Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yaw o kadar uğraştım bekledim box aradım bulamadım. En sonunda garanti sanal card çıkarttım.(oluyo dendi) ve siparişi verdim.ama olmadı :) ToA getirttim sadece.sanırım 19 pound mu ne tutuyodu.Hesaptada 65 milyon vardı. ama çekmedi ve mail geldi olmadı yani. nedendir acaba? hesapta pound falanmı olması gerekiyo nedir? bide kredi kartı yok hesapta sadece sanal kard var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eponanamara Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Normal kredi kartına bağlı olarak çıkıyor benim bildiğim sanal kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hayır hesap açtırman yeterli. hesap açtırıyosun ve internet şubesinden sanal kartını açıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Benim arkadaşımın siparişlerinin garanti sanal kartla ödedik. Hiçbir sorun çıkmadı..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Belki tutar senin hesabında olandan fazla tutuysa o yüzden olabilir.Mesala shipping filan dahil edildide tutar artıysa.(Sadece bir tahmin)[signature][hline]Ciguli Kibritci 50 Merchenary Guinevere Xaline 34 Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar