b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 www.uosecondage.com bu server'a başlıyorum. artık tabii yoğunluktan dolayı hardcore oyuncu olamıycam ama günde 1-2 saat belki boş günlerde 4-5 saat takılabilirim :) oynayan varsa ya da oynamayı düşünen varsa. türk guild'i varsa falan oyunda beni görürseniz bi selam verin. Rashune Amakiir ismim. özlemişim be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Oyundayım ben de. Güzel shard ama durgun beah. İletişime geçte benle kasalım, skill kasacak adam yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ya minoc madende oluyorum Vicky Amakiir diye. ya da brit bank'ta takılıyorum Rashune Amakiir. yanlız mining hafif macroda takılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ya giriyorum 450 kişi var diyo kimse yok brit bankta. bişiyi mi unuttum acaba. felucca trammel muhabbeti mi? baya uzak kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 trammeldasındır sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mezarda millet kapışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Moongateden giriyoduk dimi felluca trammel değiştirmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 random atıyo bi yere ama facet değişiyo mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 t2ada tek facet var felluca o yüzden trammy noob aramayın hiç sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Eheheh bivrip ile birlikteyiz şuan minoc mineda. Gelin abi shard acayip kalabalık ve t2a buram buram yani. Yardım da ederiz. Toplaşık pati, güçlü pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 harbiden buram buram t2a bu arada ciddi ciddi kasıyoruz şu an gelin de başa çıkalım şu serverla. güvenilir server sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 t2a'da music+peace dragon taming falan var miydi ya ona gore taming kascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 var aslında t2a da hep vardı da tabii biz t2a yı sphere'den tanıdığımız için çok eksik biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 BioHazarD said: t2a'da music+peace dragon taming falan var miydi ya ona gore taming kascam Peace dandik çalışıyo dikkat et :P t2ada bi provocation işe yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tameden vazgectim zaten ya bi provocator bide thief kasiyorum bakalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gel bari minoc mine'da takılıyorum hep yanımızda davul mavul çalarsın. ya bu arada şimdi ben warrior mu olsam mage mi olsam diye çok düşündüm. mage kasmaktan bıkmışım artık onu fark ettim. her türlü mage 'i gerek sphere gerek runuo da kastım kastım durdum. warrior'a dönücem. dexer-poisoner-mage hunter olmayı düşünüyorum. sanırım aslında poi sadece sürerken işe yarıyo o yüzden farklı bi karaktere poi kasıp onla sürebilirim. ama vururken de poi lazım mı onu bileniniz var mı? 100 sw 100 tct 100 heal 100 anat 100 resist (100 parry büyük ihtimal almıycam mage hunter kasacağımdan dolayı) başka ne alabilirim? ayrıca statlar nası olsun? ve statları nası kasarım en iyi şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben de poi-fencer dusunuyorum. t2a degilde up-to-date olan runuo serverlarda vururken surulu poisoni bi ust seviyo olarak vuruyo mesela 100 poisoning var deadly surdun onu lethal olarak vuruyodu ama t2a'da nasil bilemicem. suan 3 client acik benim steal makroda, provo makroda bide warrior anat kasiyo :D thief ve provocator minocta zatende duruyolar oyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bivrip konuşalım onu. Şu iletişim adresini ver bi. DÜn koptun gittin. Poide gerekmiyo kullanmak için çünkü dün gördüm vendorlarda poili silahlar satılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 burda pure mage olayi yokmus zaten ya explosion energy bolt halberd mage diyolar degisik bi olay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 evet işin ilginç tarafı dibinden dibinden o ikisini atıp halberdle yatırmaları lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 mf-archer warrior yapiyodum mf-sw yapmaya karar verdim onun yerine basta sw ile poisonlayip sonra mfyle devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 b1vRiP said: gel bari minoc mine'da takılıyorum hep yanımızda davul mavul çalarsın. ya bu arada şimdi ben warrior mu olsam mage mi olsam diye çok düşündüm. mage kasmaktan bıkmışım artık onu fark ettim. her türlü mage 'i gerek sphere gerek runuo da kastım kastım durdum. warrior'a dönücem. dexer-poisoner-mage hunter olmayı düşünüyorum. sanırım aslında poi sadece sürerken işe yarıyo o yüzden farklı bi karaktere poi kasıp onla sürebilirim. ama vururken de poi lazım mı onu bileniniz var mı? 100 sw 100 tct 100 heal 100 anat 100 resist (100 parry büyük ihtimal almıycam mage hunter kasacağımdan dolayı) başka ne alabilirim? ayrıca statlar nası olsun? ve statları nası kasarım en iyi şekilde? archery al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 archery pvm için mi kullanıyosunuz nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ya benim taşınma mevzum var onun için az bakıyorum bu aralar bi kaç gün de böyle gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bu t2a Lost Lands oluyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar