Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

animelerdeki en karizma adamlar

xueshen

Öne çıkan mesajlar

grifith ("bittin olm sen" bakışı yeter. hand of god'a girdikten sonra apayrı bişey oluyo zaten...)
D (bloodlusttaki hali. atın üzerinde ayışığına karşı oku yakalaması var misal. dillere destan)
D'nin bloodlustta kapıştığı noble vampire (adam çözmüş meseleyi. küpeleri, saçı, peleriniyle falan eksiksiz karizma abidesi)
Alucard (antikarizma :))[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

-Ehm ma ma may i learn your name stranger?
-D!
Bu sahnenin üstüne daha ne denir, bence en karizması. Gerçi ismini hatırlayamadım ama avcunun içindeki ruh da çok süper.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue
Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Sosyal ağlarda paylaş

ROFL ehue yarıldım varya Bonecrusher yollayınca boole samuraylı fılan bısey bekledım ash cıkınca yere yapıstım :D

Karizma bu adamdır amerıkalıların degımıyle ultımate "badass" karakter budur
Hiko Seijuro nun ozel tarafı kımseyle dovusmez olaylara karışmaz ormanda bır kulubede yaşar ve canak comlek yaparak gecınır oysa belkıde japonyadakı en guclu kılıc ustası kendısıdır
korkunc tembeldır ve butun gun yangelıp yatar ve bır yandan sake ıcer alkolıktır hafıf ve anımelerdekı en bozuk kısılıklı adamdır belkı
Kenshin i aslında cok sever ama gordugu her yerde senden nefret edıyorum ımajı uyandırır kenshın e jackass ten tutunda gerızekalı ya kadar aradakı tum ısımlerı takmıstır
kılıc kullanma stılınden bahsetmıyorum saıtoh hajıme yı bıle boler parcalar bence aynı zamanda serıdekı ustune en cok esprı yapılan karakterdır Hıko nun oldugu bır bolum asla kotu bır bolum olmaz hatta kenshınle aralarında gecen konusmalar efsanedır kenshın ı uyuz etmek cocuklugunda kenshın ın yaptıgı utandırıcı anılarını anlatır fılan tam badass karakter saıtoh nun karızması başkadır Hıko nunkı başka bıde komık yanı kızlar hıko ya hasta olur o ıse kızları sadece daha fazla sake alabılmek ıcın kullanır yanı acayıp bır karakter
pelerını ıse Spawn dan gelemekte kenshın ın yapımcısı azılı bır spawn hayranı oldugu ıcın pelerını ordan kopyalamış[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

kenshin karızma degıl bence yapımcısınında dedıgı gıbı kenshın metrosexueldir :P
harbiden yabımcısı baslangıcta uzun boylu sıyah saclı zırhlı korkunc yakısıklı bır karater dusunmus basrol ıcın ama sonra kendı deyımıyle "karakterın tam negatıfını aldım ve elıme kenshın gıbı bır kız geldı :)" demiştir o yuzden fanalrın cogu kenshın gaydır der :P[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

Alucard

Giydiği kıyafet komik dursa da, inanılmaz güçlere sahip bir vampirdir. Sir Integra Hellsing için vampir avcılığı yapmaktadır. O komik görünüşünün altında korkunç bir canavar yatar, bunu da şeytani gülümsemesinde görmeniz mümkün.
Büyük ihtimalle Dracula'nın ta kendisi olmaktadır, inanılmaz gücü de burdan geldiği düşünülmektedir.
Zaten kendi gücünü kullanmaktan çok, tabanca kullanmaktadır, böylece vampir yeteneklerini değil kendi yeteneklerini kullanarak vampirleri öldürür, bu biraz da vampirlerle dalga geçmek içindir.

D

Dhampire (Dunpeal da denir) yani yarı vampir yarı insan olan D, hayatını vampir avlamakla geçirir.
Biraz ranger hayatı gibi başıboş dolaşır, yeni insanlar yeni yerler yeni maceralarla geçirir günlerini.
Sakin ve umursamaz bir tavrı olsa da, insanlara yardım eden iyi yürekli bir dhampirdir.
Eline yapışık bir yüz vardır. Yüz bir parasittir, ama inanılmaz güçleri vardır. Büyüleri emer, izleri takip edebilir ve duvarların arkasını görebilir.
D'nin kılıcı ya büyülüdür, ya da en iyi kılıç ustalarından biri yapmıştır, çünkü inanılmaz bir işçiliği vardır, ayrıca rakiplerini çok temiz keser.
Babası vampir, annesi insandır. Büyük ihtimalle babası Dracula'dır, bu hadise D'nin karizmasına karizma katmaktadır.
İlk filmde komik bir görüntüsü olsa da, Bloodlust ile daha güzel çizimler geldiğininden, daha hoş ve yakışıklı bir D ortaya çıkmıştır

Ashton Ketchum
Ve işte karşınızda Ash Ketchum.
Masumların yılmaz savunucusu Ash, pokemon maçlarının her daim galibidir.
Neden, çünkü diğer eğiticiler gibi sayılarla ve rakamlarla değil, hisleriyle ve duygularıyla çarpışır, pokemonu için en iyi hareketi kullanır.
Güzeller güzeli Misty'nin kalbini çalacak kadar yakışıklı ve karizmatik bir abimizdir.
Her zaman insanlara ve pokemonlara yardım eder. İyi kalbi sayesinde en iyi pokemonları ve rozetleri elde eder.
Azimli ve hırslıdır, çok başarılı ve çalışkandır.
Bu özellikleri onu en iyi anime kahramanı (hadi len ordan :-P) yapmaktadır.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ash de salaktır ayrıca neden salaktır su tıpıne karsı ateş tıpı pokemon kullanır yada kaya tıpıne karsı gıder elektırık kullanır sonrada "uhuhuhu nıye kaybettım" dıye aglamaya baslar korkunc karızma(!) pokemon egıtmenlıgı ısını ayakalr altına almıs pokemon egıtmenlerının haysıyetını ve gururunu dusurmustur bıde gıdıp pokemon yakalıyıp 99 cu level a kadar egıttıkten sonra dogaya salmasıyla unludur serı hep aynıdır ash pokemon bulur pokemonlar evolve olmayı reddeder sonra ash bunları salar yenılerını bulur vb vb
bıde serının yapıldıgı gameboy oyunundan yola cıkarsak pıkachunun yaklasık 210. levelda fılan olması lazım ama hala yenılmeyı basarıyor[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 23 Temmuz 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
ash de salaktır ayrıca neden salaktır su tıpıne karsı ateş tıpı pokemon kullanır yada kaya tıpıne karsı gıder elektırık kullanır

ahaha :lol:
said:
pokemon egıtmenlıgı ısını ayakalr altına almıs pokemon egıtmenlerının haysıyetını ve gururunu dusurmustur

ahahahaha :lol:
said:
serının yapıldıgı gameboy oyunundan yola cıkarsak pıkachunun yaklasık 210. levelda fılan olması lazım ama hala yenılmeyı basarıyor

ahahahahahaha :lol:

said:
Viktor, 23 Temmuz 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
bıde adamalr dıye sınırladık ama adam olmamasına ragmen kenshın gırebılıyorsa....

muhahahahahahahahaha :lol:[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Alucard
Alexandor Anderson(favorim)
Gatzz
ama en karizma harbiden karizma olan ise : "D"[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...