BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 evet. archeryde close range sinirlamasi yok bu arada dibinden atabiliyosun. pirate rp'i yapan bi guild varmis onun icin pirate char yapiyorum simdi gemiden gemiye heavy xbowla adam aliyolar falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abi dur guild kurcaz ahehu şey ya ben mage hunter bi background izlicem. o yüzden de mage almamayı düşünüyorum. yani recall için falan alırım max. gerekiosa o da? archery mantıklı gibi geldi ama bilemedim ben bi sw silahı ile poileyip sonra bi axe ile labur lubur girerim diye düşündüm. biraz da dark side bi karakter düşündüm o yüzden güzel olur axe :) 100 sw 100 tct 100 heal 100 anat 100 resist 100 lumberjack böle olcak heralde geri kalan 100 ün de bi kısmı magery e gitse. geri kalana bişi lazım güzel. hee 2 soru sorcam 1-statlar nası olsun 2-tct bonusu + anat + lj bonusu mu olcak böle olursa? yoksa lj tct yi bastırıyo mu öyleyse tct kasmiyim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yükledim şimdi açtım direk müzikle başladı ne özlemişim lan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 müzik çok iyi geldi hakkatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 lj bonusu yok sanırım? ya her türlü magery+combat skill gerekio sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 halberd mageler var bide pure warriorlar var ama halberd mageler daha iyi sanirim en cok onlardan goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bende geliyorum bu client i indirmek zorunlu mu yoksa razordan girebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 razordan giriliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bi msn group falan açsak iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 midem bulandı mage olmaktan ya istemiorum ya istemiorum :'( bi çözüm bulalım ey ahali öyle uber pvp ci olmama gerek yok ama en azından kesiyim-kesileyim ve magery olmasın! recall için kaç mage lazım? lj bonusu da yokmuş ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ben fence archery düşünüyorum warriorlar ezilmiyordur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 galiba hally mage olmak zorundayız gibi bişi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 lj bonusu yok ise: 100 sw 100 tct 100 heal 100 anat 100 resist 50 magery(recal ve cure için kullanıcam) 80 hiding 70 stealth sanırım böle yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Olm msn gurubu bişi oluşturun. Ö.m da atmıyosunuz iletişim adresinizi. Kırıcam kalbinizi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ayrıca çok kıl bi durum olan runebookların blessed olmama durumu mevcut. Çok can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ya hally mage çok iğrenç istemiorum ama sanırım gayet iyi oluo pvp de biri templateini yazabilir mi ben de boşa kasmiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 arbeita gel anlatiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 6 yıldır görmediğim konuşmadığım ilkokul arkadaşımla yew moongate de karşılaştım tru story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sanırım hally mage'in kaçışı yok ezilmek istemiosak mecbur hally mage falan yapçaz of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ya nası yeşil oluoduk partide box yapmak için bi türlü yapamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bilmiyorumda box yapmak iyi bi skill kasma yolu degil burda normalin %25 seviyesinde skill geliyomus diye okumustum forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 normal dolaşarak kasıcaz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hayir brit bankin ordaki tavernde paladin npcler oluyo 102 103gpye kiraliyosun ustunde plate set oluyo eksik kisimlarini kendin tamamla setin giydir adama sonra all guard me de sana gri olcak atak ver sonra all stay de sonra adami healleyerek 2-3 skill kasiyosun ayni anda. bi yandan anatomy last target ta yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 anam sölesenize daha önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 paticikten 4 kişi olarak şuan tam gaz kasıyoruz. bi msn grubumuz var isteyene verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar