusty, Cassaline ve haliyle ben pro-town takımındayız. Geriye 5 kişi kalıyor, doğru kişiyi linç edersek ve gece öldürürsek kazanırız. Doktor varsa zaten kazandık demektir. Bence yok çünkü vigilante+polis+doktor pro-town için fazla avantaj olurdu.

Kimliğimi açıklamak zorunda kaldım çünkü şüphe sadece benim üzerimde değil. Krusty de şüpheliler arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Krusty said:

iyide bir tovni daha giderse oyun bitiyor ?

öyle olduğunu zannetmiyorum. yoksa oyun çoktan biterdi. çünkü gece mafya her türlü bir townie'yi indirecek. o zaman oyunun devam etmesi saçma olur tabi. gündüz eğer bir mafyayı indirebilirsek bizim kazanma şansımız devam ediyor. ama eğer townie indirirsek gündüz, o zaman hapı yutarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

senin gibi pro-townie varken mafya ya gerek yokmuş be cassiline :)

şimdi tek mafya olduğunda neredeyse hemfikiriz.
cassiline vigilante diye bir rol çıkardı. ama tamamen uydurma da olabilir?

Her ne olursa olsun doktor her kimse bu gece seni koruyacağı kesin. Olan yine bizlere olacak.

Özür diliyorum başarısızlığımdan dolayı. İlk geceki tercihim tamamen körlemesineydi fakat 2. gece neredeyse emindim doğru hedefi seçtiğime.

Tek mafya grubu olduğunu oyunun başından beri biliyoruz, sayısını tahmin etmeye kadar getirdik o konuyu. Önceki sayfalardaki mesajımı okursanız daha iyi anlarsınız.

Vigilante rolünün uydurma olması ihtimali var, evet. Hatta mafya olsaydım şu anda yapacağım direkt olarak bu olurdu. Çok karambol oyun. Fakat bir townie daha linç edilirse oyun bitecek, o yüzden açıklama zorunluluğu hissettim rolümü.

Doktor varsa beni korusun diyemeyecek kadar utanıyorum aslında, şimdi adam beni korursa da gider bir townie daha öldürürsem forumu falan bırakırım kişisel'e konu açıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

Krusty said:

iyide bir tovni daha giderse oyun bitiyor ?

öyle olduğunu zannetmiyorum. yoksa oyun çoktan biterdi. çünkü gece mafya her türlü bir townie'yi indirecek. o zaman oyunun devam etmesi saçma olur tabi. gündüz eğer bir mafyayı indirebilirsek bizim kazanma şansımız devam ediyor. ama eğer townie indirirsek gündüz, o zaman hapı yutarız.

yahu biliyorum gece bir tovniyi öldüreceğini zaten bu yüzden bugün tovni linç edersek oyun biticek diyorum.
cassline'de yanlış tercih yaparsa direk biter. diğer türlü 3e3 gelir muhtemelen. 3e3te yine mafya yener.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

Vigilante ölmemişse ve durum 3-3 ise oyun bitmez. Doktor varsa Cassaline'i korur, o da bir mafyayı indirir olur 3-2. Aynı şekilde şu anda durum 4-4 de olabilir.

Yani Doktor yoksa yada varsa bile Vigilante'yi korumazsa Cassaline hem kimliğini açıkladığı için ölerek hem de 2 kişiyi zaten öldürmüş olarak mafyadan çok zarar vermiş olacak güzide Romamıza...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...