Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annem bana pazardan Lightsaber aldı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kalite çok çok kötü, kardeşimin aptal cep telefonuyla çektik. teknik yetersizlik falan filan. yükleyip full screen seyretmeyi bi deneyebilirsiniz bişilere benzetmek için bidyoyu. ya da selpak.

http://www.geocities.com/udq1/abajur.zip
http://www.geocities.com/hodox/abajur.zip
birinden biri çalışır kesin yani galiba[signature][hline]consume the forsaken

[Bu mesaj sylvanthas tarafından 29 Temmuz 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Açılmıyo link bozuk olabülüümü?

Bide pazarda layt seybırınıa saldırmışlar yakmış hepsini kesmiş bitirmiş.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Mesaj tarihi:
onda iş yok . bizim al komşu jedi acadamy ye hocalarını ziyarete gitmişti . bunun 3 katı bişi armağan etmişler :-p[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beeeeeş metre laytseybır lastiiii bi milyon efenim.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Mesaj tarihi:

süpermiş bu yaw[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
http://www.planetsmilies.com/smilies/fighting/1/fighting40.gif[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 29 Temmuz 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Zuhaha adam sırtını kaşımış ama daha komik olabilirdi değil mi evet evet 6/10 veriyorum.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
parmakla çevirme olayını iyi yapmışsın haa ben o hızda çevirmek için 2 hafta sopa çevirerek kasmıştım:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 30 Temmuz 2004 06:10 tarihinde demiş ki:
parmakla çevirme olayını iyi yapmışsın haa ben o hızda çevirmek için 2 hafta sopa çevirerek kasmıştım:)

kim ceviriyor ya parmakla anlayamadım..
adam sırtını kaşıyorda :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Güven
Özveri
Tecrübe ister...
  • Yeni Oluştur...