sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 çok amaçlı, her eve lazım. http://www.geocities.com/udq1/abajur.zip[signature][hline]consume the forsaken
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kalite çok çok kötü, kardeşimin aptal cep telefonuyla çektik. teknik yetersizlik falan filan. yükleyip full screen seyretmeyi bi deneyebilirsiniz bişilere benzetmek için bidyoyu. ya da selpak. http://www.geocities.com/udq1/abajur.zip http://www.geocities.com/hodox/abajur.zip birinden biri çalışır kesin yani galiba[signature][hline]consume the forsaken [Bu mesaj sylvanthas tarafından 29 Temmuz 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Açılmıyo link bozuk olabülüümü? Bide pazarda layt seybırınıa saldırmışlar yakmış hepsini kesmiş bitirmiş.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 şu link te olabilir http://cloud.prohosting.com/uludana/abajur.zip[signature][hline]consume the forsaken
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 pazardan aldığı belli.. kısa kalmış :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 onda iş yok . bizim al komşu jedi acadamy ye hocalarını ziyarete gitmişti . bunun 3 katı bişi armağan etmişler :-p[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 olsun ama onnarla sırt kaşıyıp diş fırçalayamıyosun. ben denedim ordan biliyoğm. bitane daha var bayandan az kullanılmış ama eskimesin diye bız dolabından çıkar mıyoruz[signature][hline]consume the forsaken
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 iyi saberin yerini natural_jedi ye sormak lazım... kalite maldır.[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bı da tayvan malı işte görünüşü gerçeği andırıyo ama çabuk bozuluyo. ama pazarda üçte bir fiyatına işte.[signature][hline]consume the forsaken
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 deli gibi replika[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hodo=Blizzard_IcedEye
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ahh imzayı yapamadım sucks.. şimdi düzelmiş olmalı.. (bunun için forumu kullandığım için özür dilerim..)[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 29 Temmuz 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ehe evet biraz kısa ama hiç fena değil.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 light saber dedigin kingpininki asil
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Beeeeeş metre laytseybır lastiiii bi milyon efenim.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ne mutlu sana[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 süpermiş bu yaw[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
redge Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hangi link oluyo bi yazarmısınız[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 http://www.planetsmilies.com/smilies/fighting/1/fighting40.gif[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 29 Temmuz 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 smile olarak buda eklensin :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Zuhaha adam sırtını kaşımış ama daha komik olabilirdi değil mi evet evet 6/10 veriyorum.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 parmakla çevirme olayını iyi yapmışsın haa ben o hızda çevirmek için 2 hafta sopa çevirerek kasmıştım:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ya tabiki daha guzel olabilirdi ama ekran boyutu 128*96 falan olunca niye uğraşıyim ki :p[signature][hline]consume the forsaken
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Valla bende bi telle video çektim bi ara göndereyimde kopun biras benimki biras açık saçık bişiy ama komedi[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Chemical, 30 Temmuz 2004 06:10 tarihinde demiş ki: parmakla çevirme olayını iyi yapmışsın haa ben o hızda çevirmek için 2 hafta sopa çevirerek kasmıştım:) kim ceviriyor ya parmakla anlayamadım.. adam sırtını kaşıyorda :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister...
Cassie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 lan kingpin nereye atmıştı o videoyu karıştı neyse 1 hafta sonra uyandık
Öne çıkan mesajlar