Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Hur 2010

Adrassil

Öne çıkan mesajlar

ilk 2 bölümü çektim.
birinciyi izleyip yarısında ikisini de sildim direk.
bildiğin ağır kötü. ss alıcaktım da üşendim, böyle spartacus izleyip olaya hakim olmuş, arenalarda büyümüş bizler için (ahah) komik geliyor gayet, adamlar gondolun altında kürek sallıyor zincirli köleler, hepsi manken gibi, parlak parlak tenler, ulan bi çamur lekesi bi ter bile olmaz mı dedim direk sinirlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

denwa said:

KahnX said:

EEE YETER BE

HOLLYWOOD SENARİSTİ BU KADAR MI ZEKADAN UZAK OLUR

Dunya toplumu ne kadar uzak senaristlerde uzak bence pek makul bu insanliga bu yapitlar :)

Ayrica Ottoman Empire in nesini cekecekler? Turklere zulmunu mu yoksa yaptiklari katliamlari mi ? Yoksa Oglancilari mi ? yada Kucuk Osman i nasil rumba yatak yaptiklari mi
Yada her bilim insanini nasil oldurduklerini mi yada Resmi nasil yasakladiklarini mi yada Matbaa ? sayayim mi daha :)
Sosyal ağlarda paylaş

denwa said:

denwa said:

KahnX said:

EEE YETER BE

HOLLYWOOD SENARİSTİ BU KADAR MI ZEKADAN UZAK OLUR

Dunya toplumu ne kadar uzak senaristlerde uzak bence pek makul bu insanliga bu yapitlar :)

Ayrica Ottoman Empire in nesini cekecekler? Turklere zulmunu mu yoksa yaptiklari katliamlari mi ? Yoksa Oglancilari mi ? yada Kucuk Osman i nasil rumba yatak yaptiklari mi
Yada her bilim insanini nasil oldurduklerini mi yada Resmi nasil yasakladiklarini mi yada Matbaa ? sayayim mi daha :)

Valla çekmesinler diyodum vazgeçtim. Sade bu dediklerinden 50 sezon dizi çıkar.Şehvet, şiddet ,entrika ,çamur,isyanlar fetihler ne ararsan var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...